Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 50 минута, Bojan* рече

Ja razumem da neko uradi nešto loše zato što je trenutno ubeđen da će mu zbog toga biti bolje, iako realno možda i neće, ali ne razumem zašto bi neko uradio nešto sa namerom da sebi oteža život. Taj svakako ne može biti normalan.

Управо тако. Али се стално дешава. Говорити женама да гледају само новац и спољашњи изглед и онда очекивати да ти поверују да си пун љубави и да их чека невиђена срећа са тобом ти је један пример. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Smaragdni kamičak рече

Of skroz. :sunce::smeh1:

1f37547500705728d5dafb0b8d1dced6.jpg

Kamičku... meni se čini da ovaj lik ima neku dijagnozu, bar mu je takav pogled. Iskustvo je pokazalo da muškarci koji kolutaju očima i beče dok nešto od značaja govore, imaju neki bag u glavi.... čak i način na koji drži novac djeluje kao da ga je upravo iskamčio od neke žene. Evo možda griješim, ali ja bih ovog insana zaobišla.  0703_read

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Antonio рече

Нисам ни ја никад видео чудо библијских размера. Ако је доктор понео комад хлеба у коме је крв човека од 33 године. Он никад не би мого да утврди годиште особе у лабараторији. Ја сам видео да Јевреји и египћани имају биљку која тамо расте, изазива стање коме. Пре нове ере, нико није мого да установи да ли је особа мртва или у кому. Може да држи човека три дана или до смрти, али је добра и коришћена за операције као неки систем успављивања, где човек ништа не осети.

Да ли си читао житије оснивача монаштва у цркви које штампа црква? човека који је потпуно променио лице цркве и поставио монахе и епископе да воде свештенике и вернике, уместо обратно. То је био свети андреј египћанин, који је по житијама које држи и православље, живео у пустињу тј. буквално на неко гробље у нечију гробницу, тамо се као ментално заостали човек борио са страстима. Ја не желим да размишљам, какве страсти такав човек може да осети на гробљу где се сахрањују људи. Али сам читао баш пре 10 дана и подсетио се, да у житије пише да није мого да брине о себи или иде у школу, да је из куће изашо тек након смрти родитеља. Значи он је такође рођен у биоцентричном инцесту по свему судећи.

Бојан каже да њега жене неће јер су природно блуднице које траже богатије, лепше, спортисте… Одприлике то њему изгледа као да лепота и богатство нису пролазни и да од лепшег нема лепши и богатијег богатији.. Док оне које би можда хтеле њега, опет не ваљају, јер су биле са неким пре њега и то му је бљак.. А интересује ме, шта је њему морална жена, дал он уопште уме то да објасни?

Тај блуд библијске моралне етике који је он прогутао. Па је пао у депресију и доживео логички слом је дефинисан етничким и биоцентрично инцестним законима. Тај закон цркве су рехабилитовали Мормони, неки ј.сведоци… и нема га код православаца и римокатолика данас. Увео га је Цар Константин након ваљда свог крштења, или пре него је своју кћер удао за првог рођака. Закон је укинут дуго после њега. Опет га уводи Јустиниан и тек у 7. век се укида тај њњгов закон на сабору. Црква и вера Аврама, не постоји без тог принципа размножавања искључиво унутар породице. Нити морални закон о блудницама и блудницима.

Каже Мојсијев закон, да је свака жена блудница која се уда ван свог племена. Притом иста та жена није блудница ако се уда за свог рођеног оца само ако је постао удовац, па касније може да се преуда али у своје племе. Исус нигде не негира те законе, он само зауставља поделу Израела на племена коју је Мојсије увео.

Па како сад то црква да држи? мсм. јер је на Сабору цркве инцест забрањен. Једино ми пада на памет влашко учење. Код њих, ако жена хоће да се уда за некога, она са тим човеком пре било каквих односа мора да се побратими, значи извор крви мора да јој буде не-рана на телу. И такву крв, обично сипају у пиће. Онда по њиховом веровању, брак је сигуран пред Богом, тј. свезан на небесима.

Каже мени девојка једна да богохулим на Исусову мајку јер кажем да Исус има биолошког оца. Мени тако делује по библији, то јасно пише.

