Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 7 часа, mirko1929 рече

c449d5c4306b9bc1a820b4140220544d.png.3b3ab7e05b10ad27d297e9ee8d522cb8.png

Mora li da bude stalno namrgođen, da liči na kriminalca da bi bio muževan?

Kako su Klint Istvud, Koneri, Kavil, pa i naš Vuk Kostić muževni bez tog opasnog?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 часа, Родољуб Лазић рече

И да не знам да је пост, било би ми јасно на основу чињенице да се "усијала" тема о мушко-женским односима, женским и мушким фантазијама, силовањима... Па још са експлицитним визуелним и вербалним "прилозима".

Неписано је правило да се у току поста експлоатишу теме везане за сексуалност. Ваљда се то у аскетској литератури зове "нашаптавање".

Преко пет година сам на форуму и увек, ама баш увек је било да у току поста, нема везе којег, неко покрене тему или у некој другој теми покрене расправу око блуда, сексуалности или како већ.. Обично неки трол покрене такву причу.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Н И Н Е рече

Обично ташта иде у пакету. Бићеш и ти свекрва. :)

Ali neću biti tašta :D

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Violetta Valery рече

Mora li da bude stalno namrgođen, da liči na kriminalca da bi bio muževan?

Kako su Klint Istvud, Koneri, Kavil, pa i naš Vuk Kostić muževni bez tog opasnog?

Не, наравно. :ani_biggrin: Ово је само било у контексту онога "светац" VS пробисвет.

Мислим да битанга има већу прођу у односу на "свеца". Не значи, наравно, да је платонистички идеал мушкарца.

Подели на овим сајтовима

Zar svetac ne može biti muževan? Neko ko se suprotstavio knezu ovoga sveta i celom podnebesju, kao kakav revolucionar i borac za slobodu?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Violetta Valery рече

Zar svetac ne može biti muževan? Neko ko se suprotstavio knezu ovoga sveta i celom podnebesju, kao kakav revolucionar i borac za slobodu?

Не. Револуционари и борци за слободу нису свеци. Светац окреће други образ. Трпи сваку неправду, благосиља оне који га газе, вређају, понижавају...

Подели на овим сајтовима

U svetu u kom vladaju podnebesne sile, ono što svetac čini jeste revolucionarno i borba za slobodu. Stoji u slobodi kojom nas Hristos oslobodi.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Kost рече

Mislim da je to protivzakonito... ne_shvata

Шта ћеш.. љубав не познаје закон 🤗

пре 2 часа, Kost рече

Kako probuditi osećanja u njoj? :(

Тако што је обиђеш понекад, сиђеш у подрум и кажеш јој да је волиш. ❣️

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Violetta Valery рече

U svetu u kom vladaju podnebesne sile, ono što svetac čini jeste revolucionarno i borba za slobodu. Stoji u slobodi kojom nas Hristos oslobodi.

Али свака жена би се пре удала за богаташа, него за убогог Лазара (из параболе о богаташу и убогом Лазару). Светац је или предмет дивљења, или предмет (са)жаљења, није предмет чежње.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Smaragdni kamičak рече

Tu nema ništa eksplicitno do u detalje objašnjeno, kao na prethodnim stranama. 

пре 6 часа, Paradoksologija рече

Ovde nema ni reči o silovanju. :0212_rolleyes:

:2hf007n: 

.... e moj Mirko,.... sta ti treba da se kacis sa nasim forumasicama,.... one bre znaju bolje od tebe kontekst tih stihova,.... :stadaradim:

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, mirko1929 рече

Али свака жена би се пре удала за богаташа, него за убогог Лазара (из параболе о богаташу и убогом Лазару). Светац је или предмет дивљења, или предмет (са)жаљења, није предмет чежње.

Што се онда неке жене набацују монасима?

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...