Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 18 минута, Liga Džentlmena рече

Ni mister univerzuma se ne radja nego vremenom postaje.

нисам ни мислио о рођењу

пре 21 минута, Liga Džentlmena рече

uzivo vidjate, ovde pricamo za upoznavanje preko poruka.

прво почиње преко порука, а после иде уживо.

пре 23 минута, Liga Džentlmena рече

desi da ne provale jer te cesto ne razumeju

само се ти теши тиме:smeh1:

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 минута, ronin рече

нисам ни мислио о рођењу

прво почиње преко порука, а после иде уживо.

само се ти теши тиме:smeh1:

Harizma se vidi u porukama. Hahaha

A moram necim da se tesim dok ne naidje naka da me tesi. :smeh1:

• Свиђа ми се 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Juanito рече

Е ај оладите ви тролови више, провидни сте. 

Не ,,тролујем" већ пишем оно у шта верујем. Можда сам слаб, али не подржавам блуд, мада никог не осуђујем. Зар не пише у Новом завету да се не варају блудници да ће се спасти? Зар блуд није један од смртних грехова? Мислите да као хришћани можемо да чинимо смртне грехе без покајања и да мислимо да се спасемо? Да ли се хришћанско учење прилагођава времену? Можемо ли се усаглашавати са временским, ако желимо бити причасници Вечног Живота?

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

@Juanito

I koliko se secam brate, ja sam uvek zagovarao dzentlmenski stav prema zenama. Da muskarac treba da bude nezan i pazljiv, ali i odlucan i iskren.

Ako sam pisao o jednom iskustvu koje mi bas i nije bilo ptijatno. To ne znaci da imam lose misljenje o zenama. Ne donosi prerano zakljucke. ? Ni ti ni ostali.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Бацате дрвље и камење на мене када кажем да мушкарци и жене треба да буду једнаки.

• Волим 1

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Mali Marko рече

Бацате дрвље и камење на мене када кажем да мушкарци и жене треба да буду једнаки.

Ja te podrzavam u potpunosti.

Muskarac treba da bude ispred zene kada treba da donese teske odluke, kada treba da utesi zenu, treba da bude i odlucniji u nekim situacijama, da je emotivno podrzava itd...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Liga Džentlmena рече

Ja te podrzavam u potpunosti.

Muskarac treba da bude ispred zene kada treba da donese teske odluke, kada treba da utesi zenu, treba da bude i odlucniji u nekim situacijama, da je emotivno podrzava itd...

Теби свака част.

• Свиђа ми се 1

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, obi-wan рече

Harizma je dar Duha, i daje se svakom ko zatrazi, tj. ko bar malo poradi na sebi i krene da se menja na boljeg coveka.
Drugim recima - svakom ko krene da iskoraci iz kaveza sopstvene sebicnosti/samoljublja.

Знала сам да сам харизматична, комуникативна, увек у центру пажње, привлачна, супер секси... а сад испадох и још мало па светитељка. Хвала, Оби, баш си ме обрадовао. :D

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Vegeta рече

Nećeš valjda odmah da napadaš čoveka da je trol? Šta ako je pravi revnitelj?

Нисам ревнитељ, али немојмо сами да омаловажавамо нашу и веру и наду и љубав. Ја сам не довољно црквен и недовољно се трудим, и мало молим али опет не бих релативизовао битност целомудрености. Многи, међу којим себе не бих могао да изузмем, при сусрету са особом супроног пола, посматрају је као не толико као другу особу, већ често као повод за сујетно приказивање, на подсвесном нивоу често, онда често се жена, сматрам, посматра као сексуални објекат, а морали би за нас бити личност, мада можда она није права личност- права у смислу квалитативном смислу, али треба и ми да погледамо на себе и да видимо шта нама фали, а сигурно нам и фали. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Lady Godiva рече

Знала сам да сам харизматична, комуникативна, увек у центру пажње, привлачна, супер секси... а сад испадох и још мало па светитељка. Хвала, Оби, баш си ме обрадовао. :D

Не бих да да будем лицемера или досадан, али немојте бити неозбиљни кад је реч о даровима Духа (који се не односе сигурно на сваку врсту харизме) и немојте то што мислите да сте супер секси износити као дар Духа. О Духу Светом би требало да се говори са стархом и поштовањем, ако не са љубављу.

Изглед по мом мишљењу јесте исто дар од Бога, али се чешће не употребљава како треба. Мислим да он и не може свесно да се користи. Леп изглед није да се њиме хвалимо и поносимо, зашто би се и поносили нечим где немамо неке заслуге за то ( сад не говорим о утрошеном времену за вежбање не бих, улазио у то сад)?

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, .... рече

Не бих да да будем лицемера или досадан, али немојте бити неозбиљни кад је реч о даровима Духа […] О Духу Светом би требало да се говори са стархом и поштовањем, ако не са љубављу.

Ја сам увек неозбиљна, такав ми је хороскоп. :)

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Mali Marko рече

Теби свака част.

Hvala brate. Nesmemo da dozvolimo da nas neko ubedi u ono sto mislimo da nije ispravno. Totalno me ne zanimaju nebitni ljidi koji hoce ds ti nametnu po svaku cenu svoje misljenje. Brate ili ih otresi o zemljiu ili ih dzentlmenski zaobidj. Samo me taguj gde te napadnu za takav stav pa cemo zajedno da ih oduvamo. ?

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Mali Marko рече

Нису једнаки, никада не могу и не треба да буду једнаки. :)

Друго је не/коришћење двоструких стандарда (оно жена курва, мушкарац шмекер), ако си на то мислио.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

@ronin

https://zena.blic.rs/zdravlje/sta-harizmaticne-osobe-cini-tako-posebnim/7leh3c5

"Neke osobe svojim prisustvom kao da obasjavaju druge i izazivaju divljenje gde god se pojave. Da li je po sredi dobar izgled, visok IQ ili vrckava duhovitost? Ne, to je harizma: aura ličnosti koja ljudima privlači pažnju."

Evo dokaza da kroz poruke ne moze neko da prepozna tvoju harizmu. ?

Poruke razumes onako kako procitas a ne kako su napisane, ili onako kakve su ti misli tada.

Jedino kada te uzivo upozna. ?

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...