Ово је мој неки закључак у грубо, она је само мајка Исуса и богородица исто онолико колико су то и мајке грка којима су апостоли рекли „зар не знате да сте богови“. Самим тим то значи да су њихове мајке богородице. То је речено делу Грка, код којих је инцест био јако развијен због острвског живота и зато што су њихови Богови били углавном деца инцеста али кроз митолошку аналогију која нема везе са биолошким инцестом. Иако су ти богови били људи који су родоначелници неких хеленских племена и сматрани су бесмртнима.

Да занемаримо целу библијску биоцентрично инцестну хронологију од почетка стварања света до краја кад они тријумфују над осталима и једини остају на свету. Исус је месија као и Мојсије. Мојсијев отац се звао Амрам, који је оженио своју тетку Јошевид и тако је рођен Мојсије. А Јован Кристељ има тетку Марију. Ајде да кажемо да је Јован рођен мало пре Исуса, како Лука тврди. Пише одприлике овако: Анђео Габријел долази код марије и каже јој да је њена сестра Елизабета трудна, па јој анђео каже да ће и она да роди сина. То не значи да је она родила дете кад и Елизабета. Јер кад су се среле, Марија и Елизабета, Елизабети је заиграла утроба са бебом и рекла је Марији, да је блажена твоја утроба… Касније се родио Исус у времену које није јасно описано са дистанцом тако да кажемо да Јован није био стари од Исуса. Поред тога, Исус каже да је Јован крститељ који га шаље да проповеда и проглашава месијом, изнад њега у царство небеско. И само каже још за Бога Оца да је изнад њега у царство небеско, притом и он га шаље да проповеда. А Аврам није изнад исуса, ни Адам, ни Илија, ни Исак, ни Давид, ни Мојсије... Има паралела и других, Мојсије је био сакривен и одгајали су га на двору Египта да га сачувају. мсм. Фараон убија сву децу јевреја али чува Мојсија од самог себе. И Мојсије онда прави дете тамнопутој жени из Етипопије па долази по своје вернике и изводи их из египта. А Исуса такође крију негде у Египат као и Мојсија.

Толико о мојој хули! Јер је Марија, Јовану била тетка. Као што је Јошевид била тетка Амраму. А без инцеста, код Јевреја нема права на друштвени статус. То је верски обичај, који им Римски закон одузима кад су их окупирали, за разлику од Грка којима пре то није сметало код Јевреја. Рим је и Клеопатру натерао да напусти брак у инцесту и постане супруга Антонија, као доказ да Египћани напуштају стари закон и прихватају Римско право.

Кад ја прочитам да човек треба да буде као дете, то разумем кроз логику библијског детета. Сва библијска деца која су сматрана праведна, обожена или спашени јевреји. Су рођена у инцесту по родослову који нам је дат у библији. Што значи да су били већином ментално успорени. Ја не верујем да је постизање таквог стања ума, једини пут ка срећи и спознају бога. Не верујем да је овај свет створен лош. Само да у њему живе различити људи.

Не налазим кодекс мушко женских односа, ја само видим да Јевреји међусобом и данас ратују по целом овом свету само због различитих моралних учења питања права на брак и размножавања. Ционисти су за њихову традицију, ови модернисти су као ми за нормалан и здрав живот. Ајнштајн је бре морао Милеву да остави, па ожени прву родицу са мајчине стране која му је истовремено и друга са очеве стране, да би га прихватила заједница, да би постао високи члан ционистичког удружења. И да је та родица рекла, да не може да подиже пола деце која су за менталну болницу! они би је каменовали. Зато сам ја поставио питање порекла јевреја са жељом да видим нечије виђење. Тј. који је ДНК хаплотип јевреја (то је маркер који се преноси са праоца на сваког мушког потомка). Јер они имају та своја племена и свако њихово племе има неколико неповезаних мушких оснивача, али данас су најмешовитија верска група на свету јер су Немци, Пољаци и други народи који су хтели да живе у инцесту унутар породице, али им то није црква дозвољавала. Примали њихову веру у Тору. Али суштински они немају једног Оца народа, већ много мушких предака од Африке, Азије и Европе.

Nije greh ni pitati ni traziti odgovore, nije greh davati svoja misljenja, nije greh niti hula sve sto pises. Jer imas pravo da pitas i tragas za istinom.

Ali ako pokusavas da ubedis druge u svoje misljenje, tj posto poto da dokazes da si u pravu i da moraju drugi da prihvate tvoje misljenje, to jeste hula ne samo na Boga nego i na coveka.

