Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 9 минута, Tumaralo. рече

Sve to znamo i upravo zbog toga i treba podržati napred navedene mere.

Nepravilno korišćenje WC šolje može dovesti do strahovitih povreda, znam priču jednog majstora koji je popravljao vodokotlić tako što je stajao na šolji pa se ona polomila a on se isekao na rasparčanu keramiku. Dakle, užas :O

Imamo dve opcije:

1. Ugraditi i čučavce u javne WC-e

2. Edukovati migrante kao što to već čine euro zemlje

Iz razloga ekonomičnosti bolje je usvojiti opciju broj 2.

Mada u Srbiji ne mora ništa da se preduzima jer kod nas ima, čini mi se, više čučavaca od ovih standardnih evropskih fašističkih WC šolja.

Ukoliko im superiorni evropljani dozvole oni će vremenom naučiti kako se koristi evropski wc, tako da ta druga opcija je svakako dobra. Mada da sam ja više za opciju da koliko god od migranta tražim da prihvate kulturu domaćina, toliko bih nastojao i od njih da usvojim i proširim na društvo ono što je dobro. Tako bih recimo popularizovao ugradnju crijeva pored standardne wc šolje, pa tako će migranti moći obavljati svoje higijenske dužnosti na koje su navikli, a i evropljani kojim se to više svidi od korištenja papira biće prigodno, naročito kada se zadesi da te uhvati nužda i onda skontaš da nema papira, a nema ništa u džepu pri sebi. :smeh1:

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Trump Refuses To Let Jesus Into His Heart After Learning He’s From Nazareth

WASHINGTON, D.C.—President Trump informed his advisers that he will refuse to allow Jesus Christ into his heart, after learning that Jesus hailed from the city of Nazareth in the Middle East, sources confirmed Monday.

“Can anything good come from there?” Trump reportedly asked, after his aides informed him that the Lord Jesus, God in the flesh, chose to spend the majority of his life on earth residing in the impoverished, first-century town located in the region of Galilee. “Why would I welcome anybody from that war-torn, crime-ridden hole of a place?” he asked his team of advisers, during a meeting in the Oval Office.

According to reports, Trump has transferred his religious allegiance to the Norse god Odin, tweeting that he wants to align himself with a god from a “winner country.”

Подели на овим сајтовима

@GeniusAtWork

Цитат

Viktore, ja sam bio u mnogim zemljama tog tipa, i Tramp je stoprocentno u pravu. To što u nekima od njih ima lepe prirode ili pejzaža je jedna stvar, ali vukojebinama ili shitholes ih čine lokalni ljudi, njihov mentalitet i kultura i njihove političke i ekonomske (pseudo)elite. Tramp se samo ne boji terora levičarskih dušebrižnika i plaćeničkih medija i boleštine političke korektnosti, pa se i ne libi da to javno kaže i nazove stvari pravim imenom, za šta mu hvala do neba. Uostalom, zemlja u kojoj smo se rodili takođe nesumnjivo spada u tu kategoriju zemalja, iako, uglavnom ne zaslugom svojih stanovnika već prosto zato što je slučajno na evropskom kontinentu a ne, recimo, u Africi, u njen "gornji dom", gde ljudi ipak u proseku imaju 10-15 dolara dnevno a ne 3-4. A to što mnogi neće da se suoce s tim u kakvoj državi žive i koliko kolektivno vrede ili što bi neki ideološki fanatici i dušebrižnici na zapadu da nameću silom neku lažnu ravnopravnost tamo gde je apsolutno nema, jer je ovaj svet pravedan i nemilosrdno kažnjava lenjost, glupost, nesposobnost, fanatizam i gramzivost prema tuđim parama, odnosno, socijalizam, to je samo njihob problem, ovi prvi nilada neće krenuti napred dok se ne suoče sa stvarnošću i okrenu radikalno novi, tržišni i liberalno kapitalistički list kao mnoge nekad siromašne a danas prebogate zemlje tipa Singapura ili Južne Koreje, a ovi drugi su nebitni demagozi i štetočine čije je vreme isteklo i čeka ih smetlište istorije.

(EU Citizen, 16. januar 2018 22:12)

Подели на овим сајтовима

Sto ga ovaj EU citizen sere, al bas mnogo. A nazalost mislim da su svi komentari ovog tipa na vijest o tome sta je seronja Trump izjavio ispodrzavani plusevima, sto me u neku ruku sokira jer ne znam gdje su ti ljudi trebali bi biti tu blizu tu oko nas, to je ono mucno. Ali kao sto je tako bilo masovne podrske jednom kada je  neki ludak u SAD se odrekao kcerke jer je posla za afroamerikancem, tako se nadam da ovih likova i nema zapravo u nasoj sredini toliko. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Justin Waters рече

Sto ga ovaj EU citizen sere, al bas mnogo.

Ово није ништа, изгледа да је узео лекић јутрос па се мало смирио.

Подели на овим сајтовима

пре 52 минута, Grizzly Adams рече

DTxfwNTUQAEoLVP.jpg

Мора да га похвалимо за ово. ;)

Ако од овога стварно нешто буде и не остане све на пуким речима, капа доле.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

Здрав ко бик, а не ko она падавичарка Хилари... :dobro:

пре 1 минут, Muramasa рече

Polupana padavičarka i kamenjarka...

Niste provalili naslov? :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Grizzly Adams рече

Здрав ко бик, а не ko она падавичарка Хилари... :dobro:

Како је споменеш, почела тастатура да ти брка ћирилицу и латиницу :D

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...