Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, Maja Pavlovic рече

Da, trebalo bi da ide tako. Ali osobi koja uzivo cuti ne mozes mnogo da izvuces. I onda kod prve svadje otkrijes mnogo toga :D

Sto se tice zrelosti, za svoje godine sam valjda preterala :D

Samo sam shvatila da zelim osobu pored koje cu da se nasmejem, a ne da moram da gledam u pasulj o cemu misli. Ili ti da donesem flasu alkohola da bi progovorio. A alkohol mrzim najvise na svetu. 

Onda preseces u korenu i cao.

Pa to i jeste tako, zene se zaljubljuju u tu misteriju. Hehe to je ono sto ih privlace da istrazuju, saznaju itd. 

Vidis da je taj razvod i to iskustvo dobro uticalo na tebe, sad bar znas sta zelis.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 26 минута, Vegeta рече

Ili kad krenu tirade nakon što su odbijene. "Pravi muškarac" je ne bi odbio.

пази, у опште не причам о томе ко је прави а ко не, свако има право на избор, сасвим ми је ок искреност, не могу да прихватим жену са дететом, па било који да је разлог.

• Свиђа ми се 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Vegeta рече

Klasična emotivna manipulacija. Uradi ono što želim inače te ne smatram pravim muškarcem.

I zaista, ako nasedneš ili počneš da se vadiš i pravdaš... loša ideja.

Ispadnes papuca ( muskarac) ocajnica

( zena). ? I dolazimo do toga da se treba zaljubiti, onako jako i da je to lepo ali ne treba dozvoliti da gazis po sebi kako bi zadrzao drugu osobu.

Najbolja je osoba koja te prihvati takvog kakav si ili takvu kakva si bez potrebe da te menja, samo da ulaze u ljubav.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Снежана рече

пази, у опште не причам о томе ко је прави а ко не, свако има право на избор, сасвим ми је ок искреност, не могу да прихватим жену са дететом, па било који да је разлог.

Ako trazi razlog das konkretan razlog i to je to. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Liga Džentlmena рече

Pa to i jeste tako, zene se zaljubljuju u tu misteriju. Hehe to je ono sto ih privlace da istrazuju, saznaju itd. 

Vidis da je taj razvod i to iskustvo dobro uticalo na tebe, sad bar znas sta zelis.

Ja ne volim misteriju. Poenta je da je covek pisao kao navijen, ali to sto je pisao i ono u realnosti se nije poklapalo. Tj.ne znam kako da objasnim. Samo sam shvatila na kraju da je malo i lagao. 

Da, posle razvoda sam shvatila kakav mi covek treba da bi uspelo to za ceo zivot.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Maja Pavlovic рече

Ja ne volim misteriju. Poenta je da je covek pisao kao navijen, ali to sto je pisao i ono u realnosti se nije poklapalo. Tj.ne znam kako da objasnim. Samo sam shvatila na kraju da je malo i lagao. 

Da, posle razvoda sam shvatila kakav mi covek treba da bi uspelo to za ceo zivot.

Vidis da verujes u to za ceo zivot. ?

Ne bih znao, hehe ti znas pa ako uspes objasni. Hehe ili ti je pisao ono sto zelis da cujes tj procitas?

A i iskreno u 22 godine koliko ti mozes zaista da znas o muskarcima? 

Подели на овим сајтовима

Izgleda da verujem, samo se malo razocarala valjda... 

Moguce je da je pisao to sto sam htela da cujem. Nije to problem, problem je laz. I problem je kad neko preko poruka pruza podrsku i u svemu je uz tebe a uzivo ni p od podrske.

Nisam znala nista o muskarcima, ali kad sam se udala verovala sam da je to za ceo zivot i da treba praviti kompromise, tolerisati mnogo sa obe strane da bi to uspelo, a ne samo jedna strana. 

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Maja Pavlovic рече

Izgleda da verujem, samo se malo razocarala valjda... 

