Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 1 минут, cloudking рече

Izbegavaj da pises ovakve stvari, moze neko da pomisli da  u USA postoji sistemski rasizam :))

Па постоји. Расизам ниских очекивања од стране демократе. То је највећа форма расизма која тренутно постоји у америци 

Ниси ти неуспепшан јер ниси довољно радио, ништа то није твоја кривица, ти си неуспешан јер си црнац. 

То је најчистија форма расизма данас у амеирици. Да човека убеђујеш да он не може да успе јер је црнац... и да га плашиш неким систематским расизмом. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 3 минута, haveaniceday рече

трамп већи лажов

Хи из со бед бед бед. Бејсикли хи ис лајк Милосевич. Бучер. Би гуд анд воут Џо :)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

2016. достојанство левичара је било на нивоу. Онако како се од њих очекује, коклет, штангла и револуција. 

Толико су били достојанствени да су 3 године развлачили руску колузију која је била чиста теорија завере, причали да су им избори покрадени, потроошили билионе и све што су успели да докажу јесте да су неки политичари укључени у кампање имали неке нерегуларности и прошлости невезане са оним што се истраживало. 

Апсолутно Републиканци не треба да буду достојанствени ако изгуве него требају да крену да газе преко свих могућих институција као што су ови радили. 

Донстојанствени су већ годинама према овим ђубрадима, крај је тога. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, haveaniceday рече

Мислим знам да би ти волео.. али мораш да схватиш да постоји суштинска разлика између левичара и десничара, а прва је та да десничари нису плачипичке. 

Upravo suprtono... tolike su placicpicke da ulazu ogromnu energiju i napore da pokazu kako nisu... 101 politics.

Moj licni utisak je da su desnicari daleko vece kukavice i da je to jedan od razloga sto su uopste desnicari. Al nema potrebe ovde da rastresamo tu temu. A i pazim da s tobom pricam iskljucivo neozbiljno s ozbirom da kad pricam ozbiljno ti izmislis razlog da bi me blokirao a nastavis da me kvotujes tako blokiranog... pa de ces desnicarskije kukavicko ponasanje. :)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, haveaniceday рече

Баш то, ево сада гледам клаудкинга и авокада они су одлични примери тога. Набацају им како је трамп лош и они пошто као овце верују званичним изворима и мере инфгормације само по ономе што могу да чују од неких званичних канала .. падну у ту неку .. дилузију да је трамп неки гори лик. 

Мислим они и дан данас верују да је трамп већи лажов од џо бајдена само зато што су им медији месецима набацивали неке трампове глупости, од којих многе ни нису лажи. 

Чист трибализам и социјална манипулација иначе интелигентним људима. 

Jesi ovo napisao nakon sto si mu se pomolio treci put danas ili onako- iz srca? :D 

Ja nisam desnicar, meni ne treba iko ista da prica. Imam usi i slusam coveka kako laze. Mozda on nije reko ljudima da ubrizagavaju domestos kao lek od korone a mozda  i jeste... ko ce ga znati... ali znam da cak i ako jeste, to nije bila laz to nije bilo ni nista lose, to je bila neka sitnicica.

naravno drugi nemaju taj luksuz da prave "sitnice" nego sve sto urade i izgovore je ekvivlaentno Luciferu licno.

Ne, ne... ne kazem da su Trampovci toliko usahli u kult vodje nego... u stvari kazem :D 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

Moj licni utisak je da su desnicari daleko vece kukavice i da je to jedan od razloga sto su uopste desnicari

Мислим да су левичари и десничари промашени називи генерално и да не може човек да иде у таборе ко овца.

Друго ова твоја реченица звучи као да су је саставили другови из анархо-синдикалистичке иницијативе или жене у црном. 

Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, haveaniceday рече

nevadi

Nevada da izvadi stvar!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Вилер Текс рече

Али најлепше у свему томе је када им тапшу домаћи левичари кукавице који нон стоп плачу и причају о нпр. страшној багри десничарској навијачкој која чак и када са песмом у колони иде на утакмицу као да је град срушен.

Na ove fine decake mislis? Sto su zavli urednika medija koji je  o tome pisao da ga obaveste da ce da mu polome noge?

Divno si drustvo naso za ponos i diku. Lagao bih ako bir reko da sam iznenadjen, al sto pa ja mora da pricam bilo sta :D

Jbt, zamisli ti te te pizdravce levicare... samo im kazes telefonom da ces da im polomis noge i odma si ti zao momak... svasta  stvarno...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, cloudking рече

Upravo suprtono... tolike su placicpicke da ulazu ogromnu energiju i napore da pokazu kako nisu... 101 politics.

Moj licni utisak je da su desnicari daleko vece kukavice i da je to jedan od razloga sto su uopste desnicari. Al nema potrebe ovde da rastresamo tu temu. A i pazim da s tobom pricam iskljucivo neozbiljno s ozbirom da kad pricam ozbiljno ti izmislis razlog da bi me blokirao a nastavis da me kvotujes tako blokiranog... pa de ces desnicarskije kukavicko ponasanje. :)

Друже нисам ја тебе блокирао јер сам "кукавица" већ јер си ме издао као пријатеља и не желим више ништа озбиљније са тобом што ми сваким постом све више доказујеш. Не бојим се ја тебе ни мало, па да те блокирам, него не желим издајице у свом животу, ко зна за шта би ме тек зазнуо када си на ове грозоте спреман. 

