Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 18 часа, Phoebe рече

21558993_1712937038736963_1108316595054616484_n.jpg

21768301_1929469643987454_3944170402317198674_n.jpg

To tek kada razmene brojeve preko drustvenih mreza.

Sto se tice upoznavanja preko drustvenih mreza, to je laksi nacin da se pobede prepreke koje predstavlja uzivo upoznavanje. Znaci, mnogo je lakse uspostaviti komunikaciju preko on line mreza nego uzivo. Tu smo nekako na sigurnom terenu, bezopasnom, bezbriznom.... E sad, moje misljenje je da prava konverzacija krece tek kada razmenite brojeve telefona, pa onda upoznavanje kroz vidjanje. Tada krece pravo upoznavanje.

Sto se tice alfa muzjaka, beta muzjaka, mislim da su sve to samo gluposti koje forsiraju zensko / muski sajtovi i casopisi koji truju nesigurne ljude plus ih navode da igraju razne igrice i osecaju se posle nesrecno. Po meni taktike i igre ne postoje, postoji samo odluka da li ce biti neko sa nekim ili ne. Razlika izmedju dobrog momka (kojeg zene zaobilaze) i kvalitetnog momka(kojeg zene zele) je u njegovom stavu. Taj stav je njegova cvrstina,a tu cvrstinu zene zele. Zene isprvite me ako gresim?

Tacno je da zene neznaju sta zele ili hoce i pomirite se momci sa time jer su one u biti nesigurne, ja sam se pomirio i krenuo sam da radim na sebi. Znamo mi trebamo da znamo sta zelimo i sta hocemo da bi bili lideri i dali im sigurnost. Momci to se zove izazov....

• Свиђа ми се 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ne slazem se u potpunsoti sa tobom,ali postujem tvoje misljenje. Netu ne mozes da upoznas nekoga kao u realnosti, jer poruke koje ti neko salje razumes onako kako ti osecas i rezonujes a ne kako ti taj neko pise. Preko interneta se dopisujemo sa ljudima koji nam  se dopadnu na slikama, a uzivo pricamo sa kompletnim licnostima.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Neša_ рече

Da žene žele čvrst stav i sigurnost, odabrale bi svaka po jednog sigurnog muškarca, sa kojim bi i ostala, ali to se ne dešava, nego najčešće promene više tih "sigurnih". Ta priča o sigurnosti koja privlači žene, samo maskira prave razloge, jer kako to da baš ti odabrani sigurni muškarci, najviše udaraju recke.

I svaki put kao da je prviii....:))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Neša_ рече

Da žene žele čvrst stav i sigurnost, odabrale bi svaka po jednog sigurnog muškarca, sa kojim bi i ostala, ali to se ne dešava, nego najčešće promene više tih "sigurnih". Ta priča o sigurnosti koja privlači žene, samo maskira prave razloge, jer kako to da baš ti odabrani sigurni muškarci, najviše udaraju recke.

Bas zato ih i promene, jer vremenom ti muskarci postaju papucari. Svaki muskarac treba da zna, da onaj koji sve zeni odobrava i koji se plasi da je ne uvredi svojim stavom i misljenjem ili je gusi svojojm nesigurnosci a pritom nije uctuv i stabilan, nije izazov devojci, vec jedan od onih (dobrih momaka). Znaci zene traze da imamo kicmu. Postoji jos jedna stvar, muskarcima prija kada ih zena juri ali zenama ne prija kada ih mukarci jure (smaraju svojim slabostima). Razmislite o tome. ;)
)

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Bokisd рече

Ma, alfa muskarac ( :945729: ) je onaj ko' ima jako samopuzdanje i smisao za salu i zabavu,.....na takve devojke padaju... 

Ja sam pokusavao da budem vickast i samopuzdan, ali, ....nesto mi tesko islo ( poneki put )...ili, mi jedno, ili drugo falilo....:))

Ne jako samopouzdanje, nego samo da veruje u sebe i svoje moci odnosno da 'volis sebe samog". Mozda na pogresan nacin iskazujes svoj humor. Probaj da pridjes ozbiljno pa onda kroz razgovor ubaci neku salu....

