Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 16 часа, Avocado рече

Ma jok... uzmi neki članak gde je nabrojano 10...

Aaaa... ti kad izvučeš tako neku tvrdnju iz guzice očekuješ da je prihvatim bez da je dokažeš?  Pa da, to i liči na tebe...

Ništa brale, ti nastavi da neizmanipulisano veruješ da novinari izmisle 9 od 10 Trampovih laži iako numeš da nađeš ni jedan primer da se to desilo... čuj veruješ... znaš... 100%... rekli na Foxu...

Hvala najlepse. :D

ajde sad idi ponavljaj u ogledalu kako si objektivan :)) 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 5 часа, GeniusAtWork рече

Ко не спава вечерас из било ког разлога може да гледа прву дебату уживо (биће их укупно три до избора). Трамп против Бајдена. Почиње у 3 ујутру по нашем времену:

RS.N1INFO.COM

Prvi put licem u lice, u prvoj od tri predsedničke debate, Donald Tramp i Džo Bajden, uživo i na N1 u sredu, 30....

:) 

Sada ustao upravo je gledam... 

U principu, tacno se vidi sta je bio plan.. Biden nema odgovore na politicka pitanja i sve sto prica "ja bih uradio bolje" "trump kriv" i precuti odgovore na nezgodna pitanja. Kada god tramp kaze nesto istinito o bidenu i njegovim svinjarijama ponavlja se stara dobra mantra 'trump lazov" koju su mediji uspesno usadili ljudima... da bi mogli bez preispitivanja da debunkuju svaku trampovu izjavu i da vrse caracter assasination.... 

Naprimer, kada se Biden fleksao sinom koji je sluzio u vojsci, tramp je napravio vrlo bitnu poentu o drugom sinu, Hunteru, koji je jos uvek ziv koji je isteran iz vojske zbog kokaina i koji je zaradio milione u ukrajni i kini..... oko te price sve smrdi na korupciju jer je biden trazio da se iz ukrajne otpusti drzavni tuzioc koji je istrazivao bidenovog sina.... 

Naravno to jedva da je doslo na meni.... jer to ... eto .... nije bitno.... trump je lazov.. ajde da pricamo o tome. :D 

Na stranu sto su lazovcine kao ovaj moderator nazvali proud boyse "white supremacist" vidim da ni fox nije imun na lagarije o ljudima..... 

kada se pricalo o konkretnim politikama Trump je jasno izdominirao bidena, lik je lupetao levo i desno (biden) i iznosio netacne informacije.... 

Подели на овим сајтовима

Цитат

Na stranu sto su lazovcine kao ovaj moderator nazvali proud boyse "white supremacist" vidim da ni fox nije imun na lagarije o ljudima..... 

Cisto da bude jasno koliki su lazovi novinari ... evo ga intervju sa jednim od vodja proud boysa... zamisli da nazivas grupu ancistima i white supremacist a njima je bukvalno vodja crnac.. 

Vidite vi to lice tvrde desnice, teskog rasizma... 

Enrique_Tarrio.png

I koliki je onda novinarski bias i propaganda kada dan danas, novinar sa foksa naziva ovu grupu "white supremacist"? A fox navodno ima neki pro republikanski bias.....  toliko da ga @Avocado spominje u svakoj posalici upucenoj meni..... kako ja "verujem u propagandu sa foxa" ... koju propagandu matori? ovu propagandu ili neku drugu? 

i onda ja treba da da idem i po ovoliko neobjektivnim novinama da debunkujem svaku njihovu gluposto trampu da bi tebi dokazao nesto.. pa ti si covece lud..to trebas ti da krenes da preispitujes a ne ja.... ako ti je fol stalo do istine.. trebas da uzmes lepo pogledas sve te lazi za koje ga otpuzuju i izdvojis zito od kukolja..... posto ti verujes u tu naraciju kako je tvrd lazov.. a tu naraciju guraju ovakvi lazovi: 

Подели на овим сајтовима

joj koja je ovo smejurija...

Biden optuzuje trampa da je  tramp platio samo 750$ dolara u federalnim porezima na prihod... i za to su navodno krivi republikanci... 

Al ta optuzba za to placanje se odnosi na 2015 i 2016 godinu... za vreme bidenovog mandata.... i godinu dana posle... 

Kakva je to smejurija!? 

Kaze Biden da ce da poveca corporativne poreze na 28 %? 

Pa je l on normalan.. sta hoce da osusi svaku korporaciju? 

Na stranu sto ga tramp lepo pita: bio si podpresednik 8 godina i senator vec 30-40.. zasto to do sada nisi uradio? .. valjda tad nije bilo popularno toliko... ili nije bio nenormalan toliko.. ili samo prica pricu publici zna i sam da je ludi popeti korporativne proeze na 28 %.... amerika vec ima 25 % ..  ta mrznja prema korporacijama i preduzetnistvu i ta ideja da korporacije koje su uspesne trebaju da placaju zdravstvo peri alkoholicaru i narkomanu mi je van svake pameti... 

