Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

11 minutes ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече

Зезају се ови моји амигоси: "Надам се да ће Трамп коначно депортовати мога оца како бих га коначно упознао."

Imam ja par drugara crnaca, oni se stalno zezaju na te teme odsustva oca u crnackim porodicama u usa. A par njih cak i gotive trampa. Uglavnom politicki aktivni gotive Trampa a politicki neaktivni ne. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

PROROČANSTVO TARABIĆA O KOME BRUJI REGION: Na čelo sveta dolazi riđi čovek i onda će...

http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/prorocanstvo-tarabica-o-kome-bruji-region-na-celo-sveta-dolazi-ridi-covek-i-onda-ce-clanak-2534073?utm_source=mos&utm_medium=referral&utm_campaign=mos

.... piti vodu sa zutim ljudima iz Morave! xD

Подели на овим сајтовима

I iiiiidemo!

Krece ona stara dobra "ma ja sam se samo sve to šaleo da bih pridobio glasove" priča :D

Donald Trump statement on banning Muslims from US has disappeared from his website

http://www.independent.co.uk/news/world/americas/donald-trump-president-election-muslim-ban-immigrants-website-statement-removed-a7408466.html

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, cloudking рече

I iiiiidemo! Krece ona stara dobra "ma ja sam se samo sve to šaleo da bih pridobio glasove" priča :D

Sta pricas ti? Ocigledno uopste ne pratis o cemu se radi nego cisto onako piskaras popularno liberalno misljenje. Donald Trump nikad nije na sajtu ni imao da pricu o tome kako ce da banuje muslimane. Donald tramp je predlozio kao odgovor na pretnju terorizma privremenu zabranu ulaska ljudi iz islamskih zemalja koje imaju problema sa terorozimom u USA. Nikakvo "banovanje" muslimana niakd nije postojalo. Manje slusaj (i veruj) popularnim medijima lazu kao psi. Naravno mediji su tu recenicu uoblikvoali tako kao da donald tramp hoce da zabrani ulaz svim muslimanima iz svih zemalja trajno i da protera one koji su trenutno u ujedinjenim drzavama sto je ortodoksna i sramotna laz i glupost.

Sa obzirom da znam mnogo trampovih glasaca niko za njega nije glasao jer je izjavio da ce da "banuje" muslimane. A ti nemas dve blage o cemu pricas. 

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Aurelije рече

Sta pricas ti? Ocigledno uopste ne pratis o cemu se radi nego cisto onako piskaras popularno liberalno misljenje. Donald Trump nikad nije na sajtu ni imao da pricu o tome kako ce da banuje muslimane. Donald tramp je predlozio kao odgovor na pretnju terorizma privremenu zabranu ulaska ljudi iz islamskih zemalja koje imaju problema sa terorozimom u USA. Nikakvo "banovanje" muslimana niakd nije postojalo. Manje slusaj (i veruj) popularnim medijima lazu kao psi. Naravno mediji su tu recenicu uoblikvoali tako kao da donald tramp hoce da zabrani ulaz svim muslimanima iz svih zemalja trajno i da protera one koji su trenutno u ujedinjenim drzavama sto je ortodoksna i sramotna laz i glupost.

Sa obzirom da znam mnogo trampovih glasaca niko za njega nije glasao jer je izjavio da ce da "banuje" muslimane. A ti nemas dve blage o cemu pricas. 

de bre sta se ljutis odma? :D

Leee, cim pobedi vas kandidat odma se svi osilite... znao sam da patrijotski blok poslusno prati obrasce ponasanja ali ovo je ridikjules :)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, cloudking рече

de bre sta se ljutis odma? 

Leee, cim pobedi vas kandidat odma se svi osilite... znao sam da patrijotski blok poslusno prati obrasce ponasanja ali ovo je ridikjules :)

Osim sto ja nisam patriota, ne znam odakle ti to. Ja sam debelo protiv svake vrste drzavno-etnickog nacionalizma. Ti stvarno mislis da je tramp neki nacionalista kao Seselj? 
Meni je redikjules da mislis da je patriotski blok za trampa, i da mediji ne lazu i lupetaju. 

Подели на овим сајтовима

13 minutes ago, cloudking рече

de bre sta se ljutis odma? :D

Cak su i lazljive barabe same u tekstu napisale
" Mr Trump was widely condemned for his call shortly after the terrorist attacks in Paris in November 2015 to temporarily ban all Muslims until he figured out "what the hell was going on"

dakle privremeni ban na ulaz ljudi iz islamskih zemalja kao odgovor na ono kada su ti fini muslimani pobili 300 ljudi ... 

medjutim ajd da lazemo da je on u svom programi i idejama imao neko stalno proterivanje svih muslimana iz usa.... tako izgleda mnogo nerazumnije i losije... 

Подели на овим сајтовима

8 hours ago, Aurelije рече

Opet vadis stvari iz konktesta? :) Tipicaj PC sjw...

Primedba "vadiš stvari iz konteksta" izneta bez ikakvog objašnjenja šta je po tvom mišljenju "pravi" kontekst razgovora i zašto je "moj kontekst" pogrešan, je potpuno lišena svakog smisla... najčešće je alatka onih koji bi da nešto kritikuju ali nemaju nikakve kontra-argumente...

Цитат

ova deca su odavno mrtva i njih bih ubijao licno ako treba. pre nego sto stuse novu zgradu ili zakolju drugog coveka:
http://www.dailymail.co.uk/video/news/video-1138753/New-ISIS-video-shows-training-child-soldiers.html

Ovo bi imalo nekog smisla da govorimo o tome da li je u redu da američka vojska ubija decu-vojnike, međutim, ne pričamo o tome... govorimo o ubijanju porodica terorista, civila... nešto si ozbiljno pomešao... mislim, mogao si i da staviš da neki terorista ima brata teroristu kojeg je u redu ubiti... naravno, bio bi u pravu, samo to nema ama baš nikakve veze sa onim o čemu smo Uroš i ja pričali.

Цитат

Inace ateisticki bog Sam Harris ima slicne stavove, samo ih ne izgovara previse glasno.

Srećom, pa ateisti nemaju bogove, proroke i svete oce, te ja nemam nikakav problem da kažem da Sam Harris ima i pametne i glupe stavove i dobre i zle...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

8 hours ago, Aurelije рече

Ne obracaj paznju, u stvarnom zivotu covek ti kaze "ubicu te" pa se zna da nece stvarno da te ubije, vec si ga naljutio pa ce da razmenite 15 minuta rvanja.  Avocado izgleda ne ume da proceni ko prica mnogo grublje nego sto bi stvarno radio a ko prica mnogo lepo a u stvari stvarno to radi.

Teza da u onom razgovoru Tramp priča o rvanju ili nečem sličnom je toliko izmeštena iz realnosti da je svaki komentar suvišan.

Цитат

Isis treba lupiti toliko jako i opasno da se vise nikad ne sastave. Isis je i nastao zato sto su neki emotivci kao Avocado brinuli za neciju decu pa Obama nije sproveo bushov plan do kraja. Isto tako su svi problemi na bliskom istoku nastali jer su ameri resili da pomazu nekoj deci koja zive pod nekim zlim diktatorima.

12:smeha::))12:smeha::aplauz:

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...