Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Ayla рече

Sunce moje, ti mene ne možeš razočarati... ja tebe vidim.
Inače, od večeras, moja država je zatvorena. Granični prelazi su zatvoreni.
Koronavirus je stao između nas dvoje... mogli smo biti srećni, ali zla kob je svoju šapu digla na nas.... prokletdajekoronavirus :((

Ovih dana se svi nešto vade na isti način. :smeh1: 

Mogli smo biti srećni, a ja bih verovatno bio našaran sa svih strana tvojim crtežima u boji.

• Зачуђен 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Управо сада, Bojan* рече

Ovih dana se svi nešto vade na isti način. :smeh1: 

Mogli smo biti srećni, a ja bih verovatno bio našaran sa svih strana tvojim crtežima u boji.

Ne bi. 
Ja sam cvjetna. Za oboje dovoljno. :flert:

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bojan* рече

Jesam, kako da nisam.

Smuvala me na brzaka. E moj Nidžo, znaju one to. Pa, posle okrenu leđa i odu kad ih najviše voliš.

Ha... u prvoj rečenici negiraš Nikolin komentar i braniš se, u drugoj me degradiraš, a u trećoj napadaš.
Što si takav sada? :((

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, Bojan* рече

Ja sam evo raspoložen da se vidim sa tobom uživo i da otklonimo jednom tu tvoju zabludu u vezi sa mnom.

Sa mnom nikad nisi hteo da se sretneš...je l to zato što je @Ayla  zgodna i ima para, a ja nisam i nemam para :((?

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Ayla рече

Sunce moje, ti mene ne možeš razočarati... ja tebe vidim.
Inače, od večeras, moja država je zatvorena. Granični prelazi su zatvoreni.
Koronavirus je stao između nas dvoje... mogli smo biti srećni, ali zla kob je svoju šapu digla na nas.... prokletdajekoronavirus :((

Ljubav u doba korona virusa:D

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Bojan* рече

Pa prvo si rekla da sam oženjen i da sam ovde radi zabave, a onda kažeš... truć truć... da smo mogli biti srećni... tralala... :0212_rolleyes:

(vidimijatebe) :smeh1:

Ti bi i kliker pokvario.... da nisi kao štetno dijete, možda...

Подели на овим сајтовима

On 13.3.2020. at 23:08, Bojan* рече

Jesam, kako da nisam.

Jelena Glisic

" pa je i dalje skromna"

Dobro da izuzmemo cinjenicu da se udala za razvedenog preduzetnika i da idu na skupa i egzoticna putovanja, Da vozi merdzu od 60000e, da zaista je skromna. ?

Slusaj Boki care, lepa i negovana devojka voli takve momke, koji mogu da joj prijuste potrebna zivotna zadovoljstva i koji vole da uzivaju u svemu u cemo one uzivaju. Stoga brate moj, ne moj juriti takve cure one jesu kul i dobre devojke ali i vrede i naravno da svaka zeli da na neki nacin " unovci lepotu" i nadje zgodnog a bogatog muuskarca, nadji neku skromnije lepote i izgleda i odaberi nju za zenu.  Trgnes se malo i krenes dalje, a na kraju sto se mora covek zeniti, moze ici i u manastir, a mozes se posvetiti i da radis na necemu sto volis i uzivaj u tome pa ako upoznad neku ok, ako ne uzivaj u tome sto volis uzivaj u hobiju, i tako ces sluziti Bogu, nije toliki greh ni biti sam, znas vec ne mozes naci nekog za brak a nisi ni za manastir nista nema lose i biti sam.

Uzalud ti je brate da patis za jednom devojkom i ako je to "kao "dokaz ljubavi budi uporan i te glulosti.

Stvari koje se zeznu ne ispravljaju se lako a nekada se nikad ni ne ispravljaju. Zato glavu gore i idi dalje. 

Idi dalje, postoji sigurno jedna koja ce da te prihvati i voli takvog kakav si. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, Ayla рече

Ti bi i kliker pokvario.... da nisi kao štetno dijete, možda...

A po čemu to zaključuješ?

