Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 8 часа, M a l a рече

Interesuje me jesu li poznanstva na internetu iskljucivo vezana za neku vezu, semu ili se desavalo nekada da covek/zena upoznaju druga/prijatelja. Jer imam dosta negativnih iskustava. Vecina bi uglavnom neku kombinaciju, krace putovanje.. Naisla sam nekoliko puta na normalnu musku osobu, ne mogu da lazem, ali je to prava retkost.

I jedno i drugo. Ovdje na ovom forumu sam upoznao par ljudi s kojim nažalost ne mogu da češće držim kontakt u životu jer smo poprilično udaljeni, ali ako bi živjeli u istom gradu sasvim sigurno bi razvili dobro prijateljstvo bez obzira na pol. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 8 часа, M a l a рече

Interesuje me jesu li poznanstva na internetu iskljucivo vezana za neku vezu, semu ili se desavalo nekada da covek/zena upoznaju druga/prijatelja. Jer imam dosta negativnih iskustava. Vecina bi uglavnom neku kombinaciju, krace putovanje.. Naisla sam nekoliko puta na normalnu musku osobu, ne mogu da lazem, ali je to prava retkost.

Ima kao nekih upoznavanja, uglavnom niko nikom ne odgovara, al zato postoje kres varijante :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Evo, ovako. Da bih dosao do poente, uradicu sledece:

Ne volim da pisem romane, jer i sam mrzim da citam 89 redova.

Bili smo klinci, srednja skola, drugara su jurile 2 devojke- jedna "normalna" i druga koja je bila "foto-model".

Ako pogodis koju je on odabrao, nastavicu kasnije pricu. Ukoliko omasis, batalicu totalno temu. Odoh komentarisati operu i balet ;)

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Снежана рече

оградићу се само на овај форум, јер за друго не знам, свакако да је могуће, да није пријатељстава, дружења, ћаскања сам овај форум не би опстао толике године, при томе, не мислим на Кану која јесте место стриктно за упознавање ради брака. Сам овај форум брзо изниелише ствари, па се врло брзо покаже ко је ко, и због чега је овде.

Kada kazem da sam imala negativna iskustva, upravo mislim na to sto si pomenula. Svi su jako ljubazni i slatkorecivi, a onda se ispostavi da te zeli odvesti samo u krevet. Kad-tad saznas zbog cega je tu.

пре 3 часа, Justin Waters рече

I jedno i drugo. Ovdje na ovom forumu sam upoznao par ljudi s kojim nažalost ne mogu da češće držim kontakt u životu jer smo poprilično udaljeni, ali ako bi živjeli u istom gradu sasvim sigurno bi razvili dobro prijateljstvo bez obzira na pol. 

Nisam govorila o forumu, jer jos uvek ne poznajem nikoga odavde. Ali mi je drago ako je ovde takva situacija.

пре 2 часа, Ana B. рече

Ima kao nekih upoznavanja, uglavnom niko nikom ne odgovara, al zato postoje kres varijante :smeh1:

To je to o cemu sam pricala :ani_biggrin:

CVECE NAJLEPSE MIRISE U BASTI

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, confianza.esc рече

Evo, ovako. Da bih dosao do poente, uradicu sledece:

Ne volim da pisem romane, jer i sam mrzim da citam 89 redova.

Bili smo klinci, srednja skola, drugara su jurile 2 devojke- jedna "normalna" i druga koja je bila "foto-model".

Ako pogodis koju je on odabrao, nastavicu kasnije pricu. Ukoliko omasis, batalicu totalno temu. Odoh komentarisati operu i balet ;)

Iduci muskom logikom, verovatno je odabrao ovu drugu varijantu. Jedino nisi rekao da li je obe poznavao dovoljno dugo i dobro. Jer ako jeste, moze biti i da se odlucio za ovu normalnu. Ali hajde, ostacu na toj modelsici :)

Jesam li pogodila? :)))

CVECE NAJLEPSE MIRISE U BASTI

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, M a l a рече

Jesam li pogodila? :)))

Setih se fazona kada muz pita zenu: Draga, sta je to veliko, plavo, moze se naci na plazi ? Ukoliko pogodis, imacemo sex celu noc.

-------Uf, ne znam. Mozda dinosaurus ? (zena)

Ljubaviiii, pa kako uvek pogodisssss ! :D

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, M a l a рече

Svi su jako ljubazni i slatkorecivi, a onda se ispostavi da te zeli odvesti samo u krevet.

Да није можда због тог погледа на аватару? Мозак је еволуирао да препознаје разне емоције и сигнале с лица других људи, а мушки мозак је еволуирао да непрестано тражи која хоће у кревет, те онда имамо тај неки баг који врло лако погрешно протумачи сигнале девојака које “само хоће да се друже и није им уопште јасно како су нашии прљави умови чак и могли да помисле те гадости, фуј, фуј”. То је тако и не може се променити само зато што се женама не свиђа, већ жене  морају нешто и научити о мушкарцима. Ако те стално “погрешно схватају”, онда се можда можеш понекад погледати у огледало. 

P. S.

Само да разјасним нешто 1) Не мислим ништа лоше о девојкама које изгледају као ти и стављају такве слике на аватаре. Напротив. Такоће не мислим да имам било какво право да женама или било коме другом диктирам како ће изгледати и понашати се. Али наша дела имају последице. Мислим да ви (нарочито младе) жене коначно морате да научите последице свега што радите и како то утиче на људе око вас и да онда не гунђате око тога, него да преузмете и свој део одговорности. Значи и јаре и паре су сасвим ОК и није мање вредно јаре него паре, ал не може и јаре и паре. 2) Ово претходно не оправдава, не дај Боже, било какво насиље. Шта год да ти урадиш, како год да неког гледаш, ма и гола да шеташ, нико те не сме ни пипнути ако ти то не желиш. Тачка. Али не можеш очекивати да се природни нагони мушкараца промене магично и исчуђавати се што најприродније могуће реагују на тебе такву каква си. 

Ето рекох ти искрено нешто што се вероватно многи устручавају да отворено кажу, а ти како хоћеш. А феминисткиње нек ме спале ако желе, ни оне не могу да промене стварност. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Ana B. рече

Ana, Ana. :nene:Ovo je Pravoslavni forum, gde pricas o tome, to je sramota. Odmah da radis metanije,  makar 100 komada da se pokajes. Hehe

Ovde na forumu stvarno ima dobrih likova i likusa. Ja sam bas upoznao iz mog grada jednog forumasa i forumasicu i cujem sa par kvalitetnih ljudi.

Ali uglavnom je prica u kani neozbilnna, a trebalo bi da bude ozbiljna, vecinom dodju ljudi a ne znaju zasto su dosli ilinkako su se uopste tu obreli, veoma neozbiljan pristup imaju. 

A na forumu ima dosta zanimljivih ljudi sa kojima mozes da razmenis kontakte misljenja i tako. I da se cujete sa vremena na vreme.

Mogu da se ostvare i prijatrljski kontakti.

Znas kako kaze nas narod, sto zracis to i privlacis. ? 

• Волим 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Juanito рече

А феминисткиње нек ме спале ако желе

Samo nek` probaju... sFun_bat

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Ana B. рече

Da? Nastavi dalje?...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...