Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 9 часа, cloudking рече

Evo, upravo laze svoj narod zarad politickih poena, ali to je super, to je sjajno, pozeljno i odgovorno ponasanje... A opravdanje je- "svi to rade" :D

http://rs.n1info.com/Vesti/a641767/Tramp-o-predlogu-za-Nobela-Zaustavljamo-masovna-ubijanja-izmedju-Srbije-i-Kosova.html

"Zaustavljamo masovna ubijanja između Kosova i Srbije. Dugo su se ubijali, a sada će prestali. Rekao sam im, momci, hajde da se sastanemo, znate, stotinama godina su se ubijali, pod različitim imenima...“- Tramp, car, legenda :D

velika laz sunce ti poljubim... kakva lazovcina... ja mislim da treba da pobedi dementni joe biden, on je posten. 

brate da se ti lepo ne druzis sa mnom vise, jer sam ja po tvojim standardima tvrda lazovcina.. ono lagao sam u zivotu mnogo vise i vece stvari od ovih..... daj nisam ja za druzenje sa vama postenima i iskrenima... losa sam ja roba... drzi se avokada, ekipe sa nauke i njima slicnima, oni su ti postenjacine iskreni do bola ono..... 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 14 часа, cloudking рече

Da... to su te dve grupe na koje se ljudi dele... opet te uvatilo altrajt ludilo?

Ljude mozes da delis u mnogo grupa. Ali malo toga mozes da uradis i analziras drustveno tako. A jos manje da razumes o ljudima. Medjutim mnogo grupa imaju zajednicke stvari i sve moze da se svede na dve grupe, zarad lakse diskusije, analize, razumevanja onoga sto se desava.... 

Цитат

- hehe pogle trampa kolko laze, heheheh

- Ti napdas trampa da je njegova odgovornost sto ima kovid u USA i napadas ga zbog toga sto ne znas kakve su njegove odgovornosti kao predsednika USA, eee nemas pojma ni kako USA funkcionise politicki treba neko da te nauci da ne pisao ove gluposti i napdao trampa bez ikakvog razloga a on uopste nije odgovoran kako ti TVRDIS i NAPADAS on je covek kojeg ne bi smeo da napads kad bi znao sta on zapravo radi i koliko su republikanci kul ljudi evo malo statistike...

Ovaj put nismo pricali o laganju nego o skrivanju odgovornosti i poredjenju sa vucicem.  Smesno je to sto optuzujes trampa da laz, dok ti lazes o onome sto smo pricali prekljuce sto je dokumentovano. Ti si pricao o sklanjajnu odgovornosti na sta msa ti ja odgovorio da sklanja odgovornost je i nije odgovoran. I ti umesto da kazes.. u pravu si prike, nije odgovoran lupetaju gluposti ovi mediji na tu temu.... ti mene napadas koji sam ti drugar samo da odbranio misljenje koje je lupetao john oliver i koje ja prozivam...

Подели на овим сајтовима

Znaci ovako.... trampove lazi

- Rekao da ce zid da bude od cigle.. al je napravio od gvozdja....
- Rekao je da je GW hoax...

- Rekao je da se Srbi i Albanci ne ubijaju vise kao posledicu dogovora... (mada to nisam siguran ali ajde uzecemo da je to rekao, upravo gledam klip). 
- Rekao je da je vise ljudi bilo na njegovoj inaguraciji nego na Obaminoj... 

Kakva lazovcina.. kakve opasne lazi.. sunce ti.... kako neko moze da podrzava tavkvog lazova.. a vidi kakve svece imamo medju politicarima godinama.. ma sta godinama.. decenijama.... ovakva lazovcina u politici odavno nije postojala.... kako moze neko da podrzava takvu lazovcinu .. alt rajt nacista.. 

Zaboravili ste da je slagao za kolicinu hamburgera koju su pojeli u beloj kuci onomad.. to je biola dva dana eksluzivna vest "trump slagao o broju hamburgera" 

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, fsa рече

Every Fucking Trump Supporter: Why don't you support our president, Caitlin? He's ending the wars! Me: No he's not, look at the facts. Every Fucking Trump Supporter: Well you can't just expect him to simply end the wars, don't be a naive idiot.

Image

Image

U avganistanu, Somaliji i Jemenu  pomazu u ratu protiv ISILA. 

USAa bombarduje avganistan, jemen i somaliju isto kao sto putin bombarduje siriju. Gadjaju ISIL na teritoriji tih zemalja. 

