Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 7 минута, Neša_ рече

Ja ne spadam u te ostale, koje devojke i žene biraju. Ni po karakteru, ni po izgledu, ni po finansijskom statusu. 

Па добро, мењај онда карактер, побољшај изглед, заради паре...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 11 минута, Neša_ рече

Romantika nema uticaja na žene. Meni su se čak podsmevale. 

Ima uticaja sigurno, ali mozda si pristupio na pogresan nacin.

Moras da razlikujes romantiku i patetiku. 

Подели на овим сајтовима

пре 55 минута, Neša_ рече

Ne bih se složio sa tobom. Praksa govori suprotno. Seksualno privlačni muškarci uvek dobiju šansu, a oni drugi ne. Karakter je nebitan.

Sem što favorizuje one koji ga imaju. Gotovo u svakom pogledu, a naročito kod žena.

Nisu zene predmet da ih kupujes novcem! Ima onih koje se prodaju za novac ali one su sramota za zenski rod.

• Свиђа ми се 1

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Neša_ рече

Ne bih se složio sa tobom. Praksa govori suprotno. Seksualno privlačni muškarci uvek dobiju šansu, a oni drugi ne. Karakter je nebitan.

Za tebe jedna pravoslavna ženska misao

cMIG4Cb.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, Vegeta рече

Upravo naleteo na odličan video. Čika Clarey objašnjava bezgaćniku da nešto mora da postigne pre nego što počne da prilazi devojkama i da se okane jedne koja ga je odbila, da se ne bi ponašao kao smarač i progonitelj.

Poucno...

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Maja Pavlovic рече

Nego da pitam ja vas, gde je romantika kod muskaraca? Da li postoje dzentlmeni i danas? 

Naravno da postoje samo se da primetiti da takvo ponasanje nije u modi. 

Asta mislis o ovome:

A kakav bi to trebao biti dzentlmen da bi se dopao zeni? I sta zene podrazumevaju pod romantikom a sta pod patetikom?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Liga Džentlmena рече

A sta mislis o ovome:

A kakav bi to trebao biti dzentlmen da bi se dopao zeni? I sta zene podrazumevaju pod romantikom a sta pod patetikom?

Dzentlmen je pre svega kulturan covek koji zna da se ponasa u drustvu zene. Zato sam rekla da sam iz proslog veka, lepo je videti muskarca kako otvara zeni vrata, pridrzi jaknu, donese cvet recimo. Jos je lepse da se taj cvet ubere, ne bitno da li je ruza iz okolne baste ili obicno poljsko cvece.

Meni se desi da ja otvorim nekome vrata i nasmejem se, onda pomislim koj sam ja meni dzentlmen. :D

Ne znam kako da objasnim, to su sitnice koje se dese spontano a ne planirano.

Ja recimo kroz pricu volim da saznam sta druga osoba voli ili ne.

Pod patetikom sam mislila na to da neki ljudi imaju izvaljene fore udvaranja. Znaci, osoba koja je toliko ocajna i pokusava na sve nacine da ispadne romanticna nekim glupim forama i izjavama.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Maja Pavlovic рече

Nemam ja vise energije za ovo.... neko drugi?12:smeha:

ми радимо само оно што волимо, смарање са Нешиним ижваканим причама не спада у тај домен, то је више за оне СМ настројене :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Neša_ рече

Nabrao sam i poklonio ljubičice. Više mi na pamet neće pasti tako nešto.

У твом случају овако некако замишљам то:

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Maja Pavlovic рече

Dzentlmen je pre svega kulturan covek koji zna da se ponasa u drustvu zene. Zato sam rekla da sam iz proslog veka, lepo je videti muskarca kako otvara zeni vrata, pridrzi jaknu, donese cvet recimo. Jos je lepse da se taj cvet ubere, ne bitno da li je ruza iz okolne baste ili obicno poljsko cvece.

Meni se desi da ja otvorim nekome vrata i nasmejem se, onda pomislim koj sam ja meni dzentlmen. :D

Ne znam kako da objasnim, to su sitnice koje se dese spontano a ne planirano.

Ja recimo kroz pricu volim da saznam sta druga osoba voli ili ne.

Pod patetikom sam mislila na to da neki ljudi imaju izvaljene fore udvaranja. Znaci, osoba koja je toliko ocajna i pokusava na sve nacine da ispadne romanticna nekim glupim forama.

Meni deluje vise kao rokenrol - romantik generacija. 80te.

Hvala Bogu da postoji jos zena koje cene paznju, postovanje, ljubaznost i koje ne privlaci bahatost kao uslov za dobru vezu- brak. 

Ovde po forumu se takve stvari shvataju kao slabost. 

A oko Nese ne trosi energiju, nije on los al je malo vise tvrdoglav.?

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Liga Džentlmena рече

Meni deluje vise kao rokenrol - romantik generacija. 80te.

Hvala Bogu da postoji jos zena koje cene paznju, postovanje, ljubaznost i koje ne privlaci bahatost kao uslov za dobru vezu- brak. 

Ovde po forumu se takve stvari shvataju kao slabost. 

A oko Nese ne trosi energiju, nije on los al je malo vise tvrdoglav.?

Da, slabost je i kad se muskarac ponasa pristojno. Komentari su ili je papucar ili samo hoce da iskoristi. 

I meni je jako drago da postoji jos neko ko deli moje misljenje. Jer nije sve tako crno belo, ipak postoje izuzeci i danas. U mojoj okolini niko nema pojma nista o pravoslavlju, o muzici da ne pricam. I onda,eto, dodjes na poukama da se ispricas sa ok ljudima.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Maja Pavlovic рече

Da, slabost je i kad se muskarac ponasa pristojno. Komentari su ili je papucar ili samo hoce da iskoristi. 

Kako je skoro rekla jedna drugarica " predator" koji zeli da je iskoristi.

Ili papucar ako je devojka nedovoljno iskusna.

пре 14 минута, Maja Pavlovic рече

I meni je jako drago da postoji jos neko ko deli moje misljenje. Jer nije sve tako crno belo, ipak postoje izuzeci i danas. U mojoj okolini niko nema pojma nista o pravoslavlju, o muzici da ne pricam. I onda,eto, dodjes na poukama da se ispricas sa ok ljudima.

Verujem da nas ovde ima veci broj ljudi koji dzentlmenstvo posmatramo kako hriscanske vrline. 

Ima stvarno ovde ljudi sa kojima mozes fino da kontaktiras.

Slusas stari rok?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...