Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, Paradoksologija рече

Otkad je "dobar" = slab, nesiguran, povodljiv, neprincipijelan, uplašen da iskaže mišljenje, spreman da se po njemu gazi - bez obzira na pol? Kome je ikada to bilo privlačno? Je li se ozbiljno na to misli kada se kaže da žene ne vole "dobre" muškarce?  :scratch_head:

Ženama koje hoće da dominiraju u vezi,braku treba im takva papuča koju će da vortaju i skorišćavaju,nije privlačno al im je korisno a sa onim privlačnim će da se hefta sa strane....

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 минут, Lady Godiva рече

No offence... али немаш појма.

Dokazi...

• Свиђа ми се 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Danijel Petrovic рече

Dokazi...

Шта да ти докажем, то да је твоје наклапање нема смисла?

Докажи ти своју тврдњу да жене не воле мушкарце којима је стало до њих и који воде рачуна да их некако не повреде. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Danijel Petrovic рече

Nije fora samo u salama, onda si neozbiljan, prolaze teme o svemu i svacemu, probaj.

Не пролазе теме о свему и свачему, неки људи цене своје време. #самокажем :)

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

U kojim vi tripovima živite...

Svi ovi spiskovi osobina su prosto oznake uglavnom nefunkcionalnih i nezdravih obrazaca ponašanja koje retko ko voli i poštuje kod drugih ljudi. Ne znam ko ih smatra "dobrim". A prijateljstvo je ozbiljna i važna stvar - zašto bi neko želeo prijateljstvo sa osobom koja je neprincipijelna, neiskrena, samo traži odobravanje drugih a pritom omalovažava druge (sa Muramasine slike - takođe, ako je slika Jasona Alexandra tamo zbog lika Georga Costanze, taj lik je dizajniran da bude totalni kreten, sve ono što je Larry David u najgorim anksioznim noćnim morama loše pomislio o sebi :D - i opet ima previše sreće sa ženama koliki je kreten)

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Lady Godiva рече

Шта да ти докажем, то да је твоје наклапање нема смисла?

Докажи ти своју тврдњу да жене не воле мушкарце којима је стало до њих и који воде рачуна да их некако не повреде. 

Nije on mislio čovek na to,već na ono bolesno dvorenje i ispunjavanje hirova...a sve iz šatro gistro ljubavi...i ti bi se smorila od te prevelike pažnje i sela na konja gola..i tražila drugoga pastuva...:D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Кратос рече

Nije on mislio čovek na to,već na ono bolesno dvorenje i ispunjavanje hirova...a sve iz šatro gistro ljubavi...i ti bi se smorila od te prevelike pažnje i sela na konja gola..i tražila drugoga pastuva...:D

Он се труди око ње, чак подиже порезе да би јој купио најлепше ствари. Али она то не цени, чак мисли да је он највећа гњида. Седне гола на коња, да би га уценила... и додала бих, нађе неког поштеног човека анархисту, а не пастува (побогу, Кратосе, какав ти је то кафански речник?! ).. ди енд :)

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Ћириличар рече

...Колико је у праву.

Не, јер ово: 

пре 55 минута, Danijel Petrovic рече

onaj koji sve zeni odobrava i koji se plasi da je ne uvredi svojim stavom i misljenjem ili je gusi svojojm nesigurnosci a pritom nije uctuv i stabilan, nije izazov devojci,

се зове мазохизам, невезано коме се припише.

Нико нормалан не жели изазове, зар није изазов трпети неког ко није (цитирам) "учтив и стабилан", а од кога не можеш да се склониш (шеф, колега...)? Стварно не знам шта је са твојом логиком у последње време. 

• Не свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Muramasa рече

Može se kontrirati devojci i pri tome biti savršeno učtiv i stabilan. Štaviše, ta dva su vrlo poželjna u tom trenutku.

Sta ti mislis da li se djevojkama dopadaju psihopate koji su dosta dobro obrazovani i uctivi u kombinaciji sa njihovom hladnokrvnoscu i jakim raciom, naravno kad se radi o onima koji su toga svjesni?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Џуманџи рече

Нико нормалан не жели изазове

Полазиш од себе и мислиш да су људи као ти. Нису. 