Jel vama smeta sto amerika i rusija razbijaju isil, ili vam smeta samo sto amerika razbija isil!? 

A ova poremecena komunjara koju stalno citiras je objavila clanak koji nije ni procitala:

Цитат

The number of troops being deployed is reportedly small but it sets up one more tripwire that could result in future escalation.

This phase of the Washington-defying entanglement will include six Bradley Fighting Vehicles and fewer than 100 soldiers operating in northeast Syria on a 90-day deployment.

U pitanju je 100 vojnika, sve ukupno. Bukvalno su ih stavili tamo, cisto da rusi ne napadnu neko podrucje gde su neki americki saveznici, ali neprijatelji asada. 
Kakva supacka propaganda bez razumevanja sunce ti... al ne od Rona Paula on covek samo reportuje sta se desava, svakako da treba da se drzi budno oko na trampa da ne psotane pro rat.... vec od ove supacke komunjare... koja sve ovo pokazuje kao da je tramp pro rat... 

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, haveaniceday рече

USAa bombarduje avganistan, jemen i somaliju isto kao sto putin bombarduje siriju. Gadjaju ISIL na teritoriji tih zemalja. 

Jel vama smeta sto amerika i rusija razbijaju isil, ili vam smeta samo sto amerika razbija isil!? 

Ma to je dobro... a ne ko onaj ološ Obama koji je bombardovao Švecku i Paragvaj... :)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Znaci ovako.... trampove lazi

- Rekao da ce zid da bude od cigle.. al je napravio od gvozdja....
- Rekao je da je GW hoax...

- Rekao je da se Srbi i Albanci ne ubijaju vise kao posledicu dogovora... (mada to nisam siguran ali ajde uzecemo da je to rekao, upravo gledam klip). 
- Rekao je da je vise ljudi bilo na njegovoj inaguraciji nego na Obaminoj... 

Nismo stigli niti imali volje... jer ni za jednu od ovih osim ove poslednje nisi rekao: "ok to je lagao, šta još?" nego si smarao bar nedelju dana o tome... a laži mu se broje u hiljadama...

Kakva lazovcina.. kakve opasne lazi.. sunce ti.... kako neko moze da podrzava tavkvog lazova.. a vidi kakve svece imamo medju politicarima godinama.. ma sta godinama.. decenijama.... ovakva lazovcina u politici odavno nije postojala.... kako moze neko da podrzava takvu lazovcinu .. alt rajt nacista.. 

Jok, imali smo Obamu koji je "lagao" da je različitost u platama posledica mizoginije i Hilari koja je lagala da je sletela u Bosnu pod snajperskom vatrom... to je mnogo više i mnogo opasnije od Trampovih laži!  (jel vidiš kako izgleda tvoja relativizacija)

Zaboravili ste da je slagao za kolicinu hamburgera koju su pojeli u beloj kuci onomad.. to je biola dva dana eksluzivna vest "trump slagao o broju hamburgera" 

I još hiljade drugih... nismo zaboravili... samo nema svrhe pričati o njima sa tobom...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, haveaniceday рече

Vidi se da jako malo znaš o ovim stvarima, a i to što misliš da znaš je uglavnom lažljiva američka propaganda. 

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, haveaniceday рече

A ova poremecena komunjara koju stalno citiras je objavila clanak koji nije ni procitala:

U pitanju je 100 vojnika, sve ukupno. Bukvalno su ih stavili tamo, cisto da rusi ne napadnu neko podrucje gde su neki americki saveznici, ali neprijatelji asada. 
Kakva supacka propaganda bez razumevanja sunce ti... al ne od Rona Paula on covek samo reportuje sta se desava, svakako da treba da se drzi budno oko na trampa da ne psotane pro rat.... vec od ove supacke komunjare... koja sve ovo pokazuje kao da je tramp pro rat... 

Tvoja reakcija je najbolja potvrda da vas je odlično pročitala ;)

"Every Fucking Trump Supporter: Why don't you support our president, Caitlin? He's ending the wars! Me: No he's not, look at the facts. Every Fucking Trump Supporter: Well you can't just expect him to simply end the wars, don't be a naive idiot."

