Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 27 минута, mirko1929 рече

Да се кладимо да не би? Постоји разлог зашто жене гравитирају одређеном типу мушкарца, а тај тип дефинитивно није „светац.“ Да су сви мушкарци свеци, било би довољно да дође један једини гилиптер и да покупи све жеMске.

Зашто и ти опањкаваш женски род као да су све не знам ти какве и које привлаче само бузге?

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Плаво Небо рече

Зашто и ти опањкаваш женски род као да су све не знам ти какве и које привлаче само бузге?

Не опањкавам. То су чињенице. Само размисли, који мушкарац привлачнији женама. Неки сасушени сиротан који увек окреће други образ и пушта да га сви газе, или неки имућан напуцани који ти разбије лобању ако га попреко погледаш.

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, mirko1929 рече

Не опањкавам. То су чињенице. Само размисли, који мушкарац привлачнији женама. Неки сасушени сиротан који увек окреће други образ и пушта да га сви газе, или неки имућан напуцани који ти разбије лобању ако га попреко погледаш.

Не гледам то тако. Сувише си банализовао. Знам и такве и онакве примере.

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Милошшш рече

Što se lepo razgovarate, uživam. :tv:

Сад ћу ти искључим тај тв :)) Један ''вантематски'' коментар апропо овога око тв. Дошла ми сестричина и ја подговорим дете да се сакрије и да узме даљински па кад јој деда седне на фотељу да онда узме и да шалтује канале на даљинском (он није знао да је дошла). Шоу је био :))

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Плаво Небо рече

Не гледам то тако. Сувише си банализовао. Знам и такве и онакве примере.

Хајде да обрнемо ситуацију. Која је жена мушкарцима привлачнија, нека послушна лепа млада, или напорна ружна стара? Виђао си свашта, па опет знаш одговор. Е па исто тако и жене имају своје преференције, а онда Боки кука због тога што он не спада у те преференције.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, mirko1929 рече

Хајде да обрнемо ситуацију. Која је жена мушкарцима привлачнија, нека послушна лепа млада, или напорна ружна стара? Виђао си свашта, па опет знаш одговор. Е па исто тако и жене имају своје преференције, а онда Боки кука због тога што он не спада у те преференције.

Па сад, ово је баш крајност да не може бити већа. Боље да си ставио: Лепа, млада, побожна, сиромашна девојка или лепа, млада, не побожна, богата девојка. Да сам богат и да могу бирати, одабрао бих ову прву и за везу и за брак. Тако исто и да сам сиромашан, а да ме желе и једна и друга одабрао бих опет ову прву. Ово побожна или не побожна можеш рачунати и у смислу како си ти формулисао у погледу супротности, послушна или напорна, или, смерна или ''слободнијег'' начина размишљања. Сигурност бих осећао уз добру иако сиромашну, него уз ову другу. Разумем шта си хтео да кажеш и наравно да ако је мушкарац ''светац'' како ти кажеш, та ''светост'' му пред Богом (барем је то моје мишљење) ништа не значи ако се не бори за своју породицу у сваком смислу речи.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, mirko1929 рече

Taj prvi bi trebalo da bude i mudar kao zmija, ne samo bezazleni golub. Ovu drugu bezmozgovnu kriminalnu sirovinu neće pogledati nijedna pametna i normalna žena. 

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Натан рече

Да, и у пекари купују славски колач, неће саме да умесе. То домаћица да буде?

У праву је био мој деда.. :dedica:

"Ја сам те оженио да куваш као моја мајка, а не да пијеш као мој отац!"  :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Smaragdni kamičak рече

Taj prvi bi trebalo da bude i mudar kao zmija, ne samo bezazleni golub. Ovu drugu bezmozgovnu kriminalnu sirovinu neće pogledati nijedna pametna i normalna žena. 

Добро, који ти се од ове двојице више оку допада, леви, или десни?

189043_114713951939048_100002013311883_109339_6958083_n.jpg.1fcdd5564fb84a3b1152f2803539ad1b.jpgindex.jpg.31292c341c3c7de0e076a76dbc2046c7.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, mirko1929 рече

189043_114713951939048_100002013311883_109339_6958083_n.jpg.1fcdd5564fb84a3b1152f2803539ad1b.jpgindex.jpg.31292c341c3c7de0e076a76dbc2046c7.jpg

ни леви, ни десни, ни левом, а ни десном оку, а и треће, гледа и не верује, мада се курије, нешто буни :smeh1:

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, mirko1929 рече

Mom oku se ne dopada nijedan. Osobine im ne znam. Ko su oni?

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Smaragdni kamičak рече

Ko su oni?

Гилиптер и бузга :smeh1:

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...