Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 часа, Bojan* рече

Ne bi sad otvorio ni da mi sama Ajla naiđe, na štiklicama.

Svud su snovi razasuti:
Jaglac sanja san svoj žuti,
Modro sanja šumarica,
Ljubičasto – ljubičica,
Nebo plavo – potočnica,
Bijelu iskru – tratinčica
A duboko sanja noć,
Ti još dublje...

Laku noć!  1324_womens

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 часа, Ayla рече

Svud su snovi razasuti:
Jaglac sanja san svoj žuti,
Modro sanja šumarica,
Ljubičasto – ljubičica,
Nebo plavo – potočnica,
Bijelu iskru – tratinčica
A duboko sanja noć,
Ti još dublje...

Laku noć!  1324_womens

Predomislio sam se!   

• Збуњен 1
Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Antonio рече

И то што кажеш, видет ћу да саставим и пошаљем питања неком професору са универзитета, па ако ми одг. супер.

ја сам мислио да је овде велика већина активних чланова, са дипломом теологије.

Могу мене да сматрају богохулником. Јер мени је хула на сами извор живота што би био бог, ако човек спопада родбину и ради сличне ствари, јер је је геоцентризам и биоцентризам пресуђен некоме кроз гласове. Да ја нисам у праву, црква не би на сабору, признала да су јевреји погрешили са биоцентризмом и сл. учењима. мсм. кладили се људо на црно а рулет показао црвено. Али ми је логички чудно и несхватљиво подоста ствари...

то би схватио као секс из сажаљења. Јер оно воли другог, мене јој је жао.

Брак је друга ствар, ту пре развода не бих праштао. 

Imas na twmi raskol se zahuktava, tamo su ti uglavnom sa diplomom.

Kad odes na Hilandar videces sta je cudo. Sama priroda koja je tamo, ljudi itd . Pa odes lepo ispred ikone Bogorodice trojerucice kleknes i zamolis je " Posalji mi nekoga ko ce razresiti sve moje nedoumice vezane za veru". I videces odgovori ce brzo doci.

Da, odgovorice ti, samo je pitanje da li ti zelis to da prihvatis sto ti on napise.

Jer ovde vidim da imas jaku volju a malo poslusanja. Triputa ti kazem pravac Hilandar po odgovore a ti sviras svoju.

Ako ti je zao da das 140 e da odes da vidis tu veliku svetinju Svetosavlja, ti zaista ne trebas dobiti nikakve odgovore. Vec koliko vidim iz prilozenog ti si ovde da isteras svoje i da ubedis ljude kako je tvoje tacno a njihovo vekovno verovanje lose. Tj da nas sve preobratis. Djavo to godinama radi pa je kod mnofih neuspesno.

Ali ako si samo ljubopitljiv, e onda odgovore trazis u Instituciji a ne u gimnaziji. Tj od nas gimnazijalaca vere.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Bojan* рече

@Ayla  Ne znam zašto si zbunjena. Zar tebi ne bi bilo drago da se sretnemo? Zar ne bi poželela da se upoznamo, kad bi bili u prilici?

Ozbiljno pitam. :)

пре 1 минут, Bojan* рече

Meni bi bilo drago. 

I meni... ali negdje se pitam koliko bi ti to bilo pametno, ili korisno.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Bojan* рече

Zvuči kao da si ti neka zloća. :) Imam utisak da nisi. Valjda bi bilo zanimljivo. Ne vidim ništa loše u tome.

Zloća nisam, sigurno... ali svako dobro nije nam uvijek i na korist. To pomislih kad vidjeh tvoj post.
Bio bi zanimljiv susret, u to sam ubijeđena.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ayla рече

Bio bi zanimljiv susret, u to sam ubijeđena.

Mahnite jedno drugom na ulici, pa nam piši utiske...je l on stvaran za početak :smeh1:...ima li unezvereni pogled ili je prikriven...:smeh1:

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 22 часа, Богомислић рече

Пре него што се уопште упустиш у везу, шутнеш је ако је неко некад у прошлости преотео, односно ако је варала.

Шутнем је због многих ствари, шутну и мене због многих ствари. Битно да смо активни :D.

Види озбиљно, ако је девојка варала некога у прошлости а моја симпатија према њој је јака. Онда није важно шта је било пре мене. Да ми је тако нешто витно, тад би мој рацио био у служби опсесија које воде у негативну имагинацију и патолошку посесивност према партнеру. То деформише биће човека и страсти. А здрава страст сама по себи спречава прељубу у везама, креира заједницу људи, породицу, ствара послове и занимања... Да шутнем рибу до које ми је стало, само због тога, па то је као да сам се убио на неки начин, због неког гатања.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...