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Вилер Текс рече

Хи из со бед бед бед. Бејсикли хи ис лајк Милосевич. Бучер. Би гуд анд воут Џо :)

Realno, da je Tramp clan foruma morali bi ste da ga banujete posle dva posta a ovamo mu se satro divite... sve vernici i pravoslavci obozavaju kurvara i ploditelja prostituki, razvodio se i zenio sto puta i pritom prema licnom priznanju zenske muva tako sto im pridje i uvati ih za pi**u... svetac maltene :D 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, cloudking рече

Na ove fine decake mislis? Sto su zavli urednika medija koji je  o tome pisao da ga obaveste da ce da mu polome noge?

Divno si drustvo naso za ponos i diku. Lagao bih ako bir reko da sam iznenadjen, al sto pa ja mora da pricam bilo sta :D

NISKAINICIJATIVA.RS

U kasnijim večernjim satima 1. novembra, Urednik NIške Inicijative Nonić Srđan je dobio pretnje povodom pisanja i objava vezanih za desničarske i navijačke grupe. Muška osoba je izrekla razne...

Jbt, zamisli ti te te pizdravce levicare... samo im kazes telefonom da ces da im polomis noge i odma si ti zao momak... svasta  stvarno...

Конкретно сам мисло на сузе просуте када су уз песму цигани и тира епта ишли кроз град заједно на утакмицу.

Ове антифа против анти антифа приче су ми кретенске. Волео бих да знам шта рецимо овај човек из те иницијативе мисли конкретно о томе када му другови левичари бацају коктеле и штанглама туку полицију и политичке неистомишљенике у рецимо Америци.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Вилер Текс рече

Мислим да су левичари и десничари промашени називи генерално и да не може човек да иде у таборе ко овца.

Друго ова твоја реченица звучи као да су је саставили другови из анархо-синдикалистичке иницијативе или жене у црном. 

Левичари и десничари јесу промашени појмови, зато што су "десничари" сви они који нису левичари, а десничари се радикално пуно разликују између себе и многи људи који су десничари су много ближи левичарима него другим десничарима.

Левичари су људи који хоће да руше хијеархије, што можеш видети по клауду и његовом левичарском ставу да у уметности не постоје хијеархије.... и онда свако ко се залаже за неке хијеархије он је десничар.. то је срж поделе... 

Зато например он може супер да се сложи са левичарима, све је уметност, све је дозвољено, све је отворено, нема никакве хијеархије... левичарки став, али не може да се сложи са мном да имаш хијеархије, боље и лошије уметнике и уметности то јест постојање хијерархије.

Међутим оно што је лицемерно код њега, он је професионални уметник, и буквално живи у некој уметничкој хијеархији, где је он плаћен да буде бољи уметник од других.... 

И то је мени најсменије код левичара... јер за њих не постоји боље и лошије само када расправљају са другима, у стварном животу им и те како постоји... 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, haveaniceday рече

Друже нисам ја тебе блокирао јер сам "кукавица" већ јер си ме издао као пријатеља и не желим више ништа озбиљније са тобом што ми сваким постом све више доказујеш. Не бојим се ја тебе ни мало, па да те блокирам, него не желим издајице у свом животу, ко зна за шта би ме тек зазнуо када си на ове грозоте спреман. 

Razlog zbog kojeg si me blokirao ne postoji... izmislio si ga. Svesno si slagao samo da bi mogao da me blokiras iz ciste frustracije i da bi imao opravdanje da me proglasis za necoveka... s*r*m ti se na takvo drugarstvo... I to nakon sto sam ti vise meseci tolerisao grozote koje si mi pisao da sam bitankga, budala reatard i sta sve ne... i na kraju, kad sam te supocio sa pitanjem na koje nisi imao odogovor- slagao si samo da bi olaksao svoju savest jer me blokiras iz ciste gluposti i primitivizma.

Ne znam sta sad  oces i sto si me odblokiravao? Ja ti vec rekoh da ti je to losa ideja... Vrati ti taj blok, bolje ti je :)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

Realno, da je Tramp clan foruma morali bi ste da ga banujete posle dva posta a ovamo mu se satro divite... sve vernici i pravoslavci obozavaju kurvara i ploditelja protituki, rtazvodio se i zenio sto puta i ptitom prem alicnom priznanju zenske muva tako sto im pridje i uvati ih za pi**u... svetac maltene :D 

Не вреди. Ти као мирољубив човек не разумиш шта значи 0 ратова за 4 године. Ето баш сам лош хришћанин .

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Вилер Текс рече

Ja nisam ni jedno ni drugo. 

Ja sam ono sto mladja ekstremni desnicar naziva "kukavicom koja ne sme da se opredeli" odnosno -* centar. Vidim dobre argumente i kod levicara  i kod desnicara.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...