Н И Н Е Написано Децембар 2, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 пре 30 минута, mirko1929 рече Не фантазирам нимало. Исти проблем имаш и на Западу где се жене набацују католићким свећеницима. Али не свим, него пробраним. Онима који су млади, згодни, харизматични... мислим шта да ти кажем. Не требају ти ту никакве фантазије, све је и више него очигледно. Рекао си да светац не може бити пожељан па сам ти навео пример монаха. Нема везе. Поента је да и врлина у човеку може бити привлачна, не треба му богатство. Paradoksologija and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 2, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 Imam utisak da ovde priča jedna odoba sama sa sobom pod različitim nikovima ... dokon svet . Paradoksologija, Плаво Небо and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Децембар 2, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 пре 14 часа, fsa рече Meni je oduvek bio omiljeni žandar pik. fsa је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 2, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 пре 5 часа, Н И Н Е рече Не бих се кладио да се не набацују. Eneeee http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mirko1929 Написано Децембар 2, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 пре 46 минута, Н И Н Е рече Рекао си да светац не може бити пожељан па сам ти навео пример монаха. Нема везе. Поента је да и врлина у човеку може бити привлачна, не треба му богатство. Не треба му богатство, ту се слажем. Али за врлину, генерално да, али зависи. Имаш разне пробисвете, који иако далеко колико од врлине, толико и од богатства, ипак имају успеха са женама. Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
fsa Написано Децембар 2, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Децембар 2, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 Пре сат времена, Милошшш рече Na sve. Желим ти онда од срца да ти Бог да такву жену која ће ти бити образ Цркве. Али пази, и ти онда мораш бити толико савршен да будеш образ Христа sanja84, Милошшш and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Децембар 2, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 пре 8 минута, Плаво Небо рече Желим ти онда од срца да ти Бог да такву жену која ће ти бити образ Цркве. Али пази, и ти онда мораш бити толико савршен да будеш образ Христа Daj Bože, ali ne nadam se mnogo. cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Децембар 2, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 пре 1 сат, Милошшш рече Daj Bože, ali ne nadam se mnogo. Да, дај Боже а за ово подвучено и за то те разумем. А ево због чега, ако сам те добро разумео, а ти можеш да се сложиш или не. Што се мене тиче, уопште не тражим жену која ће бити образ Цркве. Нека она буде моја друга половина и ја њена па да заједно, у једномислију, заједно стремимо ка савршенству. Нити сам савршен, нити тражим да она буде али да једно другом помогнемо да то једног дана и достигнемо. Савршенство у Христу, заједно, има ли шта лепше Милошшш, Paradoksologija, sanja84 and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Децембар 2, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 пре 2 минута, Плаво Небо рече Да, дај Боже а за ово подвучено и за то те разумем. А ево због чега, ако сам те добро разумео, а ти можеш да се сложиш или не. Што се мене тиче, уопште не тражим жену која ће бити образ Цркве. Нека она буде моја друга половина и ја њена па да заједно, у једномислију, заједно стремимо ка савршенству. Нити сам савршен, нити тражим да она буде али да једно другом помогнемо да то једног дана и достигнемо. Савршенство у Христу, заједно, има ли шта лепше Желим ти све најбоље. Што се мене тиче, одустао сам 99%. cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Децембар 2, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 пре 14 минута, Милошшш рече Желим ти све најбоље. Што се мене тиче, одустао сам 99%. Хвала ти! Дај Боже! А за ово друго, што си одустао 99%? Не млатиШта ја да кажем који сам 79 годиште и за пар дана пуним.. па ти израчунај Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 2, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 @mirko1929 зато се ти држи ових дебелих, офуцаних, пијаних клошарки, оне нису избирљиве. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 2, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 пре 5 часа, Bojan* рече Nikad mi nije bilo jasno, zbog čega mnoge žene pokušavaju da se predstave drugačije nego što o njima govore njihovi postupci. ‘Ako bismo se trudili da budemo takvi kakvi bi trebali da budemo, kao što prikrivamo kakvi jesmo, mogli bismo biti takvi kakvi jesmo, a ne bismo bili u teškoći da uopšte nešto prikrivamo’ La Rosfuko Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Violetta Valery Написано Децембар 2, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 пре 5 часа, mirko1929 рече Ух, како да ти ово илуструјем? Ко има више шансе да се ожени, неки стидљиви сиротан који поштено рмбачи за минималац (одбија да се уплиће у политику, и остале непоштене, мада легалне радње, дакле "светац"), или надобудни газда неке фирме која служи да се преко ње извлачи новац из буџета (дакле чиста лопужа, али 100% легална, и друштвено високопоштована лопужа)? Ima i čestitih načina da se uspe, kao moji roditelji što rade. Nikada ne bih bila sa lopužom, niti sa bezdušnim bogatašem. Smaragdni kamičak and Bojan* је реаговао/ла на ово 1 1 è un fior che nasce e muore, né più si può goder. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mirko1929 Написано Децембар 2, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 пре 1 сат, Violetta Valery рече Ima i čestitih načina da se uspe, kao moji roditelji što rade. Nikada ne bih bila sa lopužom, niti sa bezdušnim bogatašem. Нико не каже да нема (иако је теже). Али лоповлук, тај фини, легални, је толико раширен и нормализован да га нико ни не сматра лоповлуком. Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука