Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

Сад озбиљно. Помолите се за Нешу!!! 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 минут, .... рече

Не љутим се. Него не схватам шалу. Не знам шта сам то смешно написао? 

Од кад си се ти појавио њега симптоматично нема...чиста коинциденција ;) одличан шлаговрт за шалу, нисам одолела

пре 1 минут, .... рече

Не знам како би сте преко поруке могли видети ко сам.

Овде немамо других могућности, осим понеких паранормалних, али нећемо о томе...

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Milica Bajic рече

@Liga Džentlmena опа! Па тек сад кажеш да пеглаш, човече то си требао давно :)

сад ћеш да видиш како је кад постанеш популаран ;)

Uu bre pa necu sad mlogo da se hvali, ali elem imam ja puno vrlina i vestina u rukavu. ?? Ovaj da kazem u rukama, znam i da zakuvam al se obavezno opecem. ??

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, .... рече

Појаснте

Kada bi neko analizirao tvoj nik, delovalo bi kao da si nedorecen. ? tri tackice...

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Vegeta рече

Vežbanje je jedan od značajnih činilaca izgleda i ne ugojiti se.

Čovek može dosta toga da uradi. Ako je proćelav, može da uzme brijač i dobije urednu ćelendru umesto neke mestičave , začešljane frizire koja prikriva ćelave rupe.

Brijač je još dobar i kod oblikovanja brade, jer može da istakne rupicu, a na to najlepše žene padaju, uz podvriskivanje. :)))

Ma daj brate ne zezaj, pa brada i stomacic su sad u modi. U kom svetu ti zivis? ???

Ma nema niceg lepseg kad imas jednu dlaku na glavi pa je uvijes da izgledas kao antena. Sve vibracije privlacis. ???

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Liga Džentlmena рече

Kada bi neko analizirao tvoj nik, delovalo bi kao da si nedorecen. ? tri tackice...

nisu tri,nego četiri

• Хахаха 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Vegeta рече

Ako je proćelav, može da uzme brijač i dobije urednu ćelendru umesto neke mestičave , začešljane frizire koja prikriva ćelave rupe.

А шта да раде проћелаве жене, је ли и оне да обрију главу?

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Neša_ рече

Ja o tome sve vreme i pričam. Žena se lako odrekne ljubavi zarad seksa sa nekim ko joj se sviđa fizički, ako je taj hoće u krevetu. On je tretira kao privremenu seksualnu partnerku. Teško da će ona biti srećna, jer je ipak ona njemu samo privremeno sredstvo, dok je ne otkači.

Јесте... Осим када се мушкарац лако одрекне љубави зарад секса са неком која му се свиђа физички, ако га она хоће у кревету. Она га третира као привременог сексуалног партнера. Тешко да ће он бити срећан, јер је ипак он њој само привремено срество, док га откачи... :dobro:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Neša_ рече

On svakako ne može ostati u drugom stanju. Ali ona može. Onda sledi abortus na koji ide sama. To ostavlja posledice na nju, a ne na njega. Njega je baš briga, jer nije u pitanju ljubav i neće se boriti za to dete. Pustiće da mu unište život pre rođenja.

тужна прича која се дешава некима... али нема никакве везе ни са мојом поруком ни са твојом пре ње... :dobro:

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Neša_ рече

Ima. Položaj muškarca i položaj žene uopšte nisu isti. Posledice bludničenja mogu biti mnogo teže za ženu.

Нема. Јер ни ове друге две тврдње нису битне ако сами пристану на то.

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Neša_ рече

Ja o tome sve vreme i pričam. Žena se lako odrekne ljubavi zarad seksa sa nekim ko joj se sviđa fizički, ako je taj hoće u krevetu. On je tretira kao privremenu seksualnu partnerku. Teško da će ona biti srećna, jer je ipak ona njemu samo privremeno sredstvo, dok je ne otkači.

Јок, тебра. Жена се не одриче љубави ради секса. Та жена ни не осећа љубав према теби, тако да се ничега не одриче. Него жена, баш као и тај мушкарац, хоће секс. Они једно друго третирају као привремене сексуалне партнере. Чист рачун, нема искоришћавања. Сасвим је у реду да се теби то не свиђа и да то нећеш, ал онда немој да кукаш и да се понашаш као да те жене теби нешто дугују. Нико ти ништа не дугује, нико није дужан да ”прихвата твоју љубав” и нико није дужан да живи живот какав ти мислиш да је једино моралан.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Neša_ рече

Znam da tebi nisu bitne.

Нити ме знаш нити смо уопште говорили о мени... цццц...

Нешо, Нешо... Шта ти је вечерас? На свакој поруци се саплетеш... Раније си успевао цело вече да прескачеш препоне...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...