Moguce je da je pisao to sto sam htela da cujem. Nije to problem, problem je laz. I problem je kad neko preko poruka pruza podrsku i u svemu je uz tebe a uzivo ni p od podrske.

Nisam znala nista o muskarcima, ali kad sam se udala verovala sam da je to za ceo zivot i da treba praviti kompromise, tolerisati mnogo sa obe strane da bi to uspelo, a ne samo jedna strana. 

Ispravno si verovala i to tako i trebas za dalje i da radis i jeste za ceo zivot. To je ta prava hriscanska ljubav. Al mora da bude obostrana. Kod vas je bila jednostrana.

Al kad smo vec kod zrelosti muskarca moje misljenje je da je zreo muskarac: onaj koji donosi odluke, stoji iza toga sto kaze, ne igra na vise strana vec to sto odabere za to se i bori. Ne smuca se sa strane vec brine o zeni i deci, ili devojci.

Znaci oni koji traze paznju od svih ne mogu biti zreli ako igraju na vise frontova pa ako mi se sad svidja da pisem sa jedom ja pisem, pa kad mi ne odgovara ja se izdrndam na nju a sa drugim pisem lepo i u krug, nisam spreman na prilagodjavanje samo gledam kako je meni dobro, dajem lazne nade, i na kraju su sve sto mi pisu su "lujke" hehe nije to bas zrelo ponasanje.

Sta mislis o tome??

Подели на овим сајтовима

пре 46 минута, Liga Džentlmena рече

Mislim da je to najvise vezano za vaspitenje deteta, prihvatanje sa njegove strane novog roditelja, sama cinjenica da ne mozes ne to dete da vaspitavas kao svoje, uticaj oca u toj prici... Ti mu tu dodjes kao stranac. A ako vec imaju decu oboje pa traze srecu zajedno, mnogo je lakse da uspostave kontakt i da se nadju na istoj relaciji.

ја мислим да је се то ствар предрасуда, већина разведених жена са децом не траже другог оца за своју децу, нити неког ко ће њену децу да васпитава и одгаја.

• Свиђа ми се 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Liga Džentlmena рече

l kad smo vec kod zrelosti muskarca moje misljenje je da je zreo muskarac: onaj koji donosi odluke, stoji iza toga sto kaze, ne igra na vise strana vec to sto odabere za to se i bori. Ne smuca se sa strane vec brine o zeni i deci, ili devojci.

E to je pravo razmisljanje. Svaka cast.

пре 5 минута, Liga Džentlmena рече

Znaci oni koji traze paznju od svih ne mogu biti zreli ako igraju na vise frontova pa ako mi se sad svidja da pisem sa jedom ja pisem, pa kad mi ne odgovara ja se izdrndam na nju a sa drugim pisem lepo i u krug, nisam spreman na prilagodjavanje samo gledam kako je meni dobro, dajem lazne nade, i na kraju su sve sto mi pisu su "lujke" hehe nije to bas zrelo ponasanje.

Sta mislis o tome??

Nije zrelo ni malo. 

To je veliki problem kod dopisivanja preko neta. Nikad ne znas kakva je druga strana, da li je zaista takva ili prodaje pricu.

Ali ono gore sto si napisao je stav zrelog coveka i taj isti ako ga neka devojka interesuje on nece da se ponasa kao taj primer koji si dao. 

Kad mene neko zainteresuje, ostali su nebitni. Kad shvatimo da nismo svi isti, onda sledi prilagodjavanje. Ali opet je potrebna zrelost obe strane. Da ne bi ispalo kao u mom braku.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Снежана рече

ја мислим да је се то ствар предрасуда, већина разведених жена са децом не траже другог оца за своју децу, нити неког ко ће њену децу да васпитава и одгаја.

