Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 56 минута, Натан рече

Не занимају Тврдишу оне, него их он целим својим бићем жали што пропадају у свом материјалистичко-промискуитетном свету, док он у беспарично-целибатном чами сам и несхваћен. :(

Ahaaaaam, sad mi je sve jasnije. Tu nema rjesenja, osim da ga razumijemo i solidarno potapsemo po ramenu. :)dobardecko

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 43 минута, Натан рече

Али кајаће се оне, и вапећим гласом, из пустога кревета, тражиће Тврлета.

Или ће их, због високих критеријума, стићи судба клета:

86341920_3286450178035318_43434522669765

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Juanito рече

Ожењени мушкарци весели? :smeh1:

Тако Bojan* тврди :smeh1:

• Радостан 1

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Натан рече

Или ће их, због високих критеријума, стићи судба клета:

86341920_3286450178035318_43434522669765

Čuj sudba kleta. Radni naslov fotke je - idila. I zavidimo gospođi svi mi koji visimo sa manjih kreveta po celu noć u bojazni da ne priklještimo brkato-repatima rep, ne uganemo brk ili ih, daleko bilo, ne razdražimo usled krljanja njihovog komfora. 

#ljubavjetojistasetumoze #mackoljupcinemoguizsvojekoze

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Дуња рече

Čuj sudba kleta. Radni naslov fotke je - idila. I zavidimo gospođi svi mi koji visimo sa manjih kreveta po celu noć u bojazni da ne priklještimo brkato-repatima rep, ne uganemo brk ili ih, daleko bilo, ne razdražimo usled krljanja njihovog komfora. 

#ljubavjetojistasetumoze #mackoljupcinemoguizsvojekoze

Цц.. 

Добра мачка је само она чоколадна у алу фолији што се отвори и поједе. 

:-п

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Натан рече

Цц.. 

Добра мачка је само она чоколадна у алу фолији што се отвори и поједе. 

:-п

Ubija me tvoja praktičnost. :d

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

пре 19 часа, -Владимир- рече

:mazenje:  Не замери, "уста говоре оно чега је срце пуно". 

To kad ima sa kim da govore. A šta je sa onima koji nemaju sa kim da podele ono "čega je srce puno?

Ne mislim tu samo na ljude poput mene, koji nemaju svoju drugu polovinu, nego i na one koji su u "vezi", koja nije veza u pravom smislu reči, nego seksualno partnerstvo, što je veoma čest slučaj.

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Maslacak_ рече

Koliko sam shvatila po tvojoj prici zenama su na prvom mjestu ljepota i novac.

To si ti shvatila tuđe komentare na moj račun. Ono što sam ja pisao je da su kod devojaka i žena u ogromnoj prednosti oni koji su fizički privlačni i koji imaju novac, jer im taj novac upravo i omogućava da se mnogo kreću, da ostavljaju dobar utisak svojom skupom garderobom, skupim komfornim autom, skupim mobilnim telefonom, da istovremeno budu sa dve ili tri žene, a da nijedna za to ne zna (ili zna, ali se pravi da ne zna), da partnerke noću vode često i na razna mesta u Srbiji, koja su popularna, zatim na letovanja, u restorane sa dobrom hranom, na bazene, koncerte... "jer jednom se živi".

A gde će siromašan nezaposlen muškarac da te vodi? Nigde. I prvo što ćeš čuti od majke i svojih drugarica je da nisi dobar izbor napravila ako si sa siromašnim skromnim momkom.

пре 13 часа, Maslacak_ рече

Zasto onda tebe zanimaju tako "plitke osobe" tj zene? :)

Prvo zato što sam muško, a drugo žene nisu "plitke" ako sve to žele, nego je to jednostavno u prirodi većine njih, da iskoriste ono što mogu, jer možda neće imati drugu priliku. Kao što reče jedna moja drugarica: "žele da uživaju u trenutku" i ne razmišljaju šta će biti sutra i kako će se završiti trenutno seksualno partnerstvo. Poznajući te osobine, mnogi muškarci na glasu, ne propuštaju priliku da iskoriste veći broj žena, koje primetno pokazuju interesovanje za njih.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Maslacak_ рече

Ahaaaaam, sad mi je sve jasnije.

:krstix:

пре 2 часа, Maslacak_ рече

Tu nema rjesenja, osim da ga razumijemo i solidarno potapsemo po ramenu. :)dobardecko

Mene ne morate.

Tapšite po ramenu ostale koji nemaju devojke ili nisu oženjeni. Stotine hiljada su u pitanju, u Srbiji.

Подели на овим сајтовима

пре 57 минута, Bojan* рече

prvo što ćeš čuti od majke i svojih drugarica je da nisi dobar izbor napravila ako si sa siromašnim skromnim momkom.

Nije nama toliko bitno trenutno finansijsko stanje, jer pare dođu i prođu...ali gledamo potencijal i sposobnost. Žene vole sposobne muškarce. Često mladi imaju po nekom nasledstvu, a totalno su nesposobni za život. Ukini im čalketovu karticu, neće znati gde je levo. Dok opet imaš dosta mlađih muškaraca koji u trenutku nemaju bogzna šta, ali su sposobni, ambiciozni i itekako će biti nešto od njih. Takvog se treba držati, ne samo zbog para kojih će biti, pa će se potrošiti, pa će opet doći...i tako u krug...već zato što je stabilan, ambiciozan i sposoban čovek da obezbedi porodicu. Da imam ćeru, tako bih je savetovala. Pusti nasledstvo, gledaj potencijal i stabilnost ličnosti.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Bojan* рече

To kad ima sa kim da govore. A šta je sa onima koji nemaju sa kim da podele ono "čega je srce puno?

Ne mislim tu samo na ljude poput mene, koji nemaju svoju drugu polovinu, nego i na one koji su u "vezi", koja nije veza u pravom smislu reči, nego seksualno partnerstvo, što je veoma čest slučaj.

Зависи чега је срце пуно. Имају форуме, шалтере, родбину по славама или већ коју год жртву успеју да нахватају.  Као да је битно да ли неко има жену или не. И њу ће пре или касније да сморе исте приче.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, -Владимир- рече

Зависи чега је срце пуно. Имају форуме, шалтере, родбину по славама или већ коју год жртву успеју да нахватају.  Као да је битно да ли неко има жену или не. И њу ће пре или касније да сморе исте приче.

Ti već unapred tvrdiš da su to priče koje “smaraju”, kao da stojiš pored svakog i slušaš. Niko te ne tera da to radiš, a ljudi su toliko opterećeni raznim problemima ili toliko usamljeni da neki zaista traže razumevanje na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Naročito među penzionerima ima dosta takvih. Tvoja je stvar da li ćeš prihvatiti razgovor, a ako ti se neko obrati sa namerom da te iskoristi kao žrtvu, to je već nametljivost. Uvek možeš da odeš kao što si i došao.

Osim toga, teško da ćeš na forumu ili na šalteru ili na slavama čuti ono čega je nečije srce puno. Čućeš ako sa nekom osobom postaneš toliko blizak da ona oseti da u tebi ima prijatelja, koji je zaslužio da sa njim podeli svoja osećanja. Najlepše je ako je ta osoba žena koju voliš i koja voli tebe, pa razmenjujete svoja osećanja, jer pripadate jedno drugom.

Jesi li ti oženjen?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...