Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

1 hour ago, Џуманџи рече

Управо на тај пост си наставио Лејдин коментар са "колико је у праву"

Нигдје човјек није говорио о ментално нестабилним особама, него о женама :smeh1:

1 hour ago, Џуманџи рече

Сјајно, само треба погледати болдовано и не шлогирати се. 

То болдовано нису "ментално нестабилне особе". Љубоморне особе су нормалне, несигурне особе су нормалне, то није "ментална нестабилност".

1 hour ago, Џуманџи рече

Иако није тема и нема везе са темом... 

Осим што има. Неки људи због свог карактера су више склони да вјерују у онакве ствари, неки због свог васпитања и ту нема "ријетких изузеатака" и да "нико нормалан то не жели". Нормални су они који тако мисле и желе, нису ментално нестабилни, иако гријеше што тако размишљају. Проста тврдња "то нема везе са темом" не доказује да то заиста нема везе са темом. Мораш аргументовати и објаснити.

1 hour ago, Џуманџи рече

Не, ја сам фрапирана да неко може да каже да имати било какве односе са онаквом особом (која је притом - цитирам - "папучар; један од оних добрих момака:krstix: ) није изазов. А притом живи на Балкану и зна колико су бракови економски важни (егзистенцијално, да се не проси на улици). 

Мијешаш економски изазов и лини, сексуални, друштвени, доминацијски изазов. Бабе и жабе. Жене не траже економско мучење, него напротив сигурност коју им може дати само јак мушкарац који "зна шта хоће", да "лупи шаком о астал када треба", који ће јој бити изазов јер га она неће моћи "савладати" и наређивати му шта да ради, те ће га она због тога поштовати и бити сигурна да је у добрим рукама. 

И ја кажем "не разумијете" и ти докажеш да не разумијете.

1 hour ago, Џуманџи рече

Ок, ово није боксидизам, ово је нешто... захвата веће народне масе...

Одмах након његове замејрке да емотивно реагујеш... одреагујеш емотивно/шокирано...

:/

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ali na vecini ovih i slicnih tema muskarci izlazu nekakvu subjektivnu filozofiju zenske biologije i psihologije i onda to primjenjuju na odnose izmedju musckaraca i zena.

Pobjednik prosle veceri je Danijel koji pocinje recenice sa "Svaki muskarac treba da zna" ili u slucaju Lejdi kad unaprijed zakljucuje da sve zene trebaju da budu " dame" i to njegova kvaziknjizevna definicija "dame" i jos bolje zna sta im prilici. A Lejdi boli uvo za damstvo:D 

Ne postoji nikakva univerzalna teorija sta zene vole a sta ne. Svaka osoba je zasebna individua i njen karakter zavisi od biologije, zatim kulture, obicaja, tradicije i od nje same koliko je spremna da se mijenja.:)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ћириличар рече

Нигдје човјек није говорио о ментално нестабилним особама

А када сам ја говорила о ментално нестабилним особама? Лепо кажем да јесу (огроман) изазов неучтиве, које гуше својим несигурностима, (а истовремено покушавају да буду) доминантне ("koji sve zeni odobrava") особе. 

пре 6 минута, Ћириличар рече

Неки људи због свог карактера су више склони да вјерују у онакве ствари

То није никакво веровање, него став да су особе са набројаним квалитетима - добре. И да нису изазов. Јесу, жао ми је. 

пре 7 минута, Ћириличар рече

Мораш аргументовати и објаснити.

Већ смо прошли то.

пре 8 минута, Ћириличар рече

Жене не траже економско мучење

Опа, браво. Само учитавај, немој да ти се уморе прстићи. :) Очигледно пише да неки трпе такве особе због тешке финансијске ситуације, али ху керс, рајт? ;) 

пре 14 минута, Ћириличар рече

и ти докажеш да не разумијете

Који ми сад? 

пре 15 минута, Ћириличар рече

Одмах након његове замејрке да емотивно реагујеш... одреагујеш емотивно/шокирано...

значи, емотивно = нетачно? Већина неуронаучника се не слаже (није ми жао :D ).

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Ћириличар рече

Мијешаш економски изазов и лини, сексуални, друштвени, доминацијски изазов. Бабе и жабе. Жене не траже економско мучење, него напротив сигурност коју им може дати само јак мушкарац који "зна шта хоће", да "лупи шаком о астал када треба", који ће јој бити изазов јер га она неће моћи "савладати" и наређивати му шта да ради, те ће га она због тога поштовати и бити сигурна да је у добрим рукама. 

