Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Mali Marko рече

Како си прошла (ако мислиш да није за јавно не мораш да ми одговориш). Ја сам само једном у свом животу и то случајно ама баш случајно.

Pa teško da tako možeš da nađeš da ti sve odgovara

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 3 минута, Ana B. рече

Pa teško da tako možeš da nađeš da ti sve odgovara

Не мора све, макар део. Када сам требао да се нађем са том девојком одзвањале ми речи песме Милића Вукашиновића " Зовем се Душка а у ствари сам мушко" иако сам пре тога комуницирао преко скајпа са њом.

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Mali Marko рече

Не мора све, макар део. Када сам требао да се нађем са том девојком одзвањале ми речи песме Милића Вукашиновића " Зовем се Душка а у ствари сам мушко" иако сам пре тога комуницирао преко скајпа са њом.

Što, bila muškarača?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ana B. рече

Što, bila muškarača?

Не, него знаш шта све нема по интернету и није ми било баш по таман :) Иако сам је знао преко камере опет имао сам ту дозу нелагодности отуд и речи песме.

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Neša_ рече

Pa, ništa. Samo kažem. :skidamkapu:

Тролчино.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Ana B. рече

Ma ima svašta, pričao mi jedan se tako dopisivao i nađe se sa tim dečkom  i kaže, pa ja mislio da si ti devojka, pa nisam i odoše na piće. Bože sačuvaj :)

Дал су се споразумели на крају?

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Justin Waters рече

Uopšteno upoznavanje preko internet se ne razlikuje od upoznavanja uživo, tj motivi nekoga da se upozna preko interneta ne razlikuju se od motiva u stvarnom životu, tj ima ih podjenako i kada je motiv prijateljstvo, upoznavanje radi veze ili keks plazma za jednu noć.  

Najvise iniciraju upoznavanje zbog ovog treceg sto si naveo. Sa muskarcima nikada ne znam na cemu sam. Nisu svi takvi, naravno, ima dobrih i neiskvarenih ljudi.

пре 3 часа, todor рече

Још тужније је што та распуштена девојчица нема нормалне родитеље који би је научили да не оставља број таквим тупанима.

Није ни заслужила боље да прође, јер и непослушност и наивност имају своју цену.

Ne mozes kriviti devojcicu koja ide u srednju skolu sto se zaljubila i govoriti da su roditelji krivi. Mozes ti imati i 40 godina, stupiti u brak npr. i nakon par meseci tvoja supruga pocne da pije ili da se svalera. I onda neko kaze: "Ah, ako, zasluzio je to."  Zato ne osudjuj.

пре 1 сат, Lady Godiva рече

Упознала сам неколико људи преко нета, тачније на форуму. Скроз другарски, опуштено.

Никад ме нико није стартовао или тако нешто. Вероватно је то комбинације мог шарма и тога што је ово ипак фино место. Сигурно има свакаквих људи по фб, али ја тамо не залазим често.

Ja sam upoznala jednu drugaricu preko fb-a, bas se cesto cujemo. A imam i pozitivno iskustvo sa jednim deckom, mogu ti reci da sam bila prijatno iznenadjena kada smo se upoznali. 

Ali sam isto tako tri puta bila jako razocarana i pokajala se jer sam otisla da se upoznam. Izadjemo uvece, on fin, normalan, pijemo kafu. A onda pocne opipavati teren, da vidi hocu li kod njega da prespavam. Tako neke doskocice, sve kao kroz salu, zezanje. Totalno mi je bilo bez veze, zato sam i rekla da su uglavnom iskustva negativna. Pritom, zaista nikada nisam davala povoda za tako nesto.

• Свиђа ми се 1

CVECE NAJLEPSE MIRISE U BASTI

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, Mali Marko рече

I kako je proslo upoznavanje?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Liga Džentlmena рече

I kako je proslo upoznavanje?

Сасвим добро, коректно за тај први сусурет уживо и испоставило се као и једини. Чујемо се и дан данас,додуше мало мање јер је она испунила свој циљ и отишла  а ја нисам још увек, па сам се за учење језика пребацио на друге методе. Иначе комуникација мени није била никакав проблем.

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, M a l a рече

Ne mozes kriviti devojcicu koja ide u srednju skolu sto se zaljubila i govoriti da su roditelji krivi. Mozes ti imati i 40 godina, stupiti u brak npr. i nakon par meseci tvoja supruga pocne da pije ili da se svalera. I onda neko kaze: "Ah, ako, zasluzio je to."  Zato ne osudjuj.

Наравно да су криви родитељи и она сама што без мозга иде у школу па се заљубљује у неваспитане користољубиве тупане.

А онај кога жена вара и јесте то заслужио ако није препознао пре брака да има посла са камењарком, што би реко брат Мирољуб.

И увек ћу да осуђујем такве поступке, јер многе још горе појаве, као што су отмице и силовања, биле би избегнуте да младе девојке воде рачуна шта раде и са ким се виђају.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Mali Marko рече

Сасвим добро, коректно за тај први сусурет уживо и испоставило се као и једини. Чујемо се и дан данас,додуше мало мање јер је она испунила свој циљ и отишла  а ја нисам још увек, па сам се за учење језика пребацио на друге методе. Иначе комуникација мени није била никакав проблем.

Ja nemam iskustva upoznavanja preko neta. ( makar sto se tice razgovora o vezi).

A stekao sam dosta drugara i drugarica preko neta. Cak vecinu ekipe iz kluba, ili drugare iz drugih klubova sam prvo kontaktirao preko neta a onda i upoznao uzivo.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, todor рече

Наравно да су криви родитељи и она сама што без мозга иде у школу па се заљубљује у неваспитане користољубиве тупане.

А онај кога жена вара и јесте то заслужио ако није препознао пре брака да има посла са камењарком, што би реко брат Мирољуб.

И увек ћу да осуђујем такве поступке, јер многе још горе појаве, као што су отмице и силовања, биле би избегнуте да младе девојке воде рачуна шта раде и са ким се виђају.

Sve se svodi na to da sto zracis to i privlacis. Obicno nam losa iskustva sluze da prepoznamo potencijalne negativne osobe.

A ako se ubacimo u pricu sa njima znaci zo smo sami trazili.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...