Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

Moze neko od vas dvojice i da objasni forumasima sta je to "bowling green massacre"...

Cela drzava je paralizovana zbog tog teroristickog napada i masakra (kako rekose trampovi savetnici) a vi- nista.

Kakvi ste to ljudi... :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

I naravno... nikako ne treba zaboraviti da je u prvom ikad zvanicnom obracanju gradjanima, Trampova administracija lagala svoj narod.

Ali nema veze, smislili su najboljimoguci damage control i to laganje nazvali - alternativnim cinjenicama.

Internet ne moze da se smiri od zajebancije na racun ovih zanimljivih dogadjanja :)

E,da... kao stavio ban na islamske zemlje zbog terorista a zemlja iz koje su dosli napadaci na WTC 9.11. nije na tom spisku...

Haos :)

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, cloudking рече

Jeste vas dvojica prespavali prvu nedelju Trampove vladavine pa nam i dalje pricate da je on "jednostavno najbolji" predsednik u ovom trenutku?

Covek ne zna ko je Musolini... Najveca naleznalica ima tolko opste kulture da zna ko je Musolini, a lider slobodnog sveta prvi put cuje.

A kako smo to saznali?

Tako sto je gopspodin podelio musolinijev citat na tviteru... kad ga je nivinar pitao jel zna ko je to rekao, goropadni kompleksas je rekao

"Naravno da znam, kakve to veze ima?"

A na novinarevo pitanje "ne smeta vam da pisete citate jedog fasiste?" Tramp je... ma ne mogu da opisem tu komendiju, nadjite klip i uzivajte (ja bi vam dao al sam u zurbi)

Sećam se, citat je bio: "Bolje živeti jedan dan kao lav, nego sto godina kao ovca".

Prvo, moram da kažem da se i ja slažem sa tim citatom, drugo, ni ja nisam imao pojma da je to rekao Musolini, ali kakve ima veze? :)

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Аурор рече

Sećam se, citat je bio: "Bolje živeti jedan dan kao lav, nego sto godina kao ovca".

Prvo, moram da kažem da se i ja slažem sa tim citatom, drugo, ni ja nisam imao pojma da je to rekao Musolini, ali kakve ima veze? :)

Ma ti pricaj sta oces, bas me briga... ti nisi lider slobodnog sveta i nemas mogucnost da nas sve pobijes svojom iskompleksiranoscu :)

A i, ti znas ko je Musolini... a on, ako to ne zna, samo je pitanje sta jos ne zna.

Ko zna, mozda ce nekad da baci nuklearku na Iran i da kaze , "pa sta ima veze, za sve postoji prvi put pa i za bacanje nuklearki" :)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Аурор рече

Odnosi se na Entoni Vinera, zbog brljanja po njegovom i Huminom kompu je FBI opet otvorio istragu protiv Hilari. :)

Trolling level: Legendary.

FB_IMG_1486224740573.jpg

Nisam te razumeo... na sta se odnosi ovaj tvit?

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, cloudking рече

Jeste vas dvojica prespavali prvu nedelju Trampove vladavine pa nam i dalje pricate da je on "jednostavno najbolji" predsednik u ovom trenutku?

Covek ne zna ko je Musolini... Najveca naleznalica ima tolko opste kulture da zna ko je Musolini, a lider slobodnog sveta prvi put cuje.

A kako smo to saznali?

Tako sto je gopspodin podelio musolinijev citat na tviteru... kad ga je nivinar pitao jel zna ko je to rekao, goropadni kompleksas je rekao

"Naravno da znam, kakve to veze ima?"

A na novinarevo pitanje "ne smeta vam da pisete citate jedog fasiste?" Tramp je... ma ne mogu da opisem tu komendiju, nadjite klip i uzivajte (ja bi vam dao al sam u zurbi)

"Bolje ziveti jedan dan kao lav nego 100 godina kao ovca" -  cist fasisticka poslovica koju je izrekao izmedju ostalih I benito musolini, samim tim zakljucjuemo da je TRUMP BUKVALNO FASISTA! 