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Muramasa рече

E, to se zove beta. Kada ga žena nesvesno testira da vidi koliko je čvrst, to se zove shit test.

Бетама би се мооожда могле назвати особе које калкулишу и тактизирају како да се поставе. Било да фурају неку слику алфе - мачоа, или nice guy-а, све што је фејк одбија на километар.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Ja generalno preferiram uzovo vidanje, ali vidim da ovde kao i svuda devojke, vole da ostanu u svojoj konfornoj zoni, odnosno da se ne udaljavaju od kompjutera i pokrenu svoje misaone aktivnosti kako bi se uzivo upoznavali... a posle svi kukaju sto su sami....

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Muramasa рече

E, to se zove beta. Kada ga žena nesvesno testira da vidi koliko je čvrst, to se zove shit test.

Zena uvek testira, a muskarc ne primeciuje da je testiran. "Muskarci pricaju srpski, a zene svojim jezikom". (Spartanac)

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Danijel Petrovic рече

Ne jako samopouzdanje, nego samo da veruje u sebe i svoje moci odnosno da 'volis sebe samog". Mozda na pogresan nacin iskazujes svoj humor. Probaj da pridjes ozbiljno pa onda kroz razgovor ubaci neku salu....

Pa, to i pricam,...ponekad mi i zafali taj humor ( na pravi nacin ).... znam to'.... :ani_biggrin:

Probacu , ovaj tvoj savet.... :smil443643319dc3d:

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Muramasa рече

Nije poenta da glumi, nego da postane.

Od necega mora da se pocne....

Подели на овим сајтовима

Otkad je "dobar" = slab, nesiguran, povodljiv, neprincipijelan, uplašen da iskaže mišljenje, spreman da se po njemu gazi - bez obzira na pol? Kome je ikada to bilo privlačno? Je li se ozbiljno na to misli kada se kaže da žene ne vole "dobre" muškarce?  :scratch_head:

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Bokisd рече

Pa, to i pricam,...ponekad mi i zafali taj humor ( na pravi nacin ).... znam to'.... :ani_biggrin:

Probacu , ovaj tvoj savet.... :smil443643319dc3d:

Nije fora samo u salama, onda si neozbiljan, prolaze teme o svemu i svacemu, probaj. Samo drzi svoj stav, tipa"Svidja mi se tvoje misljenje i postujem to, medjutim ja ima drugacije misljenje o tome.." Ili tipa, ne slazem se sa tobom i ako vidim da si pametna devojka....

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Paradoksologija рече

Otkad je "dobar" = slab, nesiguran, povodljiv, neprincipijelan, uplašen da iskaže mišljenje, spreman da se po njemu gazi - bez obzira na pol? Kome je ikada to bilo privlačno? Je li se ozbiljno na to misli kada se kaže da žene ne vole "dobre" muškarce?  :scratch_head:

Da na to se misli. To je definicija prijatelja "(psa)" najbolji prijatelj je na sve to spreman ali ne i decko mora da bude Lav! Zato su "psima" uvek nudi prijateljstvo, a Lavovima veza....

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Danijel Petrovic рече

Bas zato ih i promene, jer vremenom ti muskarci postaju papucari. Svaki muskarac treba da zna, da onaj koji sve zeni odobrava i koji se plasi da je ne uvredi svojim stavom i misljenjem ili je gusi svojojm nesigurnosci a pritom nije uctuv i stabilan, nije izazov devojci, vec jedan od onih (dobrih momaka). Znaci zene traze da imamo kicmu. Postoji jos jedna stvar, muskarcima prija kada ih zena juri ali zenama ne prija kada ih mukarci jure (smaraju svojim slabostima). Razmislite o tome. ;)
)

No offence... али немаш појма.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...