EN.WIKIPEDIA.ORG

Подели на овим сајтовима

Не знам, ја сам добио мигрену од Трамповог сталног упадања у реч и Бајдену и модератору. Хбт, оно је ужас :0426_feel: И Бајден то повремено ради, али ипак много мање.

Пола дебате је какофонија где сва тројица причају паралелно :vrtiglavu:

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, GeniusAtWork рече

Не знам, ја сам добио мигрену од Трамповог сталног упадања у реч и Бајдену и модератору. Хбт, оно је ужас :0426_feel: И Бајден то повремено ради, али ипак много мање.

Pa nego! Sta si ti mislio! Takav covek nam treba. Svima su preko glave pristojni ljudi koji uvazavaju druge ljude i postuju sistem u kojem se kandiduju za predsednike. Svako ko ima decu treba to da uzme kao model vaapitanja ako mislis da mu deca budu uspesna... Nesto slicno SNSu u srbiji... Ako hoces da ti deca budu uspesni ljudi vaspitavas ih da budu neotesane seljacine bez skrupula. Upadanje u rec i nepristojnost su danas bozanske vrline... Kad smo kod toga da li zelis da ti nesto kazem o nasem ocu i stvoritelju Trampu?

:)

Tramp je seljacina. On je u tom Vucicevom fazonu, predsednik "obicnog coveka" a kako je u nasim zemljama obican covek uglavnom neobrazovani seljak tako je i narativ usmeren toj najbrojnijoj glasackoj grupi.

S tim sto Tramp ne radi to namerno zbog politicke igre nego je lik prosto budala pa se super uklapa u ulogu.

Pa evo, vidis i mladju... On vise nema kompas o tome sta Tramp prica nego iskljucivo njegove reci filtrira kroz medije pa ako tramp izgovori "ja sam alisa i zivim u zemlji cuda" njegov mozak ce da ignorise tu izjavu... ALI kad medij neki kaze "tramp reko da je alisa" on ce tek tada da se javi i da kaze kako mediji lazu i kako svi sto mrze trampa mrze ga jer ih mediji lazu... I tako ce potpuno da izostavi cinjenicu da iako je to nesto sto je preneo medij Tramp JESTE tako nesto zaista izgovorio... Ne, ne moze. Ako mislis da Tramp laze ti to ne mislis jer si slusao trampa svojim usima nego zato sto te zli mediji lazu... 

A ako i jeste laganje onda je to nebitno jer em svi lazu em od kad je laganje sad pa nesto lose za nekoga na nekoj predsednickoj funkciji?! Sta? Najnormalnija stvar...nego vi mrzite preosvestenog naseg gospodara pa ne birate sredstva da ga optuzujete...

Sto se mladje tice Tramp bi sutra mogo da ubije coveka na sred ulice... Ne sumnjam da ce to da bude jedno od najboljih ubistava ikada koje je bilo preko potrebno usa ekonomiji i kao takvo zapravo jedna od boljih stvari koje je car bogotac i ploditelj uradio...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, haveaniceday рече

Cisto da bude jasno koliki su lazovi novinari ... evo ga intervju sa jednim od vodja proud boysa... zamisli da nazivas grupu ancistima i white supremacist a njima je bukvalno vodja crnac.. 

Vidite vi to lice tvrde desnice, teskog rasizma... 

Enrique_Tarrio.png

I koliki je onda novinarski bias i propaganda kada dan danas, novinar sa foksa naziva ovu grupu "white supremacist"? A fox navodno ima neki pro republikanski bias.....  toliko da ga @Avocado spominje u svakoj posalici upucenoj meni..... kako ja "verujem u propagandu sa foxa" ... koju propagandu matori? ovu propagandu ili neku drugu? 

i onda ja treba da da idem i po ovoliko neobjektivnim novinama da debunkujem svaku njihovu gluposto trampu da bi tebi dokazao nesto.. pa ti si covece lud..to trebas ti da krenes da preispitujes a ne ja.... ako ti je fol stalo do istine.. trebas da uzmes lepo pogledas sve te lazi za koje ga otpuzuju i izdvojis zito od kukolja..... posto ti verujes u tu naraciju kako je tvrd lazov.. a tu naraciju guraju ovakvi lazovi: 

Kako uspeš da toliko zabaguješ na prilično jednostavnoj i kratkoj konverzaciji?

Novinar nije pomenuo Proud Boys... Bajden ih je pomenuo...

Novinar je pitao Trampa da li osuđuje bele suprematiste i militantne organizacije i ovaj naravno to nije učinio... jer što da baci glasove svojih najvernijih birača...

A Bajden greši kada PB označava kao bele suprematiste... iako PB nisu uopšte mnogo bolji...

Цитат

i onda ja treba da da idem i po ovoliko neobjektivnim novinama da debunkujem svaku njihovu gluposto trampu da bi tebi dokazao nesto.. pa ti si covece lud..

