Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Neša_ рече

A jesi li ti čuo za 200000 abortusa godišnje u Srbiji?

Slušao sam u emisiji o tome, da naši ljudi u malom procentu koriste ta sredstva.

Јесам (сад да ли их баш има толико, не знам, ал има их премного). А јеси ли ти чуо који део тих абортуса ураде жене које упражњавају необавезни секс, а који део, ураде жене у моногамним дугим везама или чак браковима?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 13 минута, Vladan :::. рече

јесте @Juanito је крив за 200000 абортуса годишње... ако си му рек'о...

[crni_humor]То би већ било превише чак и за мене...[/crni_humor]

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Neša_ рече

Žena se lako odrekne ljubavi zarad seksa sa nekim ko joj se sviđa fizički, ako je taj hoće u krevetu.

I nikad nijedan muškarac ovo nije uradio :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Neša_ рече

Korišćenje kontracepcije jeste protivprirodno, što znači bezbožno

12:smeha:

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

On 7.10.2018. at 21:31, Vegeta рече

Vežbanje je jedan od značajnih činilaca izgleda i ne ugojiti se.

Čovek može dosta toga da uradi. Ako je proćelav, može da uzme brijač i dobije urednu ćelendru umesto neke mestičave , začešljane frizire koja prikriva ćelave rupe.

agAayjC.jpg

:smeh1:

Подели на овим сајтовима

On ‎07‎.‎10‎.‎2018 at 21:31, Vegeta рече

Vežbanje je jedan od značajnih činilaca izgleda i ne ugojiti se.

Čovek može dosta toga da uradi. Ako je proćelav, može da uzme brijač i dobije urednu ćelendru umesto neke mestičave , začešljane frizire koja prikriva ćelave rupe.

Brijač je još dobar i kod oblikovanja brade, jer može da istakne rupicu, a na to najlepše žene padaju, uz podvriskivanje. :)))

:)

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

On 6.10.2018. at 7:12, Neša_ рече

I nije stvar u načinu, nego u seksualnoj privlačnosti ili drugim rečima fizičkom izgledu. Možeš biti niko i ništa, loš i pokvaren, ali ako si privlačan, lepiće se za tebe i pripisivaće ti najlepše osobine.

Nacin je bitniji...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Raspravljalo se o necemu sto nema veze sa zivotom. Kako ste vi muskarci razliciti tako su i zene. Neke padaju na "lose" neke ne. 

Recimo ja sam iz ne znam kog veka, padam na na neke sitnice na koje niko danas ne obraca paznju. Znate ono ubrani cvetak, otvoris joj  vrata, ispises reci neke stare pesme, ako ne znas da sviras gitaru naucis ? 

Malo sam matora sada za to ali verujem da negde postoji neki takav matorac za mene ?

Elem, starke i duga kosa nikad ne bi mogle da zamene nekog nabildovanog i iskompleksiranog.

Sto se tice lazi i istine, svako trazi ono sto i daje. Mislim, tako je u mom slucaju. 

Подели на овим сајтовима

пре 48 минута, Neša_ рече

Kad se ženi neko sviđa fizički, prihvatiće njegovo eventualno udvaranje čak i ako on očigledno glumi iskrenost. A najbolje su uvežbani oni koji su imali više seksualnih partnerki. Od njih se može čuti da su sve žene iste. Nama, koji se trudimo da zapazimo ono što neku ženu čini jedinstvenom, ostaje da se zamajavamo svojim zabludama o efektima iskrenih osećanja.

Батали јединственост, удри као и остали па како буде, важно да се нешто дешава.

Подели на овим сајтовима

Citala sam temu sinoc i, Neso, ti kukas o izgledu i finansijskom statusu i vala smorio si me. Ja iz iskustva kazem da lepota nista ne znaci, toliko puta mi se neko fizicki svideo a kad sam ih upoznala ostala sokirana. Novac ne cini nista, bitan je covek, da li je posten, vredan i sl. 

Kasnije sam se zaljubljivala u one povucene, da kazem manje lepe, ali kad sam ih upoznala postali su najlepsi na svetu. Mogu iz iskustva svasta da napisem na ovu temu, jer sam se nagresila u zivotu samo tako.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...