Je l ti shvatas koliko je taj argument smesan? Je l si uopste pogledao koji je citat u pitanju? Je l si siguran da Benito Musolini ima neku intelektualno pravo na tu poslovicu? (koju je verovatno cuo od nekog drugog). Je l to znaci da svako ko kaze "bolje ziveti jedan dan kao lav nego 100 godina kao ovca" voli i podrzava politicki musolinija? I na kraju krajeva, da li mozes U NECEMO da se sluzis sa fasistom? Znas, to sto je neko fasista ne implcira odmah da SVE sto je on rekao ili uradio je automatski lose. 

da, siguran sam da covek kome mogu da zameraju taj citat jeste pravi da vodi, posebno jer mu mediji toliko traze svaku mogucu slamku dok su sve vreme cutali na sve one gnusne grozne i 100 puta ruznije stvari koje su radili klinton i obama.
Posto je ovo mnogo obimna tema, ja ti preporucujem da pogledas ovaj klip, bez predrasuda onako otvoreno (kakav mozes da budes) 

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, cloudking рече

Ko zna, mozda ce nekad da baci nuklearku na Iran i da kaze , "pa sta ima veze, za sve postoji prvi put pa i za bacanje nuklearki" :)

Osim sto nije bio, vec su to ovi tvoji mediji uprostili ono sto je on detaljno objasnio. 

пре 17 минута, cloudking рече

E,da... kao stavio ban na islamske zemlje zbog terorista a zemlja iz koje su dosli napadaci na WTC 9.11. nije na tom spisku...

Ja sam to objasnio u onom dugackom postu. Ali je tebe mrzelo da citas. Evo ponovicu ti. Kada odredjena osoba treba da migrira iz drzave a u drzavu b, drzava b saradjuje sa organima reda i zakona drzave A. Posto drzava (saudijska arabija) ima solidno uredjen zakonski sistem, drzava B (amerika) moze da proveri detaljno i dobro ljude koji traze vizu za migraciju u usa. Posto usa ima dobro uredjene diplomatske odnose sa Saudijskom Arabijom, ljudi koji se bave bezbednoscu znaju da saudijska arabija nije problem (iako jesu saudijci).

Sto ti totalno objasnjava cinjenicu da se Bin Laden, iako je saudijca nije krio u saudijskoj arabiji. Jer bi ga saudijska arabija izrucila americi. Kapiras? 

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, cloudking рече

A i, ti znas ko je Musolini... a on, ako to ne zna, samo je pitanje sta jos ne zna.

Ma zna ko je, šta ti je, video je negde citat i kliknuo retweet...

Mediji su posle iskopali da je to rekao Musolini i da je ovaj zbog toga fašista. Tako ti to ide. :)

Подели на овим сајтовима

пре 57 минута, cloudking рече

Moze neko od vas dvojice i da objasni forumasima sta je to "bowling green massacre"...

Ma zna Trampova savetnica, šta ti je...

Mediji su posle iskopali da se masakr nikad nije desilo i sad je ona kao ispala debil zbog toga... Tako ti to ide...

• Волим 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Avocado рече

Ma zna Trampova savetnica, šta ti je...

Mediji su posle iskopali da se masakr nikad nije desilo i sad je ona kao ispala debil zbog toga... Tako ti to ide...

Umro sam od smeha kad sam video da se ljudi iz tihbpodrucija masovno čekiraju kao "safe" na facebook aplikaciji.

A i hashtag #NEVERREMEMBER mi je vrh :)

@Аурор i @MakeAmericaGreatAgain uskoro cu da vam se obratim ali sad sam u guzvi i ne mogu da nabadam po ovom posluzavniku tipa smartfon...

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, MakeAmericaGreatAgain рече

Ne postoji nikakva politicka motivacija za tacnost ili netacnost evolucije. Politicka motivacija za to da kazes ljudima "Ima pola sveta da bude poplavljeno, milioni da pomru ako ne glasate za mene da sprovedem zakone koji ce to da sprece". Evolucija postoji izuzetno dugo, istrazivanja u evoluciji ne vodi jedna politicka organizacija vec gomila univerziteta itd. 

Jedini koji od evolucije prave politicku temu su kreacionisti i desnicari. Globalno zagrevanje je za levicu ono sto je kreacionizam za desnicu. Lupetanje gluposti zarad skupljanja glasova. 

Немаш ти појма. Еволуциона прича у потпуности одговара анархоидно-квазилевичарско-квазилибералним круговима јер је људима испраних мозгова далеко лакше манипулисати него онима који имају достојанство, а то су пре свега искрени хришћани. Али добро, нећу о томе да прича не оде у недоглед.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...