Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 6 минута, Paradoksologija рече

Meni spolja ovako izgleda: Ćirilku je neko "izazov" zato što je iskren, normalan, neće da oćuti na neki problem, vodi ka rastu osobe sa kojom je; Džu je "izazov" neko ko je prosto težak čovek i stalno bi da se svađa i spušta... možda nisam potrefila, ali poenta je valjda da niko normalan ne traži ni otirač ni robovlasnika, već stvarnog saputnika.

Па није, барем судећи по контексту у ком је употребљена реч изазов - "Svaki muskarac treba da zna, da onaj koji sve zeni odobrava i koji se plasi da je ne uvredi svojim stavom i misljenjem ili je gusi svojojm nesigurnosci a pritom nije uctuv i stabilan, nije izazov devojci". Мсм, мени је ово пакао - да се неко плаши да те не увреди, да те гуши сопственом несигурношћу и да (о, чуда) није стабилан... То је изазов пар екселанс. Па људи се удаљавају од таквих и када су чланови њихове породице у питању, а камоли од (потенцијалног) момка/девојке. О.О 

пре 4 минута, Ronald рече

Ljudi nisu u vakumu i okruzenje ima svakako mnogo uticaja na njihovu psihopatologiju. Kao sto ni depresija nije kod svih ljudi.

Наравно, зато сам и нагласила да је непобитно најважнији его. Све остало су... екстензије. :smeh1:

Измењено од Џуманџи

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 часа, Neša_ рече

Veruješ zato što si muško. Ali polako... vreme će ti pokazati.

I ja sam dugo bio u zabludi, dok mi život nije pokazao pravu suštinu.

Шта знам, може ме нека насамарит невезано што ме ти тако процени. Али не водим се том логиком. А и види ја не планирам упознавање, везу или развој исте. Имам само неки свој став о томе шта ми је толерантно. Нећу да скупљам жене где стигнем, већ кад ме привуче нека цура, тада брате онда моја шмекерска природа почиње да добија оправдање. Ја сам инжењер, имам периоде кад морам буквално стално да радим сваки дан по цео дан. Значи због обавеза ми отпада брдо жена које су ми близу а ја их ни не сретнем:unbelieveble:. Ти си вероватно супротност мени, око тебе 100 жена циркулише, са многима си био па ти досадиле0703_read.

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, Muramasa рече

Ako dođe do fizičkog obračuna, alfa je uvek spreman da ih pošalje na urgentni.

Beskičmenjak je takozvani "umereni" (moderate), koji pokušava svima da se dopadne i zato je nekonzistentan. Alfu ne interesuje šta drugi misle, jer njegovo samopouzdanje ne zavisi od njihovog odobravanja.

Јак и зрео човек може да се контролише. Незрели људи се туку да би доказали своју снагу и пумпали своје самопоуздање. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Џуманџи рече
пре 8 минута, Paradoksologija рече

ali poenta je valjda da niko normalan ne traži ni otirač ni robovlasnika, već stvarnog saputnika.

Па није, барем судећи по контексту у ком је употребљена реч изазов

Msm, to je moja poenta :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Muramasa рече

Bilo kako bilo, bete UVEK beže od fizičkog obračuna, osim nekih malobrojnih izuzetaka i to samo kad su u povećem čoporu.

Jak čovek može da pobedi, a alfa ne mora nužno da bude "zreo".

Алфе су незрела деришта? Не знам како жене могу да живе без њих..:smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Muramasa рече

Alfa nije neko ko se zaustavlja na praznoj priči.

Алфе се около туку због празних прича? Значи импулсивни су, нерационални и не претерано паметни. Колико је то само привлачно...:D

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Lady Godiva рече

Алфе се около туку због празних прича? Значи импулсивни су, нерационални и не претерано паметни. Колико је то само привлачно...:D

I cela priča oko 'alfe' ispada da se na kraju svodi na fizičku snagu i tuče... tja.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Muramasa рече

Govorimo li još uvek o onome što vole i poštuju žene - ili o onome što vole i poštuju nasilne kriminalne bande? 

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Paradoksologija рече

I cela priča oko 'alfe' ispada da se na kraju svodi na fizičku snagu i tuče... tja.

Ма да, мушкарци бирају најкрупнијег, најгласнијег и најлуђег и он им је вођа чопора.. и онда нама нешто учитавају. 

Кад им одговара жене су преосетљиве, кад им одговара безосећајне, спонзоруше... или генетски предодређене да изаберу најпримитивнијег мушкарца. :0212_rolleyes:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Lady Godiva рече

Ма да, мушкарци бирају најкрупнијег, најгласнијег и најлуђег и он им је вођа чопора.. и онда нама нешто учитавају. 

Кад им одговара жене су преосетљиве, кад им одговара безосећајне, спонзоруше... или генетски предодређене да изаберу најпримитивнијег мушкарца. :0212_rolleyes:

... ili papučara, ili nekog ko nije "dobar"... svaka moguća varijanta; i svi daleko bolje znaju i razumeju žene kao neku egzotičnu vrstu nego bilo koja žena.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Muramasa рече

Колико видим, привлачније су другим мушкарцима.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Paradoksologija рече

... ili papučara, ili nekog ko nije "dobar"... svaka moguća varijanta; i svi daleko bolje znaju i razumeju žene kao neku egzotičnu vrstu nego bilo koja žena.

А ел ти разумеш себе?

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Lady Godiva рече

Не слажем се с вама, али добро, ви сигурно боље знате "женску ћуд". :D

Ко смо то "ми"? :p

И ја не говорим о "женској ћуди", него о људској стоци :D

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

А ел ти разумеш себе?

Sigurno bolje nego što mene i moje izbore razumeju Muramasa, Auror, Grizli i ostatak teoretičara ženskog roda :)

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...