Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 13 минута, RYLAH рече

Зато је битно да се зна историја

Yesssss! А баш сам се уплашио да ће се тема закључати и заборавити, а да ово нећемо чути. :))) 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 2 минута, Juanito рече

Yesssss! А баш сам се уплашио да ће се тема закључати и заборавити, а да ово нећемо чути. :))) 

Како то, брате, каква је то тема у којој се не подсетимо колико је историја битна као наука? :))) 

• Волим 1

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Juanito рече

Зеленашење није забрањено. Банке зеленаше и то фиктивним новцем (неки кажу да тако мора, а неки да је то пљачка, била је расправа на форуму коју си ти, ако се сећам, покренуо).

Zabranjeno je... zelenaši imaju daleko veći profit od banaka... (i ničim izazvan osim zloupotrebe)

Pokrenuo sam raspravu o "fiktivnom novcu" ako misliš na ovo: (link), ne sećam se da smo pričali o zelenašenju...

Ali baš ne bih da idemo u tu digresiju, jer je komplikovana priča... uzmi slobodno neki drugi primer umesto zelenašenja, znaš ih i sam...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, RYLAH рече

Како то, брате, каква је то тема у којој се не подсетимо колико је историја битна као наука? :))) 

n1qqeh.jpg

”Ја свој администраторски хлеб поштено зарађујем.”

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Juanito рече

Православље није религија. :)

Ako se ne varam, on takođe smatra i da pravoslavlje nije religija...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Avocado рече

Ako se ne varam, on takođe smatra i da pravoslavlje nije religija...

Мислим да је то опште место у једном од православних теолошких праваца. 

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Аурор рече

To nije ni cilj ni poenta, ne znam odakle si izvukao... :)

Ako ne bih da država nešto 'pomaže stvari' zato što mislim da onda samo bude gore, ja onda želim ovo što si naveo?

Не кажем шта желиш или не, него шта је нужна посљедица твог догматичног става. Нпр. ако не желиш социјалу, оставићеш одређени број људи без потребне помоћи у својој јурњави за скидањем државе са грбаче јер "свако може сам о себи да се стара најбоље". Неким људима је потребна колективна помоћ, неке ствари се морају рјешавати на колективном принципу и то је факат.

Подели на овим сајтовима

Rekoh, nije uzrok holandskih problema u univerzalnom osiguranju. Ali ne mora ni da bude univerzalno osiguranje ako se zaista na drugi nacin obezbedi da ljudi ne umiru od lecivih bolesti.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Аурор рече

Piterson je objasnio stvar. :)

FB_IMG_1488582437943.thumb.jpg.e112a6ba18ff968bdd727477898f4b99.jpg

Zaboravio je samo da doda da postoji repertoar izraza za one koji se ne slažu...

Razvalio je Piterson. Interesantno je kako Ratnici socijalne pravde uvek prigrabe za sebe imenovanja koja su 180 stepeni suprotna od onoga sto oni zapravo jesu. Na primer "progresivci" a upravo su oni najveci regresivci u drustvu koji nebrojeni broj pojedinaca anesteziraju i paralizuju sa svojom odurnom ideologijom. Isto su ukrali i termin "liberali". Kad se setim samo do koje mere su partizanima bila puna usta "slobode" u onom raspadnutom SFRJ muka mi je. 

Za razliku od nas, na zapadu je levicarska relativizacija napokon na samrti zahvaljujuci konstantnom razoblicavanju hrabrih pojedinaca. Borba protiv crvene kuge je mnogo jasnija i plodotvornija, i domaci partizani ne mogu da urade apsolutno nista po tom pitanju, a potpuno je neizbezno i nezaustavljivo prelivanje tog trenda i kod nas. Lepota :) 

Подели на овим сајтовима

Uvek je isto bilo sa islamom, ovo danas je samo nastavak kontinuiteta... Sva druga objašnjenja su politički korektne gluposti. :)

Orthodox Christian is a witness in every century. In the picture a Russian prince disobeying demands of the officers of islamic state, that happened many times in 13-15th centuries. Tsar Ivan the Formidable broke the power of infidels and Christianization of their lands began.

FB_IMG_1488634769795.jpg.f052ffeb2a0d312d3d1d34cb98cc5760.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...