И ја кажем "не разумијете" и ти докажеш да не разумијете.

па нисам баш сигурна да и ти разумеш о чему причаш :)  где ви учите о овим мушко - женским релацијама !?  због тог увреженог мишљења да мушкарац трба да "лупа шаком од сто" и да "савладава" жену ја сам 24 године провела савладавајући нечију потребу да савладава мене од "Монопола" и релија, до оног "биће онако како ја кажем" :D

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Снежана рече

па нисам баш сигурна да и ти разумеш о чему причаш :)  где ви учите о овим мушко - женским релацијама !?  због тог увреженог мишљења да мушкарац трба да "лупа шаком од сто" и да "савладава" жену ја сам 24 године провела савладавајући нечију потребу да савладава мене од "Монопола" и релија, до оног "биће онако како ја кажем" :D

El si uspela?:D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Ronald рече

Ali na vecini ovih i slicnih tema muskarci izlazu nekakvu subjektivnu filozofiju zenske biologije i psihologije i onda to primjenjuju na odnose izmedju musckaraca i zena.

Pobjednik prosle veceri je Danijel koji pocinje recenice sa "Svaki muskarac treba da zna" ili u slucaju Lejdi kad unaprijed zakljucuje da sve zene trebaju da budu " dame" i to njegova kvaziknjizevna definicija "dame" i jos bolje zna sta im prilici. A Lejdi boli uvo za damstvo:D 

Ne postoji nikakva univerzalna teorija sta zene vole a sta ne. Svaka osoba je zasebna individua i njen karakter zavisi od biologije, zatim kulture, obicaja, tradicije i od nje same koliko je spremna da se mijenja.:)

Svaka žena je jedinsvena i neponovljiva jer ženska sujeta ne može da podnese da postoji išta slično njoj.:ani_biggrin:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Кратос рече

El si uspela?:D

Победио је у релију када сам му исписала у свесци све стазе са свим кривинама и знаковима упозорења, избаждарила гуме, штеловала амортизере ... :D

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Снежана рече

Победио је у релију када сам му исписала у свесци све стазе са свим кривинама и знаковима упозорења!!!

Pobijedila si ti sebe i to je najbitnije, prestala si da trazis krivicu u sebi:)

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Џуманџи рече

:0222_shocked: Управо на тај пост си наставио Лејдин коментар са "колико је у праву"

Сјајно, само треба погледати болдовано и не шлогирати се. 

Иако није тема и нема везе са темом... 

Не, ја сам фрапирана да неко може да каже да имати било какве односе са онаквом особом (која је притом - цитирам - "папучар; један од оних добрих момака:krstix: ) није изазов. А притом живи на Балкану и зна колико су бракови економски важни (егзистенцијално, да се не проси на улици). 

Могуће, видети ^ . 

:unbelieveble: Ок, ово није боксидизам, ово је нешто... захвата веће народне масе... 

Ужаси постмодерне. 0703_read

Auh kakvi zakljuci.... Blago meni za tebe....

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Снежана рече

Uh, uh. Pa vi ste vodili rat. Ne pisemo mi ovde o tome...cc

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Lady Godiva рече

:))

Не знам зашто уопште спомињеш то да реч коју сам употребила не приличи дами. Никад нисам ни рекла да желим да се понашам као дама. То што ти покушаваш да постанеш џентлмен методом fake it till you make it, је твоја лична ствар. :)

Аргумент...

Кренула сам да пишем, али једноставно нема смисла да причам људима који не желе да чују.

Tu se slazem, nema smisla da pisemo jer ja ne znam sa kime pisem, tacnije krijes se iza avatara. A opet ne poznajem te dovoljno dobro da bi mogao da iznosim bilo kakve zakljucke.... Bolje biti u miru nego u pravu. Pozz za tebe.... ko god da je iza tog avatara i imena....

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Ronald рече

U svakom slucaju je bolje biti u miru nego u pravu. Pozdravljam te brate /sestro ko kod da je iza tog avatara. :dobro:

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Danijel Petrovic рече

U svakom slucaju je bolje biti u miru nego u pravu. Pozdravljam te brate /sestro ko kod da je iza tog avatara. :dobro:

Mislim da je tebi itekako bitno da budes u pravu,vise nego u miru, jer da nije tako ne bi ni pisao uopste. Pozdrav i tebi:)

Подели на овим сајтовима

пре 19 часа, Ћириличар рече

Пошто си женско, не значи да си алфа, него значи да си савршена :D

Pa jao znaci jao :D

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...