Rekoh ti lepo, vera je subjektivna stvar, zato svako veruje kako hoce. 

Kakav si ti meni kralj ti sa zenama raspravljas o religiji umesto da pises neke lepe stvari :krstix:, imas bre kralju  duhovnike i veroucitelje pa pricaj sa njima. 7896634

Vec samti rekao, ako si toliko dobro naucno potkovan pravac HILANDAR tamo ces naci sve odgovore.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Ayla рече

lobotomija, ali ozbiljna, čovjek svuda stiže

to si tek sad primetila:ani_biggrin:

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Ayla рече

Pamet bi mi pomutili kad bih sve čitala...

Na sajmu knjiga u oktobru ocekujemo njenovu knjigu:smeh1:

• Радостан 1

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Ayla рече

čuvam se ja, brate moj  

:skidamkapu:

• Волим 1

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, -Владимир- рече

Мислиш због копирајта ?

Не, него зато што ко светитељ треба да звучиш једино када добијеш велику схиму. Ако хоћеш девојку, никако не смеш да будеш преподобан, него баш напротив, малкице налик на нечастивог.

Никако не заборавити да је то како ћеш проћи код девојке делом између тебе и Бога. Кад видиш лепу девојку, треба да кажеш "Слава теби Господе, створитељу ове златокосе лепоте што ми дух воздигну" и ако Бог види да осим блудних жеља видиш у њој и жену-мајку-краљицу, можда ти помогне.

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, Богомислић рече

осим блудних жеља видиш у њој и жену-мајку-краљицу

joooj7896634:bu::0426_feel:

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Antonio рече

@Bojan* 

имам страст за филозофију а ја те не схватам.

Sadim krompir, pa nemam vremena da čitam, a ti pišeš za desetoricu.

пре 5 часа, Antonio рече

Бојан каже да њега жене неће јер су природно блуднице које траже богатије, лепше, спортисте… Одприлике то њему изгледа као да лепота и богатство нису пролазни и да од лепшег нема лепши и богатијег богатији.. Док оне које би можда хтеле њега, опет не ваљају, јер су биле са неким пре њега и то му је бљак.. А интересује ме, шта је њему морална жена, дал он уопште уме то да објасни?

Nisam rekao da neće, jer su prirodno bludnice, nego da su fizički privlačni muškarci u velikoj prednosti kod žena, a još ako stoje dobro finansijski, to je više nego poželjna kombinacija. Rekao sam i da je karakter skoro nebitan da bi došlo do seksa na koji se uglavnom sve i svodi, a kad seks krene, posle nekog vremena zasite se jedni drugima, e onda počnu da obraćaju pažnju na karakter, jer im treba izgovor za prekid i tada “veze” “pucaju”, pa se stvaraju nove, pa i one “puknu”, jer to i nisu prave veze, pa se ispredaju priče raznorazne, a sve to ustvari predstavlja promiskuitetno ponašanje. I to jeste bljak. Previše slobode je degradiralo ljude.

Nisam nigde napisao “dok one koje bi možda htele mene, opet ne valjaju, jer su bile sa nekim pre mene...” , nego sam pisao da otprilike nijedna nije pokazala interesovanje kad god bih pokušao da se upoznam sa nekom. I ja razumem zašto. Samo ne razumem što se predstavljaju da su drugačije, ako se iz njihovog ponašanja jasno vidi šta ih interesuje.

A moralna žena je ona koja stoji iza svojih reči, ne podvaljuje nikome, ne vara, ne laže, ne glumi, ne krade, ne menja partnere, a ako je sa nekim muškarcem, onda je to iz ljubavi, ali obostrane.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, -Владимир- рече

Управо тако. Али се стално дешава. Говорити женама да гледају само новац и спољашњи изглед и онда очекивати да ти поверују да си пун љубави и да их чека невиђена срећа са тобом ти је један пример. 

A gde sam to napisao da ih čeka neviđena sreća sa mnom?

To si izmislio.

Spoljašnji izgled odnosno fizička privlačnost im jeste prvi i veoma bitan uslov i one to često ističu namerno ili spontano, reagujući na neke fotografije ili nečiju pojavu. Nije tačno da sam govorio da gledaju samo novac, ali mnogo toga što od muškarca očekuju zavisi upravo od njegovih finansijskih mogućnosti.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...