Ti kad kreneš da nešto debunkuješ i dokazuješ jedna osoba po pravilu ispada luda... a to nisam ja... ;)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, GeniusAtWork рече

Jeste to uzas, Tramp ne ume pristojno da prica. Ali ako predjes preko toga, i pogledas sta su pricali, Biden je izneo mnogo vise neistina nego Tramp i mnogo vise lupetao gluposti. 

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Avocado рече

Novinar nije pomenuo Proud Boys... Bajden ih je pomenuo...

Novinar je slusaj pazljivo glasove.

Novinar je pitao Trampa da li osuđuje bele suprematiste i militantne organizacije i ovaj naravno to nije učinio...

Tramp je lepo pitao "sta zelis da kazem koga zelis da osudim?" na sta je novinar rekao "proud boys" ... dakle idiotska je tvrdnja da nije to ucinio.. uradio je to preko 20 puta do sad... vec sam ti citirao par instanci da je to uradio..

ali ti ces i dalje da lazes da nije... jer si baraba i jer ti tako odgovara... A do malo pre mi trabunjas kako je tramp neki lazov..  sramota stvarno... 

A Bajden gresi a tramp laze? Kako isplivava taj bias.... :)))

Kad onaj ko ti se svidja lupi glupost - taj gresi. A kada onaj ko ti se ne svidja lupi glupost.. laze... ali ako ne laze onda je moron... jel tako?

A Bajden greši kada PB označava kao bele suprematiste... iako PB nisu uopšte mnogo bolji...

Ti kad kreneš da nešto debunkuješ i dokazuješ jedna osoba po pravilu ispada luda... a to nisam ja...

Ma vidim iz ovog posta.... covek osudi white supremacist 20 puta tokom svoje karijere, jasno novinar kaze "proud boys", jasno ga tramp pita "koga zelis da osudim" i ti i dalje besramno tvrdis da su mu oni neki najverniji glasaci i slicne gluposti.... to je vec sramota i laganje.. cetri godine posle svega posle svih dokaza tvrditi tako nesto moze samo neko ko namerno laze.... Eto ti ujedno dokaza kako se zna da li neko namerno laze ili ne.

iako PB nisu uopšte mnogo bolji...

Ovde vec ispadas tvrda budaletina.. proud boys ti nisu mnogo bolji od white supremacist... to moras da budes tvrd degenerik da izjavis nesto takvo.... likovi koji su se okupili oko cilja da se brane konzervativci od nasilja tvojih levicara ti "nisu bolji od white supremacist" :))

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, haveaniceday рече

Eo resio vam Tramp problem... veruje da ljudska aktivnost doprinosi globalnom zagrevanju..

Ma nema veze što nije rešio problem, nego što ništa nije ni rekao... klasičan populista... rekao je (posle trećeg vraćanja na pitanje) da ljudske emisije greenhouse gasova donekle, pored svih ostalih stvari doprinose globalnom zagrevanju.... što može da znači 0.01% ili 99%... 

Kao da te neko pita za recept za tortu, a ti kažeš: "pored ostalih stvari ide i nešto jaja"... i onda to neki tvoj obožavatelj postavi na forum kao sjajan recept.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, cloudking рече

Pa nego! Sta si ti mislio! Takav covek nam treba.

Tacno takav. Ne ljigavi neki debator, nego neko ko ce da gazi i da se bori za tebe. Zamisli da tvoj cale u automehanicarskoj radnji kad mu dodje bezobrazna musterija krene sa njim lepo i pristojno i jos da mu popusti sve sta ovaj oce.....  ne bi dugo imao tu radnju....

kad ces to da shvatis.. ja znam da ti nikada nisi bio u takvoj poziciji da vodis nesto takvo i da moras da radis sa drugim ljudima..... ali pogledaj malo oko sebe.. razmisli sta mozes da postignes ako se ne ponasas tako.... 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Avocado рече

pored svih ostalih stvari doprinose globalnom zagrevanju.... što može da znači 0.01% ili 99%... 

Kao da te neko pita za recept za tortu, a ti kažeš: "pored ostalih stvari ide i nešto jaja"... i onda to neki tvoj obožavatelj postavi na forum kao sjajan recept.

Apsolutno nista netacno. Ni sami naucnici ne znaju koliko doprinosi ljudski faktor. da li 0.001 ili 99 %. Ne znam kako ocekujes da Tramp zna. 

I odgovor je odlican bas kakav treba i bas kakva je nauka globalnog zagrevanja. Nesigurna i neprecizna. 

"znate prosecna temperatura ce da skoci izmedju 0.1 i 10 stepeni u sledecih 10 godina"

"oh skocila je 0.12 kako smo precizni! Vrhunska nauka! " 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, haveaniceday рече

Apsolutno nista netacno. Ni sami naucnici ne znaju koliko doprinosi ljudski faktor. da li 0.001 ili 99 %. Ne znam kako ocekujes da Tramp zna. 

Zato što naučnici znaju... a to da ne znaju je zaista moronska priča...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...