Jump to content

Antonio

Члан
  • Број садржаја

    136
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

1 Пратилац

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Antonio's Achievements

Интересује се

Интересује се (5/9)

28

Форумска репутација

  1. Да нема форума да се зезам овако кад сам блејим, досадно би ми било. Овде где сам ја, људи се плаше да изађу напоље због казни неких. А ја монопол и сл. игрице, по кућама не могу да играм. Тама смислим форе, као оно ето ме у РАТ. Рачунар и телефон ми сами преводе све на српски, преправља ми ијекавицу у екавицу где год да пишем. Не могу свако слово да преправљам, тако је глупо инсталирано ово. А екавица је девијација српског језика, неко форсира обрнуту причу на фору. Сад морам да оборим систем па реинсталирам, то је једини начин да будем свој некако! Ако ме не буде било, није од короне.
  2. Сви смо ми нечија фамилија. Нисам те цитирао, човек мене цитирао. Причам о његовој породици из неке мушке перспективе. Лака ти ноћ. Реци му да иде код Трифкета, он је баш надухнуће за њега, али мора да га поштује.
  3. контролиши се кад пишеш, женама са децом, биле заузете или не. Не могу ја да нађем где си то написао, али сам упамтио добро да си написао да ћеш да јој дођеш на кућу или тако нешто. Има ли части у теби? шта би ти радио да ја лечим комплексе над тобом? иако ја немам комплексе мислим, али могу да будем злонамеран, нажалост само по томе сам и познат, непознатим људима као што си ти.
  4. Телетабису, не прави се луд. Оћеш да ми даш број или адресу твоје сестре, нема везе ако је удата? Или мајке можда. Питам за једног сталног госта код мене, сам је човек и нема лошу намеру.
  5. Ко сам седи? Бојан ако нема барем 15 имагинарних пријатеља (без интернета), нема никога. Ово је за њега сад као золошки врт пун звери, блудница...
  6. нисам ја ништа побркао, али сам изненађен. Ти си као хришћанин, ја поштено кажем да нисам религиозан. Реко си девојки да идеш код ње а она заузета има децу. Ајде да је нешто професионално, типа да је зубарка па ти је препоручили. Него ти баш по сред неких твојих тема. Није ти прва написала да дођеш, колко сам ја видео. Ако си ти трезан, онда свака част, то је већ благодат кроз остварени идиотизам. Ја сам на форум од кад је корона кренула, пратим по мало теме али за разлику од тебе ја радим нешто у животу, па ценим и туђи рад. Мој посо нико не може да преузме, јер је то рат до краја. Исто тако и девојку чувам, зато ја не размишљам о тим стварима и онда нападам туђе жене или крадем туђе пословне идеје или муку. Мислим, стави се у ситуацију њеног момка, лечиш комплексе над нечијом девојком. Па и нека је слободна.
  7. Тема је упознавање, не само због тражења жена или тражења момка… Дуњу нисам видео а Ајла има лепу слику на аватар. По коментарима Дуње делује да је заузета. Ајла је то написала у кометар. Разумеш, ти сад вероватно спопадаш заузете девојке, не слободне. како мислиш да се ожениш тако? ове слободне ће да те етикетирају као могући блам свог живота. Пројектујеш блуд и не морал, осудиш га, па онда право тим путем. нећу те као свештеник кашицама питат, иди код Трифкета и буди упоран, он ће те проценит одма дал си упоран. Па кад те он осветли, направи нови профил са сликом и мувај девојке.
  8. Боки, ја сам добио неки одговор на питања која су ме интересовала овде. Буди директан, ја сам причао са Трифкетом, он је отворен човек са великим знањем. Препоручујем ти да га узмеш за духовно-филозофског учитеља и да га поштујеш као човека наравно. За твоје коментаре, сам ти пре реко мој став. Твој проблем није изглед, или мала интелигенција. проблем је под бр.1 деформисана страст у коју влада рацио кроз фантазије. Тако да ми се не можеш вратит са истом причом, као да си нормалан и возат мене.
  9. @Bojan* Зезам се бре за интелигенцију, али те не схватам. МОжда се свидиш Ајли, постави слику и име. Ако ми се нека девојка свиди, видим да је пристојна особа... Ја би се појео да не приђем именом и презименом овде на форум и мувао је, као да је једина на свету. Ако ти је естетика толики проблем, онда читај неку књигу о томе. Или нађи жену без осећаја за естетику, оне не раликују изглед мушкараца, то им уопште није битно.
  10. Ако ти се свиђа девојка, купи 100 ружа и пошаљи јој, тражи број телефона, не она тебе да зове. Где ти је слика, да она може да се заљуби, или идеш на суву интелигенцију као главни атрибут
  11. биће да сам помешао. Кад морам и ја да кажем "иди од мене Сатано!"
  12. Мислиш да ми нема кретања. Зорка је нека комшиница твоја? поменула си нешто
  13. Није овде да се изјасни. Не знам шта да ти кажем, ја сам мислио да си удата, онда видех по зорки да ниси. мсм. ви сте овде екипа, не може неко да провали са стране ко је на форум, знате једни друге, како изгледате, какве сте особе. Ја сам видео активну тему упознавање, изненадио сам се кога сам упознао и драго ми је због тога. Испричао се са свештеником што мене интересује, па одо својим послом. Ја не знам како неко од вас изгледа, сем што видим слике од две девојке, тебе и камичка. Али Смарагдни камичак је на летовање па се пола главе не види од косе и наочара. Тебе би препознао по аватару за разлику од ње. Мени привлачну девојку нисам видео (нисам вас можда довољно упознао), да јесам можда би се неким чудом заљубио и остао. Јер сам се шалио да не би мого девојку вернцу да имам, то кад кажем мислим на фанатике. А наравно Ајла, да можеш другачије не би нешто било у реду са тобом
  14. која је ово религија што си поставио? јесу ли ово јевреји са Тором или неки храм неке друге вере?
  15. Имали смо неку причу овде на тему моралне етике, симпатија. Ту мени Флојд коментарише јавно да са упознао другарски са доста девојка овде, поменуо је неку која воли да чује боју гласа и још пар девојака.. да ниси рекла да није била приватна преписка, ја не би размишљао превише јер тако делује коментар. Кад је већ другар па ме посаветовао где да нађем свештеника теолога на форум. Ред је да му сугеришем, јер знаш какве су жене?! Дуња је у праву донекле, кад каже да женска интуција предосети карактер мушкарца… али могу да процене погрешно или се уплаше, стекну погрешан утисак.
×
×
  • Креирај ново...