Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 16 минута, Bojan* рече

Vidim odlično da pored mene nema nikoga, niti je ikad bilo pogleda, treperenja i osmeha koji nisu rutinski.To je rezervisano za privlačne muškarce i oni su navikli, jer im je to deo svakodnevice. Jednom prilikom mi je jedna devojka, koja je promenila mnogo seksualnih partnera, rekla da sve njene drugarice imaju seks sa oženjenima. A čuo sam i od starijih žena koje su se zaprepašćeno žalile na svoje ćerke i njihove vršnjakinje, da nisu zainteresovane za momke vršnjake nego za oženjene, koji “pokupiše sve devojke”. Ovo su njihove reči.

Ja i ne mogu da budem švaler, mada je popularno. Pored izgleda, za to je potreban i pokvaren karakter.

On kao ne može sa ženama :smeh1: da jeste potrebna je pokvarenost.. dok ja objasnim Nešo te uvati u mašinu voli čovek forume pa to ti je

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Jestira. рече

On kao ne može... :smeh1:

Zauzete, udate i ostale koje nisu slobodne, me ne zanimaju. Kada bi se desilo čudo da nađem zainteresovanu devojku ili ženu, više me nijedna druga ne bi zanimala sem nje. Ali takve muškarce izbegavate.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Bojan* рече

Zauzete, udate i ostale koje nisu slobodne, me ne zanimaju. Kada bi se desilo čudo da nađem zainteresovanu devojku ili ženu, više me nijedna druga ne bi zanimala sem nje. Ali takve muškarce izbegavate.

Isti si kao svi muškarci... samo obećavate 1324_womens

Подели на овим сајтовима

пре 44 минута, Ayla рече

Isti si kao svi muškarci... samo obećavate 1324_womens

Žene znaju samo za obećanja onih muškaraca, čija su obećanja želele da čuju. Ali to su samo formalnosti koje prate najveći broj privremenih seksualnih partnerstava, koja su rezultat čisto fizičke privlačnosti.

Ja ne dajem obećanja, a nemam ni kome da ih dajem. Smatram da nije pametno davati obećanja.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Bojan* рече

Uzalud ja takvu gledam, kad nju interesuju drugi muškarci i nisam joj ni na kraj pameti. 

Ако је нека жена идеална да буде жена-мајка-краљица, а тебе не гледа, једини закључак је да ти не ваљаш.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Bojan* рече

Kada bi se desilo čudo da nađem zainteresovanu devojku ili ženu, više me nijedna druga ne bi zanimala sem nje. Ali takve muškarce izbegavate.

Tvrdiš ovdje!

пре 29 минута, Bojan* рече

Ja ne dajem obećanja, a nemam ni kome da ih dajem. Smatram da nije pametno davati obećanja.

Pa usaglasi se sa sobom, čovječe... Da li bi se samo jednoj posvetio(ukoliko bi je našao, naravno), ili ne? :0212_rolleyes:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Богомислић рече

Ако је нека жена идеална да буде жена-мајка-краљица, а тебе не гледа, једини закључак је да ти не ваљаш.

Ne, bre... ne valja ona, čim ga ne želi pogledati.
Sigurno ljubavi sa njih dvadesetak registrovanih, i još tri puta toliko onih koji su u njenom imeniku memorisani kao  Maca nokti, Lola frizerka, ili tome sl.  0703_read

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Богомислић рече

Никако! Жена-мајка-краљица је идеална. Она се никада не би понашала тако.

To i mi kažemo, ali Bojan ih nagrdi i popljuje, čim ga neće ta, potencijalna, buduća, nedodirljiva... žena-majka-kraljica :((

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Bojan* рече

Tu je pakao stvorio neko drugi. Neko drugi te gurnuo u stranu i onemogućio da živiš normalno.

Не није. Неко може да те гурне у страну али пакао ствараш сам. То је проблем . И остаће проблем док год кривимо друге за своје проблеме и мислимо да је наша срећа у туђим рукама.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Bojan* рече

E kad te nađe živećete srećno do kraja života i slušati Pišonju i Žugu jer je jako zanimljivo :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...