Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 4 минута, GeniusAtWork рече

Нисам одгледао клип, али колико сам сконтао из коментара ово је неки сатирични канал...

Онда је доооооообар саркастичар. Савршено је скинуо улогу.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

• Гости
пре 31 минута, Ћириличар рече

CELEBRATING his first political victory, Phil Murphy, New Jersey’s governor-elect, awkwardly leapt onto the stage, clapping with legs akimbo, to “declare the days of division over. We will move forward together.”

He will not divide us! REEEEEEEEEE

Подели на овим сајтовима

On 11/11/2017 at 11:55, Ћириличар рече

Која будалаштина.

-"Требамо напасти Иран прије него добије нуклеарно оружје, јер ако га добије нећемо моћи мијењати његову власт." А онда не поштују договор са Ираном око нуклеарних постројења и чудиће се ако/када Иран настави са нуклеарним програмом не би ли се одбранио од САД-а. Није ми јасна ова когнитивна дисонанца неоконова, матере ми О.о

-"Не смијемо дозволити да исламска нација има нуклеарно оружје. Замислите када би Пакистан имао нуклеарно оружје, била би то катастрофа."... Уууууххх.... бро.... Пакистан већ има нуклеарке деценијама:

877px-Nuclear_weapons_states.svg.png

Ко је овај политички неписмени дебил?

Nisi izvalio ironiju ..

Подели на овим сајтовима

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

On 11/13/2017 at 16:29, Tumaralo. рече

Nisi izvalio ironiju ..

Па признах. Доооообро ју је одрадио :D

Подели на овим сајтовима

Trump:"The lying media are attacking me to serve the interests of the elites!"

Also during Trump administration:

zyrQEpC.png

Welcome to 1984. You are free to obey.

Подели на овим сајтовима

Ако је тачно оно што се прича, Трамп је управо уништио докторанте у САД.  

Наиме, они тамо раде и до 80 сати седмично (није претеривање, спавају у канцеларијама и лабораторијма). За то су плаћени око 25 000 годишње бруто, иде можда и до око 30 000 у скупљим савезним државама. До сада се на тих 25 - 30 000 плаћао порез (логично). 

Поред тога, докторанти су ослобођени школарине која је око 50 000 годишње. То се до сада није третирало као опорезиви приход. Управо је изгласано супротно, те ће докторанти морати да плаћају порез на 80 000 уместо 30 000 годишње колико стварно примају. То значи да велика већина неће више моћи то да ради. Понављам, ако је тачно то што пишу по нету. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...