Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 14 часа, Muramasa рече

Ako si beta, džabe tražiš. Devojke ni same ne znaju šta hoće. Pričaju da hoće "fine" i "normalne", ali kad naiđu na takvog, brzo izgube interesovanje jer je beta i njanjav.

Moraš da se postaviš kao vođa i da pokažeš da ne nasedaš na njene emotivne shit testove, a najčešće će te testirati nesvesno.

Evo kako je to Rebecca (Blonde) objasnila.

https://www.youtube.com/watch?v=r4JDQ2y2B9s

Ево стварно, негде од 40. секунде па надаље:

"So the perfect man to marry is a beta male with masculine traits who leads in a relationship; because a true alpha will be hard to pair bond with and there will always be concerns about infidelity. So, largely, if you're a woman seeking a lifelong match, a true alpha is gonna be a very risky choice."

:) 

Подели на овим сајтовима

Да вас питам, је л има и код жена тих подела на алфе и бете или  само мушкарци имају привилегију да запишавају територију? :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Снежана рече

Да вас питам, је л има и код жена тих подела на алфе и бете или  само мушкарци имају привилегију да запишавају територију? :)

Не бих тачно знао, судећи према америчким тинејджерским романтичном комедијама, има. Tамо се увијек хајсkул/колеџ грлс крећу у чопорима са једном алфа (biatch) на челу.

fc8e58b8-ef23-485d-a9d6-049e3562d8cc.jpg

Наградно питање: препознајте алфу на горњој слици. :)
Помоћ: црвена :D

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

Gledam vas i citam vas i ja prosto ne mogu da verujem da mi zivimo u istom univerzumu. Gde vi nadjete te zenske osobe o kojim pisete?

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Снежана рече

Да постоје и агресивније су, нема циле миле осталим женама кад дође алфа дама12:smeha:, не остварују циљеве хистеријом и подилажењем већ јаком или постојаном вољом. По неком правилу Алфа мушкарац се слаже са Алфа женом, не са Бета женком која га успорава.

Подели на овим сајтовима

Kako vi komplikujete jednostavne stvari...zenama su privlacni lepi i zgodni muskarci pod br.1 a pod br.2 oni koji imaju pare. Takodje vole uticajne i mocne na polozaju ali to su ovi pod br.2 sto imaju pare jer se parama sve kupuje. Ako nemas navedene osobine onda si prosek ili ispod proseka i najbolje sto mozes je da budes prirodan i duhovit i uporan :D i tako mozda i dodjes do ovih sto gledaju ove pod br1. i br.2 a ako si hejter i mracis ih i prozivas ni ona najgora nece da ti daa :D:D 

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

Презирем рационализам и рационалисте који убијају машту:D

Али ако ћемо да се водимо рационализмом из мушког угла. Који није константа и нешто замрзнуто, јер сам човек може да буде посматрач или саучесник нечега што га избаци из баланса. Водећи се рационализмом, човек који спроводи своје одлуке у циљу оживљавања својих идеја и вредности било то ради физичког здравља, снаге, опстанка, репутације у друштву, занимања... Жене не воле те успешне мушкарце саме по себи унапред, већ их такви мушкарци освоје својом природом. То што ће такав мушкарац да има новац, моћ или буде уметник аскета... је споредна ствар која уопште не мора да буде део завођења, ако јесте онда је ствар слабијег самопоуздања или просто околности. Супротно свему томе, човек може да буде кафански боем, наркоман или безаконик који је жив човек притом ствара нешто у "својој глави или само лаже, увек ће да постоје жене које хоће да буду са том особом или се удају за ту особуconfused1.

Бива очигледно да кад су новац и моћ у питању, да су и мушкарци и жене подједнако занесени и спремни да се "посвете". То доказује мало суров пример да је хомосексуални мушкарац у већини случајева финансијски мотивисан хетеросексуалац. Таквих на безкомпромисан начин "новцем и моћи" занесених људи имамо у свом друштву, дали 1%, 20% или 50%, дали је то ствар кућног васпитања или траума из детињства, стварно није битно. Али довољно је поразговарати са неким 5 минута и човек види са киме прича... Тако да то није никакво правило. Верујем да су љубав и заједничке вредности (искреност, верност и оданост) суштина односа мушкарца и жене0703_read.

Да није тако, ми се неби бунили против права равноправности ЛГБТ популације, ових и оних секти и група јер баш та "права" уништавају и хране се друштвеним поретком који ми из Цркве уносимо у заједницу и на којој почива наша слобода у вредностима да живимо и стварамо нужну околину да би опстали колико толико нормално у друштву. Да није из Цркве, онда би нам етика и духовност монунизма и социјализма била довољна као друштвена водиља, али немају тај механизам у себи да би обезбедили здраву заједницу у смислу да грех који постоји не надвлада друштво. 

Нема ништа без лептирића у стомаку, одлучности и искреног природног односа.

Подели на овим сајтовима

Pisala sam pre nekoliko godina na ovu (prezvakanu) temu kako sam godinama bila zaljubljena u zrikavog, rosavog studenta masinca :D

Toliko o lepim, zgodnim i ostalim bla bla truc pricama.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Danijela рече

Pisala sam pre nekoliko godina na ovu (prezvakanu) temu kako sam godinama bila zaljubljena u zrikavog, rosavog studenta masinca :D

Toliko o lepim, zgodnim i ostalim bla bla truc pricama.

Time muskarci najlakse objasnjavanu svoje neupjehe. Nemam drugog objasnjenja.

Il zivimo na razlicitim planetama.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Cimili88 рече

Time muskarci najlakse objasnjavanu svoje neupjehe. Nemam drugog objasnjenja.

Il zivimo na razlicitim planetama.

Cime?

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Mиљан Л. рече

Бива очигледно да кад су новац и моћ у питању, да су и мушкарци и жене подједнако занесени и спремни да се "посвете". То доказује мало суров пример да је хомосексуални мушкарац у већини случајева финансијски мотивисан хетеросексуалац. Таквих на безкомпромисан начин "новцем и моћи" занесених људи имамо у свом друштву, дали 1%, 20% или 50%, дали је то ствар кућног васпитања или траума из детињства, стварно није битно. Али довољно је поразговарати са неким 5 минута и човек види са киме прича... Тако да то није никакво правило. Верујем да су љубав и заједничке вредности (искреност, верност и оданост) суштина односа мушкарца и жене0703_read.

Meni se cini da ni ti sam ne znas sta si ovde napisao:D

Подели на овим сајтовима

Samo vi pakujte i pakujte a drugi muski se ozenise :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...