Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 5 минута, Bojan* рече

Samo potvrđuješ da vama ženama procena karaktera muškarca ne ide baš nešto.

Meni ne, to sam ti i sama mogla reći. Nisi pokazao nevjerovatnu moć zapažanja i mudrosti, sa tim zaključkom. Evo, ja procijenih da si divan i stabilan, i da se igraš sa nama ovdje... kad ono greška.

Nije mi prva.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 часа, Ayla рече

Meni ne, to sam ti i sama mogla reći. Nisi pokazao nevjerovatnu moć zapažanja i mudrosti, sa tim zaključkom. Evo, ja procijenih da si divan i stabilan, i da se igraš sa nama ovdje... kad ono greška.

Nije mi prva.

:mazenje:  Не замери, "уста говоре оно чега је срце пуно". 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Bojan* рече

Samo potvrđuješ da vama ženama procena karaktera muškarca ne ide baš nešto.

Koliko sam shvatila po tvojoj prici zenama su na prvom mjestu ljepota i novac. Zasto onda tebe zanimaju tako "plitke osobe" tj zene? :)

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Bojan* рече

Mora da si oženjen, kad si tako veseo. 

znaci samo su ozenjeni muskarci veseli?

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Ayla рече

Nije mi prva.

Kažem ja da je velika empatija glavna falinka ženske psihe...a niko mi ne veruje :smeh1:. Lik je bezobrazna trolčina i vazda se nadje neka žena da ga teši i bodri kako je neshvaćena dušica :smeh1:.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, Ayla рече

Nije mi prva.

Ne, nego si procenila da bih ja i “kliker pokvario”.

A ne poznaješ me.

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Bojan* рече

Nisu, ali ako nisi oženjen, a želiš da budeš, (verovatno ne možeš da nađeš ženu koja bi se udala za tebe) tu ti neće pomoći ružne nastrane “dosetke” na moj račun.

Al bar mogu da nas nasmeju :smeh1:. Da si kulturniji, niko te ne bi dirao, ali profil ti jeste za zezanciju.

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Maslacak_ рече

Koliko sam shvatila po tvojoj prici zenama su na prvom mjestu ljepota i novac. Zasto onda tebe zanimaju tako "plitke osobe" tj zene? :)

Не занимају Тврдишу оне, него их он целим својим бићем жали што пропадају у свом материјалистичко-промискуитетном свету, док он у беспарично-целибатном чами сам и несхваћен. :(

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...