Подели на овим сајтовима

Meni deluje kao da je po defaultu Tramp za sve kriv (jer je ziv), dok su ovi njegovi protivnici po deafultu za sve u pravu,..... pa, onda idu nijanse, zasto je kada laze Tramp najgori od svih ljudi na svetu - po defaultu 0405_feel  :D .... dok su ovi drugi manje lazovi - takodje po defaultu.... :smeh1:

Inace, sestra od zeta zivi u Njujork vec vise od 10godina ima frizerski salon i kaze da Trump dobro radi za Ameriku i amerikance, u kom smislu ne bih znao kasti tacno, Just_Cuz_19mozda ekonomski.

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Avocado рече

Nismo stigli niti imali volje... jer ni za jednu od ovih osim ove poslednje nisi rekao: "ok to je lagao, šta još?" nego si smarao bar nedelju dana o tome..

Pa dobro, niste imali volje.. nemojte da se cudite sto ljudi misle da lupate gluposti... 

. a laži mu se broje u hiljadama...

Ma u milionima.. covek dva puta zine tri puta slaze. :D 

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Avocado рече

Ma to je dobro... a ne ko onaj ološ Obama koji je bombardovao Švecku i Paragvaj... :)

Bombardovao je Libiju, stabilnu zemlju, sa slabim diktatorom.
Trump pomaze stabilnim zemljama da se odbrane od spoljnog agresora (islamistickih grupa)

Ne znam sto se pravis glup da razlike nema.. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, fsa рече

"Every Fucking Trump Supporter: Why don't you support our president, Caitlin? He's ending the wars! Me: No he's not, look at the facts. Every Fucking Trump Supporter: Well you can't just expect him to simply end the wars, don't be a naive idiot."

Pa sta je u toj recenici netacno? Gasi ratove, ali ne mozes sve ratove od jednom da prestanes da vodis. Ne mozes da prestanes da pomazes ljudima u borbi protiv ISILa ako ste vec sklopili ugovore. Lepo joj je receno - covek zaustavlja ratove, ali ne moze jednostavno da zaustavi sve ratove.... ima tu obaveza, dogovora, moralne odgovornosti..

sta treba, da povuce trupe iz avganistana i da ih pusti da ih islamisti pokolju?  Zamisli da si toliki naivni idiot da mislis da neko hoce to... i da to uzimas kao argument da tramp ne gasi ratove. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Bokisd рече

Inace, sestra od zeta zivi u Njujork vec vise od 10godina ima frizerski salon i kaze da Trump dobro radi za Ameriku i amerikance, u kom smislu ne bih znao kasti tacno, Just_Cuz_19mozda ekonomski.

Naravno da radi... cilj i jeste satanizacija da genijalci kao @Avocado i @cloudking pomisle da je on neki lazov ultra veliki posto na politickim i prakticnim osnvima ne mogu da ga napadjau. Sve sto mogu jeste da blate njegov karakter, lazov, narcis, ovo, ono.... 

Tako najbolje kupis likove mentaliteta ove dvojice..... posto ne mogu da ih kupe na osnvu trampovih politickih poteza jer su vecina sasvim ok... mogu samo da ga blate i blate i blate.. dok ljudi ko ova dvojica ne mogu da ga podrze jer ce da ispadne da podrzavaju nekog lazova.. a njima je jako bitno da drugi ne misle da oni podrzavaju lazova..  

Оno sto je realnost od svakog coveka mozes da napravis lazova.. posebno ako ga ljudi ne znaju licno i ako ga drzis pod lupom 24\7...i mene i tebe i ovu dvojicu bi mediji napravili u lazove da nas gledaju koliko i trampa. Kaluda tek mogu da nacrne ako pogledaju proslost, koje je websajtove drzao i slicno. I ono sto je najtuznije, mene mediji ne bi kupili tim blacenjem klauda i avokada, al bi kupili njihove trenutne drugare.... i vecinu ovih koji se danas slazu sa njima...

А јоs je lakse ako bombardujes gomilom sitnih lazi i gluposti koje niko ne moze da debunkuje da bi dokazao objektivnu sliku...prosto je nemoguce... 

Uzmimo recimo da na svakih 10 lazi novinarima o trampu nabodu jednu laz.... advokado i klaudking ce sve da oproste novinarima i sudice samo trampu, praveci se da je to sudjenje u vakuumu...nazalost.. lako je manipulistai politicki takvim ljudima. Mozes cak i da pretpostavis koji ce stav da zauzmu po X pitanju... samo pogledaj bilo koji late night show - i mozes da budes siguran da ce oni da dele misljenje medijima...

Zato i imas gomilu demokrata koji su presli da glasaju za trampa. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...