Nisam lopov, nisam narkoman, ne pijem, ne pušim, živim od poštenog rada, pomažem kome mogu i kad mogu, ne bavim se politikom, mnogi vole moje društvo, zbog duhovitosti i vedrine kojom zračim, volim svoju zemlju i žao mi je što moj narod polako nestaje, žao mi je i što čestiti momci ne mogu više da nađu devojke da se ožene i ostvare svoj san o porodici, znam kako im je, jer sam i ja u toj situaciji, nemam devojku, ni ženu, vanbračna seksualna partnerstva, prevare, razvrat, zovem pravim imenom, blud smatram velikim zlom koje je se masovno dešava pod maskom “seksualnih i ženskih sloboda”, jer za posledicu ima upravo ovaj današnji haos u muško ženskim odnosima...

Naravno, ti si kao i gotovo svaka žena, naklonjena fizički privlačnim muškarcima i bez obzira koliko je žena iskoristio i izneverio njihove nade, reći ćeš sladak je, dobar, harizmatičan  ( :trtmilo:).

A ja i oni koji su meni slični bi pokvarili i kliker. Po tebi. 

Ne čudi me tvoja procena. Vi žene uglavnom slepo sledite svoje kriterijume i “intuiciju”, pa posle kad nešto ne valja, kriv vam bude neko drugi.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Bojan* рече

A po čemu to zaključuješ?

Nisam lopov, nisam narkoman, ne pijem, ne pušim, živim od poštenog rada, pomažem kome mogu i kad mogu, ne bavim se politikom, mnogi vole moje društvo, zbog duhovitosti i vedrine kojom zračim, volim svoju zemlju i žao mi je što moj narod polako nestaje, žao mi je i što čestiti momci ne mogu više da nađu devojke da se ožene i ostvare svoj san o porodici, znam kako im je, jer sam i ja u toj situaciji, nemam devojku, ni ženu, vanbračna seksualna partnerstva, prevare, razvrat, zovem pravim imenom, blud smatram velikim zlom koje je se masovno dešava pod maskom “seksualnih i ženskih sloboda”, jer za posledicu ima upravo ovaj današnji haos u muško ženskim odnosima...

Naravno, ti si kao i gotovo svaka žena, naklonjena fizički privlačnim muškarcima i bez obzira koliko je žena iskoristio i izneverio njihove nade, reći ćeš sladak je, dobar, harizmatičan  ( :trtmilo:).

A ja i oni koji su meni slični bi pokvarili i kliker. Po tebi. 

Ne čudi me tvoja procena. Vi žene uglavnom slepo sledite svoje kriterijume i intuiciju, pa posle kad nešto ne valja, kriv vam bude neko drugi.

Drago mi je da si tako divan, kako govoriš, i ja ti vjerujem.
Da, ja sam kao  gotovo svaka žena, ni bolja ni gora od njih... jednostavno žena. U našem kodu je da budemo birane i da biramo, radujemo se i tugujemo, volimo i čekamo, rađamo i podižemo, strijepimo i branimo, borimo se i stvaramo... sklanjamo se ili nas gurnu, a ako pokažemo snagu i volju, lijepe nam etikete da smo ovakve ili onakve, a mi smo se samo drznule u jednom trenu da odbranimo sebe od fizičkog, verbalnog, emotivnog ili psihičkog napada, a to je neoprostivo za ženu. Drsko!
Oprosti nam što smo dobile bar tu slobodu da izaberemo ko će nas o jadu zabaviti... a vjeruj mi, mnoge žene ne sanjaju princa koji će im život učiniti bajkovitim, već sanjaju mir i dan bez muke.
Eto se i ja se potrudih da odgovorim, vrlo ozbiljno.

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Ayla рече

... a vjeruj mi, mnoge žene ne sanjaju princa koji će im život učiniti bajkovitim, već sanjaju mir i dan bez muke.

Zašto onda redovno daju prednost upravo onim muškarcima,  pored kojih neće moći da ostvare ni delić tog sna?

Meni recimo nijedna od onih za koje sam bio zainteresovan nije pružila ni minimum šanse. Posle o njihovom životu čujem svašta. Ono što su birale, to ih je i snašlo.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...