Ја ето не желим дјевојку која ми све повлађује и која обожава да је све по мом и која ми се неће супротстављати ( дакле не волим супругичасте у том смислу ) а хоћу дјевојку која ће ми постављати изазове, али не ове глупе ко ће кога надмудрити у некој бесмисленој романтичној игрици него изазове који ће ме натјерати да дам све од себе, да се преиспитам, побољшам, која ће ми се супротставити ако мисли да радим нешто погрешно ( и ако има разумне основе за то, наравно ).

А то да дјевојке генерално гурају мушкарце до њихових граница је истина... као што је истина и за мушкарце да гурају дјевојке до њихових граница и да ако једно дозволи другоме да му се насади на леђа и ако је тај други/та друга без поштовања или обзира, има да зајаше и да тјера само по свом колико може. Зашто? Људи су генерално говеда. Зато.

Додај на ову формулу друштвене норме да мушкарци морају бити "јачи", "тврђи" што поставља за нас неке веће стандарде гледе таквих ситуација и веће санкције ако их не испунимо - како онда није истина што је човјек рекао? ( Одговор "па те конвенције не требају да постоје" није валидан јер не доказује да је његова тврдња нетачна. Једино што му се може замејрити јесте што мисли да су само жене такве, јер нису али више долази до изражаја код њих јер за мушкарце постоје већи стандарди које цуре генерално очекују да испуњавамо па себи дају више на слободи да зајашу ).

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Ronald рече

Sta ti mislis da li se djevojkama dopadaju psihopate koji su dosta dobro obrazovani i uctivi u kombinaciji sa njihovom hladnokrvnoscu i jakim raciom, naravno kad se radi o onima koji su toga svjesni?

Не, психопате се обично допадају оним особама које и саме имају неке психопатолошке црте и/ли тежње и хорор од ега. Остатак који сам прецртала је вишак, психо је психо, небитно је да ли су образован или шта већ, увек и најважнији је его. :) 

пре 7 минута, Ћириличар рече

Полазиш од себе и мислиш да су људи као ти. Нису.

Наравно да јесу, осим патолошких случајева. :scratch_head:

пре 7 минута, Ћириличар рече

Додај на ову формулу друштвене норме да мушкарци морају бити "јачи", "тврђи" што поставља за нас неке веће стандарде гледе таквих ситуација и веће санкције ако их не испунимо - како онда није истина што је човјек рекао?

Фора је у томе што нема никакве формуле. Оно што је он навео нисам видела ни у филмовима најгорег квалитета.

Подели на овим сајтовима

Meni spolja ovako izgleda: Ćirilku je neko "izazov" zato što je iskren, normalan, neće da oćuti na neki problem, vodi ka rastu osobe sa kojom je; Džu je "izazov" neko ko je prosto težak čovek i stalno bi da se svađa i spušta... možda nisam potrefila, ali poenta je valjda da niko normalan ne traži ni otirač ni robovlasnika, već stvarnog saputnika.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Џуманџи рече

Не, психопате се обично допадају оним особама које и саме имају неке психопатолошке црте и/ли тежње и хорор од ега. Остатак који сам прецртала је вишак, психо је психо, небитно је да ли су образован или шта већ, увек и најважнији је его. :) 

Ljudi nisu u vakumu i okruzenje ima svakako mnogo uticaja na njihovu psihopatologiju. Kao sto ni depresija nije kod svih ljudi.

Подели на овим сајтовима

Што се тиче Алфа мушкараца, то је мањина у коју спадају верске, пословне, политиче и војне вође. Мимо тога постоји друштвена хјерархија где радом и талентом човек стекне позицију и постане алфа-вођа неке групе. Човек који не да на себи блиске људе, који не да да неко понижава њега или неког њему драгог није Алфа већ човек. Постоје рок-поп звезде које не знају путем да иду а жене их спопадају. Неко повуче линију кокаина или попије две чаше нечега и крене да осваја свет као "алфа" мушкарац и жене га воле али из неког сажаљења ничег другог... Зато нема правила, ја верујем да се мушкарац и жена нађу или не нађу Божијом промисли и то је то.

Шта је то алфа мушкарац у мушко-женској вези? Мени то није јасно

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...