U pravu si, tad trazi osobu za sebe. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Снежана рече

Nisi razumela. Nisam rekao da zene to traze, naveo sam jedan od razloga zbog koga se ja ne bih upustao u tako nesto. Obzirom da radim sa tudjom decom i meni bi to bilo komplikovano. Ostal muskarci se nisu izjasnili.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Maja Pavlovic рече

Kad mene neko zainteresuje, ostali su nebitni. Kad shvatimo da nismo svi isti, onda sledi prilagodjavanje. Ali opet je potrebna zrelost obe strane. Da ne bi ispalo kao u mom braku.

Hvala, dobro je da postoji neko ko to stvarno ceni. ? Nisam smatrao pod borbom da ti nekog juris do besvesti i da mu dokazujes da ti je stalo. Konkretno mislim na vezu i brak, borba u smislu preuzeti na sebe odgovornost za tu zenu, dete i zivotne  situacije u kojima se nadjete.

Dobro je sto to prica neko ko ima iskustva sa time. Kada sam pricao o prilagodjavanju mnogi nisu razumeli sta ustvari zelim da kazem.

E sad ono sto si pomenula da treba da se ispita sto vise druga osoba kada se pise preko poruka, kada to zene rade nama muskarcima deluje to kao neka igra sto zna da iznervira nekoga ko je iskren u svojim namerama. ?

Pa to zna da izgleda neozbiljno. Ja sam imao devojku koja je bila 7 godina mladja tj imala je tad 22. Kada je proslo godinu i shvatio da nije to to i navreme se razisli. E sad da ste se ti i tvoj muz bivsi upoznali i uzeli npr 27- 8 - a on  36-7 mozda bi to funkcionisalo dugacije. 

Подели на овим сајтовима

Nisam mislila ni ja na borbu. Vec prilagodjavanje onom drugom, svako se odrekne neke sitnice zbog osobe do kojoj joj je stalo. Ili shvati da je u necemu druga osoba u pravu i pokupi to. 

Sto se tice provere, opet ne mislim da treba ugnjetavati suprutan pol da bi saznali nesto. Vec da vidis da ta osoba nije neki "psihopata" a dosta stvari se vide iz sitnica... 

Recimo drug imao devojku, sve ok bilo i prvi napad ljubomore ona mu unisti tepih nekim visnjama :D

Da smo se upoznali i sa 105 opet bi bilo isto. Covek koga ne interesuje sopstveno dete ni posle 5 godina nije covek, ma zbog kog razloga da smo se nas dvoje razisli.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Maja Pavlovic рече

Nisam mislila ni ja na borbu. Vec prilagodjavanje onom drugom, svako se odrekne neke sitnice zbog osobe do kojoj joj je stalo. Ili shvati da je u necemu druga osoba u pravu i pokupi to. 

Sto se tice provere, opet ne mislim da treba ugnjetavati suprutan pol da bi saznali nesto. Vec da vidis da ta osoba nije neki "psihopata" a dosta stvari se vide iz sitnica... 

Recimo drug imao devojku, sve ok bilo i prvi napad ljubomore ona mu unisti tepih nekim visnjama :D

Da smo se upoznali i sa 105 opet bi bilo isto. Covek koga ne interesuje sopstveno dete ni posle 5 godina nije covek, ma zbog kog razloga da smo se nas dvoje razisli.

Kada citam ovo sto pises stvarno mi delujes kao zdrava i zrela odosoba. Sto kazes, ne znas kako je to dok ne upoznas nekoga, ali ovo sto sam do procitao je zrelo, razborito i jasno receno. ? Vidis da ti je to lose iskustvo pomoglo da racionalizujes stvari i ne upadas u iste greske.

Naravno, osoba koja zapostavi svoje rodjeno dete je neko ko je previse sebican. Mada posle onoga sto sam procitao mogao bih da donesem zakljucak da je on mozda i neko ko boluje od sindroma "Petra Pana"  osobe koja nikada ne zeli da odraste i prihvati odgovornost. 

E ovo je zanimljivo, kako to mozes preko poruka da vidis da li je neko psiho il nije ako prvo ne sednes na pice sa njim?

Nije ta devojka " psiho" ona ima samo manjak samopostovanja. ? A to zna da bude lose po nju samu.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...