Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Ћириличар рече

Ко смо то "ми"? :p

И ја не говорим о "женској ћуди", него о људској стоци :D

Ви мушкарци, познаваоци егзотичне врсте, жене. :D Мислила сам конкретно на вас двојцу који тврдите да знате шта жене воле и желе. 

А значи ти се разумеш и у понашање мушкога рода... :D

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 сат, Џуманџи рече

Наравно да јесу, осим патолошких случајева

Не, нису. Људи су јако, јако, јаааако различити карактерно, психички, душевно, узимају често потпуно различите почетне премисе за анализу живота, често толико различите да се два човјека скоро увијек налазе на супротним позицијама јер заузимају потпуно супротне почетне ставове о животу, или јер су просто рођени и одрасли карактерно неспојиви.

пре 1 сат, Џуманџи рече

Фора је у томе што нема никакве формуле. Оно што је он навео нисам видела ни у филмовима најгорег квалитета.

Ниси гледала старе филмове онда, као када Џејмс Бонд силује жену али се то тада сматрало "агресивним приступом". Шмекерски значи.

И фора је у подвученом - ниси ти, али Бо'ме други јесу. И коме вјеровати? Колико сам ја тек пута чуо из женских уста оно што је он написао... Срећом, то нису били примјерци за које бих се иначе интересовао :) Оне нормалне особе не траже такве ствари, али има оних које то траже. Грешка је његова што то пририсује свим женама и само женама, кад заправо разлике међу половима нема. Ни мушкарци генерално неће њањавицу која би им била само терет и не би била никаква подршка у животу, али се од жена не очекује да не буду њањавице па се не ставља толики нагласак када нека и јесте њањава.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Paradoksologija рече

Sigurno bolje nego što mene i moje izbore razumeju Muramasa, Auror, Grizli i ostatak teoretičara ženskog roda :)

Слажем се, ја са женама само праксу признајем, ништа теорије. 

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Lady Godiva рече

Ма да, мушкарци бирају најкрупнијег, најгласнијег и најлуђег и он им је вођа чопора.. и онда нама нешто учитавају. 

Кад им одговара жене су преосетљиве, кад им одговара безосећајне, спонзоруше... или генетски предодређене да изаберу најпримитивнијег мушкарца. :0212_rolleyes:

Ипак је моја омиљена контрадикција то што су жене толико компликоване да их није могуће разумети, а истовремено их са математичком прецизношћу можемо објаснити и сваки њихов покрет. :)

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Lady Godiva рече

Ви мушкарци, познаваоци егзотичне врсте, жене. :D Мислила сам конкретно на вас двојцу који тврдите да знате шта жене воле и желе. 

А значи ти се разумеш и у понашање мушкога рода... :D

Молим лијепо, жене су заиста чудновата бића. Никад се не зна шта хоће да кажу. Као ја што сада не знам шта хоћеш да кажеш, ох чудновато митско биће... Хммм, које су Твоје тајне? :D И понављам ,ја не говорим "шта жене воле", него шта неки људи оба пола хоће и да је фора само што се нагласак у овом случају ставља на жене јер ми мушки морамо да будемо "шаком о астал" јаки, Ш'ЧУЛА! :D

Ти мислиш да знаш мушки род, али ја сам рођен у њему, одрастао у њему, обликован у њему. #фалусна_супрематија

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Juanito рече

Слажем се, ја са женама само праксу признајем, ништа теорије. 

Sa ljudima oba pola inače najčešće biva najbolji induktivni i praktični pristup...

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Juanito рече

Ипак је моја омиљена контрадикција то што су жене толико компликоване да их није могуће разумети, а истовремено их са математичком прецизношћу можемо објаснити инсваки њихов покрет. :)

Није то врхунац. Врхунац је када је разумљиво да мушкарци теже промискуитету и да им је то у крви да заскачу сваку која прође, а са друге стране сви кукају како не можеш наћи поштене и чедне да жениш :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Paradoksologija рече

I cela priča oko 'alfe' ispada da se na kraju svodi na fizičku snagu i tuče... tja.

Сјети се оног разговора. "Снага", без обзира како је тумачена, је "мушкост". Понудио сам вам инсајдерске информације одавно... :)))

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Ћириличар рече

Не, нису. Људи су јако, јако, јаааако различити карактерно, психички, душевно, узимају често потпуно различите почетне премисе за анализу живота, често толико различите да се два човјека скоро увијек налазе на супротним позицијама јер заузимају потпуно супротне почетне ставове о животу, или јер су просто рођени и одрасли карактерно неспојиви.

Не буди бокисд. Ти си сам рекао - "нису сви људи као ти" када сам рекла да нико нормалан не жели такве "неизазове" какве је навео. Какве везе имају карактери, психа и ставови о животу? Нико, нико не жели да осећа бол, осим мазохиста - како и рекох - осим патолошких случајева. Наравно да смо у том смислу сви исти. 

пре 8 минута, Ћириличар рече

Оне нормалне особе не траже такве ствари, али има оних које то траже. 

Не ради се о тражењу овога или онога (чисто да поновим, иако је из горњег, сувишног појашњења, кристално јасно).

Измењено од Џуманџи
  • Свиђа ми се 1

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Juanito рече

Ипак је моја омиљена контрадикција то што су жене толико компликоване да их није могуће разумети, а истовремено их са математичком прецизношћу можемо објаснити инсваки њихов покрет. :)

ebb65175a6d931e3ef60b8661599ffe7.jpg

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Џуманџи рече

Не буди бокисд. Ти си сам рекао - "нису сви људи као ти" када сам рекла да нико нормалан не жели такве неизазове какве је навео. Какве везе имају карактери, психа и ставови о животу? Нико, нико не жели да осећа бол, осим мазохиста - како и рекох - осим патолошких случајева. Наравно да смо у том смислу сви исти. 

Онда ти потпуно погрешно си схватила шта је он мислио под "изазов", јер свакако није мислио на мазохизам и повреду и бол, него на "хијерархијску подређеност" мушкарцу коју жена покушава да превазиђе, неуспјешно ( на њено задовољство потврђујући да је њен Стојко право мушко које "може да изађе на крај са њом" ). Не заваравај се да нема жена које тако размишљају. 

Али опет и у том контексту, оно што ти сматраш нормалним, други не морају. Мени није нормално љубоморисати, али неки су несигурни ако им партнер није љубоморан па им је то нормално. И тако и за ово.

1 hour ago, Џуманџи рече

Не ради се о тражењу овога или онога (чисто да поновим, иако је из горњег, сувишног појашњења, кристално јасно).

Напротив, итекако се ради, јер из овога горе што си рекла си показала да си га погрешно схватила.

Подели на овим сајтовима

Znaci, vi bi cekic pokvarili :D

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Danijela рече

Znaci, vi bi cekic pokvarili :D

Хммм, шта си мислила овиме рећи, мистериозна Жено? 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...