Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

1 hour ago, uros рече

Nisam se ja "prepoznao" nego si ti kvoutovao moj post. Zna se sta to znaci.

Ne znam... možeš istu tu konstataciju da napišeš ispod svake moje poruke... i samo ću te podržati u tome... jer (srećom) nikada nisam podržavao nečije zalaganje za ubijanje dece... čak ni slučajno...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

1 minute ago, Avocado рече

Nije... pod uslovom da si skeptičan i prema tvrdnjama kreacionista... u kom slučaju nije uopte tešku utvrditi da su u pitanju gluposti...

Ma znaš kako, ja se u principu rukovodim blagom skepsom kada je većina stvari u pitanju. Naročito pošto sam dobro proučio savremene filozofe nauke. Poper, Kun, Lakatoš i Fajerabend su prilično obesmislili naučni dogmatizam. Pa ipak, ne čudi me tvoj stav, budući da si se izjasnio kao ateista. Čude me ovi hrišćani koji svako malo na svaku papinu izjavu o imigrantima, gejovima i slično padnu u trans i osećaju se ko na sedmome nebu, dok su recimo vrlo arogantni prema stavovima američkih i drugih protestantskih fundamentalista. Pri tome ne mislim  konkretno na forumaša čiji sam stav sad prokomentarisao, jer mi njegovi stavovi nisu mnogo poznati.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Ivan Marković рече

Ma znaš kako, ja se u principu rukovodim blagom skepsom kada je većina stvari u pitanju. Naročito pošto sam dobro proučio savremene filozofe nauke. Poper, Kun, Lakatoš i Fajerabend su prilično obesmislili naučni dogmatizam. Pa ipak, ne čudi me tvoj stav, budući da si se izjasnio kao ateista. Čude me ovi hrišćani koji svako malo na svaku papinu izjavu o imigrantima, gejovima i slično padnu u trans i osećaju se ko na sedmome nebu, dok su recimo vrlo arogantni prema stavovima američkih i drugih protestantskih fundamentalista.

Ne znam što te to čudi... ima među vernicima mnogo pametnih i obrazovanih ljudi...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Hoću da kažem da im se istopi svaki ekumenizam, čim se krene malo dalje od Vatikana, anglikanskih "veseljaka" i luteranskih "biskupesa" i zakorači u čarobni svet protestantskog fundamentalizma koji uprkos svojim velikim i temeljnim zastranjenjima čuva i nešto od šarma hrišćanske etike koju su pomenute mejnstrim "crkve" kojima su naši "ekumenisti" oduševljeni sasvim izgubile.

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Ivan Marković рече

Čude me ovi hrišćani koji svako malo na svaku papinu izjavu o imigrantima, gejovima i slično padnu u trans i osećaju se ko na sedmome nebu, dok su recimo vrlo arogantni prema stavovima američkih i drugih protestantskih fundamentalista. 

:))

Подели на овим сајтовима

4 hours ago, Avocado рече

Ima na ovom svetu na raznim stranama izgleda govana koja bi rado ubijala decu...

Opet vadis stvari iz konktesta? :) Tipicaj PC sjw... ova deca su odavno mrtva i njih bih ubijao licno ako treba. pre nego sto stuse novu zgradu ili zakolju drugog coveka:
http://www.dailymail.co.uk/video/news/video-1138753/New-ISIS-video-shows-training-child-soldiers.html

Inace ateisticki bog Sam Harris ima slicne stavove, samo ih ne izgovara previse glasno.

Подели на овим сајтовима

4 hours ago, uros рече

Za ovo zasluzujes ban. 

I btw "Go after their families" nije "ubijati"  jer bi to bilo retardirano, samo bi samoubilackom fanatiku dodao jos motivacije da ubija neduznu decu u jos vecem broju i sa jos vise eksploziva. Ali to naravno vama levicarima ne smeta da postavljate na forume kao dokaz da je Tramp Hitler. Kao ni zapaljene crkve i ostale jadosti. I to sto ga Dejvid Djuk "podrzava" kao neki dokaz da je on rasista, i tako dalje.

Jadno. Neinteligentno. Levicarski.

Ne obracaj paznju, u stvarnom zivotu covek ti kaze "ubicu te" pa se zna da nece stvarno da te ubije, vec si ga naljutio pa ce da razmenite 15 minuta rvanja.  Avocado izgleda ne ume da proceni ko prica mnogo grublje nego sto bi stvarno radio a ko prica mnogo lepo a u stvari stvarno to radi. Isis treba lupiti toliko jako i opasno da se vise nikad ne sastave. Isis je i nastao zato sto su neki emotivci kao Avocado brinuli za neciju decu pa Obama nije sproveo bushov plan do kraja. Isto tako su svi problemi na bliskom istoku nastali jer su ameri resili da pomazu nekoj deci koja zive pod nekim zlim diktatorima. Ta retorika je u realnosti postala besmislena, kome nije jasno - ne mozes mu objasniti. Medjutim kada hoces da vidis najgore u necemu mozes da tvrdis za coveka sa pocetka price koji je rekao "ubicu te" da je stvarno nameravao da te ubije i daje psihopata. Ja ne znam sta drugo da odgovorim, sem da ce deca na bliskom istoku okreni obrni u svakom slucaju stradati. Posebno jer su dosta te dece, posebno muske - vec u vojnim redovima sa 12 - 13 godina. 

Подели на овим сајтовима

16 hours ago, Milan Nikolic рече

A HA HAAAA

HA HAAAAAA

Mnogo zatucani i koji zavise od sredstava ulozenih u kampanju i slicno.

Sto se pobede Trampa tice ne znam ko je on, nisam pratila i ne zanima me, ali znam ko je Hilari vestica! (;

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Зезају се ови моји амигоси: "Надам се да ће Трамп коначно депортовати мога оца како бих га коначно упознао."

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...