Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 47 минута, Juanito рече

Ukinuti trzne centre kako bi se teroristi sprijecili da opet pokusaju nesto slicno u buducnosti. 

• Волим 1

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 40 минута, Mиљан Л. рече

Обрисали му радници Твитера, Твитер налог:D

ЈЕдан радник. Одмах је отпуштен а профил му је враћен.

То је тако...ситничаво. Спуштање на његов ниво... :/

Подели на овим сајтовима

@Avocado

Пошто је закључана тема сваштара о феминизму, да те приупитам овде. Шта је тачно урадио онај комендијаш? Из онога што сам прочитао, закључио сам да је свиња која нема појма како да се понаша са женама. Али шта је он тачно урадио противзакнито? У извињењу се каје јер је “имао моћ над њима”, а та “моћ” се састојала у томе што су га “обожавале”. Зар то онда не важи за сваку звезду, од Елвиса, преко Битлса итд? Од кад је злоупотреба сексуалног положаја кад одведеш у креве рибе које те обожавају? Можеш да прокоментаришеш и неки од осталих случајева који се ових дана појављују у јавности ако ти је који од њих занимљив  

Мени пола од тих случајева нису баш најјаснији ко је ту кога и зашто (осим, понављам, да су у питању свиње без трунке шмекерског, али и наивне глупаче које су им ишле у станове, легале у кревет “да се мало одморе” и слично). Истинске силоватеље и злостављаче ретко видим у причи  

Тебе питам јер си ти онај који брани законе по којима ће ови сељобери д иду у затвор (и по којима су оптужени), а мени се искрено чини да су бар неки од тих случајева оптужбе “наивних женских” које су се после предомислиле. Нарочито ми је страшно што су свим оптуженима аутоматски уништени животи пре суђења. Ево, сад неке лујке из академије објавиле листу имена “злоставача” на једном сајту. Опет су вероватно већином у питању напаљене свиње које не умеју то да искажу, а не силоватељи. 

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Juanito рече

@Avocado

Пошто је закључана тема сваштара о феминизму, да те приупитам овде. Шта је тачно урадио онај комендијаш? Из онога што сам прочитао, закључио сам да је свиња која нема појма како да се понаша са женама. Али шта је он тачно урадио противзакнито? У извињењу се каје јер је “имао моћ над њима”, а та “моћ” се састојала у томе што су га “обожавале”. Зар то онда не важи за сваку звезду, од Елвиса, преко Битлса итд? Од кад је злоупотреба сексуалног положаја кад одведеш у креве рибе које те обожавају? Можеш да прокоментаришеш и неки од осталих случајева који се ових дана појављују у јавности ако ти је који од њих занимљив  

Мени пола од тих случајева нису баш најјаснији ко је ту кога и зашто (осим, понављам, да су у питању свиње без трунке шмекерског, али и наивне глупаче које су им ишле у станове, легале у кревет “да се мало одморе” и слично). Истинске силоватеље и злостављаче ретко видим у причи  

Тебе питам јер си ти онај који брани законе по којима ће ови сељобери д иду у затвор (и по којима су оптужени), а мени се искрено чини да су бар неки од тих случајева оптужбе “наивних женских” које су се после предомислиле. Нарочито ми је страшно што су свим оптуженима аутоматски уништени животи пре суђења. Ево, сад неке лујке из академије објавиле листу имена “злоставача” на једном сајту. Опет су вероватно већином у питању напаљене свиње које не умеју то да искажу, а не силоватељи. 

Laicki i samo na osnovu novinskih napisa, ja vidim da se kod nas zakon o seksualnom uznemiravanju primenjuje tek nakon sto neko prijavi uznemiravanje policiji i policija zatim direktno obavesti agresora da je prijavljen i da vise nema posla sa njom, vec sa njima. Tek nakon toga dolazi do zakonskog gonjenja, ukoliko ignorise i zvanicno upozorenje policije. Tu je valjda jasno da nema nesporazuma niti se neko femka, a u stvari samo sto nije pristao. 

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...