Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Bojan* рече

Zašto onda redovno daju prednost upravo onim muškarcima,  pored kojih neće moći da ostvare ni delić tog sna?

Meni recimo nijedna od onih za koje sam bio zainteresovan nije pružila ni minimum šanse. Posle o njihovom životu čujem svašta.

Dakle, ovako... sada ću ti se obratiti kao Bojanu koji se ne igra sa nama, koji nije siguran kako se meni čini, i koji zaista osjeća da je nebitan svim ženama na ovoj planeti (pa i šire :0212_rolleyes:).
Da li si ikada rastužio neku ženu? Da li si je razočarao, povrijedio? Da li si pomislio da je neka žene gledala u tebe kao u svoj neostvaren san, jer je prošla negdje nezapaženo s tvoje strane? Da li imaš previsoka očekivanja? Da li si svjestan da pridaješ sebi na značaju previše, i reflektuješ to kao kritiku suprotnom polu, od kojeg i zbog kojeg se negdje osjećaš ugroženo, a to žene prepoznaju i zaobiđu... 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@Ayla  , a šta misliš da na trenutak ostavimo po strani te ženske dosetke koje zamagljuju realnost i služe za pravdanje svesno učinjenih grešaka i zatvaranje očiju pred očiglednim znacima nepostojanja ljubavi? 

Zašto odvlačiš pažnju sa postavljenog pitanja? 

Zar nije jednostavnije da odgovoriš?

пре 31 минута, Ayla рече

a to žene prepoznaju i zaobiđu... 

Kako ne prepoznaju to kod onih fizički privlačnih muškaraca, koji će ih ostaviti posle mesec ili dva-tri-pet i naći drugu ženu, pa treću...?

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Bojan* рече

@Ayla  , a šta misliš da na trenutak ostavimo po strani te ženske dosetke koje zamagljuju realnost i služe za pravdanje svesno učinjenih grešaka i zatvaranje očiju pred očiglednim znacima nepostojanja ljubavi? 

Zašto odvlačiš pažnju sa postavljenog pitanja? 

Zar nije jednostavnije da odgovoriš?

Kako ne prepoznaju to kod onih fizički privlačnih muškaraca, koji će ih ostaviti posle mesec ili dva-tri-pet i naći drugu ženu, pa treću...?

Očigledno da je tebi ljepota muškarca značajnija nego nama. Upravo se pitam, zašto si ti tom muškom ljepotom opterećeniji nego mi, žene?
Čovječe, ti zaista igraš ulogu iz koje, u jednom trenu, nećeš moći izaći. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Ayla рече

Očigledno da je tebi ljepota muškarca značajnija nego nama. Upravo se pitam, zašto si ti tom muškom ljepotom opterećeniji nego mi, žene?

Ne bih rekao. To je prvo na šta povoljno reagujete i najviše padate, zanemarujući upravo one osobine, zbog kojih kasnije trpite posledice.

пре 8 часа, Ayla рече

Čovječe, ti zaista igraš ulogu iz koje, u jednom trenu, nećeš moći izaći. 

Nemam ja ulogu. Bavim se poljoprivredom i još po nečim, da bih opstao.

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Ayla рече

mnoge žene ne sanjaju princa koji će im život učiniti bajkovitim, već sanjaju mir i dan bez muke.

E bukvalno...preživeh dan-dovoljno dobro :smeh1:. Kakav crni princ :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, Ayla рече

muškoj ljepoti komentariše koliko ovaj naš miljenik.

nece valjda  da menja tabor?:smeh1: 

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 21 часа, Bojan* рече

Zašto onda redovno daju prednost upravo onim muškarcima,  pored kojih neće moći da ostvare ni delić tog sna?

Meni recimo nijedna od onih za koje sam bio zainteresovan nije pružila ni minimum šanse. Posle o njihovom životu čujem svašta. Ono što su birale, to ih je i snašlo.

Udžbenički primer. Ljubav prema zločestim muškarcima (ili sirovije - prema mangupima) je neretko jedini izbor žena koje teže ozbiljnom spajanju sa muškarcem. Kako je ljubav prema zločestom čoveku zapravo ljubav prema sebi, u pitanju je poriv za potvrdom vlastite slobode i neobuzdanosti ličnosti tj. zločestog ponašanja (tome doprinosi i često različito odgajanje dece muškog i ženskog pola). Taj buntovni deo u sebi žene teže da iskorene i upravo zato pristaju na vezu sa problematičnim muškarcima (dakle, kako bi pridobile ono čega su se odrekle). Tek kada zločestu stranu prihvate kao deo svoje ličnosti, odriču se grube ljubavi sa muškarcem (odriču se terora - najčešče se tada osvešćuje posesivnost, aktivna ili pasivna agresija, manipulacije, laži, nesposobnosti). Ako reši da ide i preživi taj odlazak, postaje snažnija i nezavisnija, mirnija i radosnija, venčava snagu i nežnost. Ako ostane u grubom odnosu ili igra ping-pong, verovatno je veoma slaba ličnost, pati od mazohizma, sadizma, neurotičnosti, manjka samopoudanja ili dr. 

Uglavnom, potrebno je dosta olupavanja i razočaranja kod nemudrih žena kako bi stigle do čežnje za muškarcem koji je zreo - smiren, požrtvovan, preduzimljiv i odan. (Tu životna dob i nema veći značaj.)

Verovatno se iste stvari događaju i u obrnutom smeru. 

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Дуња рече

Udžbenički primer. Ljubav prema zločestim muškarcima (ili sirovije - prema mangupima) je neretko jedini izbor žena koje teže ozbiljnom spajanju sa muškarcem. Kako je ljubav prema zločestom čoveku zapravo ljubav prema sebi, u pitanju je poriv za potvrdom vlastite slobode i neobuzdanosti ličnosti tj. zločestog ponašanja (tome doprinosi i često različito odgajanje dece muškog i ženskog pola). Taj buntovni deo u sebi žene teže da iskorene i upravo zato pristaju na vezu sa problematičnim muškarcima (dakle, kako bi pridobile ono čega su se odrekle). Tek kada zločestu stranu prihvate kao deo svoje ličnosti, odriču se grube ljubavi sa muškarcem (odriču se terora - najčešče se tada osvešćuje posesivnost, aktivna ili pasivna agresija, manipulacije, laži, nesposobnosti). Ako reši da ide i preživi taj odlazak, postaje snažnija i nezavisnija, mirnija i radosnija, venčava snagu i nežnost. Ako ostane u grubom odnosu ili igra ping-pong, verovatno je veoma slaba ličnost, pati od mazohizma, sadizma, neurotičnosti, manjka samopoudanja ili dr. 

Uglavnom, potrebno je dosta olupavanja i razočaranja kod nemudrih žena kako bi stigle do čežnje za muškarcem koji je zreo - smiren, požrtvovan, preduzimljiv i odan. (Tu životna dob i nema veći značaj.)

Verovatno se iste stvari događaju i u obrnutom smeru. 

Mislim da ovo može da se kaže i mnogo jednostavnije.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...