Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 9 минута, Juanito рече

Џаба му се набацујеш том математиком, он је друштвењак. 

Impliciras da nabacivanje drustvenim naukama moze da upali? :)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

@Ћириличар

Претходних дана сам мало више слушао Питерсона. Покушавао сам да сконтам шта ми тачно смета код њега. Јер идеологија дефинитивно није. Са 99% ствари се идеолошки слажем. Поред тога, човек је жив и искрен, има и емоције и кохонес, није ко ови наши форумски Алтрајх лицемерни зомбији. И много је умеренији од њих ма колико на површини звучао слично. Дефинитивно бих с њим могао на пиво (мој најважнији критеријум). И онда сам контачно схватио оно што ми је стално било пред очима. У питању је психоанализа. Не може се против једне од ”највећих лажи двадесетог века” (марксизам) борити користећи ”другу највећу лаж” (психоанализа) за објашњења. Сметају ми, дакле, теоријска оправдања његових ставова, а не сами ставови.  Шта ћу кад сам Ћирковићева епистемолошка школа:)))

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Juanito рече

@Ћириличар

Претходних дана сам мало више слушао Питерсона. Покушавао сам да сконтам шта ми тачно смета код њега. Јер идеологија дефинитивно није. Са 99% ствари се идеолошки слажем. Поред тога, човек је жив и искрен, има и емоције и кохонес, није ко ови наши форумски Алтрајх лицемерни зомбији. И много је умеренији од њих ма колико на површини звучао слично. Дефинитивно бих с њим могао на пиво (мој најважнији критеријум). И онда сам контачно схватио оно што ми је стално било пред очима. У питању је психоанализа. Не може се против једне од ”највећих лажи двадесетог века” (марксизам) борити користећи ”другу највећу лаж” (психоанализа) за објашњења. Сметају ми, дакле, теоријска оправдања његових ставова, а не сами ставови.  Шта ћу кад сам Ћирковићева епистемолошка школа:)))

Jeste, ima toga!

A ima i onog "ono za šta je u pravu je prosto manje-više najelementarniji i najobičniji zdrav razum - zašto se i on i svi nekako lože da tu ima nečeg genijalnog i totalno revolucionarnog"? 

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Paradoksologija рече

Jeste, ima toga!

A ima i onog "ono za šta je u pravu je prosto manje-više najelementarniji i najobičniji zdrav razum - zašto se i on i svi nekako lože da tu ima nečeg genijalnog i totalno revolucionarnog? 

Због начина на кога излаже. Он просто гине док излаже, потпуно је аутентичан. Има чак један снимак на коме је заплакао (женетина ниједна).

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Juanito рече

Сигуран сам да је Риле, са својом историјом, привукао много жена у својој каријери...

Лажном, или ...?  :D

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Juanito рече

Због начина на кога излаже. Он просто гине док излаже, потпуно је аутентичан. Има чак један снимак на коме је заплакао (женетина ниједна).

Opet ne razumem kakve veze to ima sa genijalnošću - ali nisam ja emotvina u rasuđivanju kao neki mlađani altrajtaš :smeh1:

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Paradoksologija рече

Opet ne razumem kakve veze to ima sa genijalnošću - ali nisam ja emotvina u rasuđivanju kao neki mlađani altrajtaš :smeh1:

Хеби га, многи не виде ни по чему је Стив Џобс био генијалан. ”Само је препаковао оно што је раније постојало!”, веле... :stadaradim:

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Paradoksologija рече

Opet ne razumem kakve veze to ima sa genijalnošću

Па нема са генијалношћу, него са презентацијом, односно начином обзнањивања истина:D Тотално еуфоричан и eager (не знам да преведем на српски) да изотвара очи свијету. :D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Аурор рече

Ne znam da li primećuješ, ali ti samo bljuješ i ujedaš koga stigneš, definitivno imaš neki problem.

Види га како се тригерује ко неки SJW. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...