Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

@Muramasa

Nije potrebno trolovati, dovoljno je biti različit da se unese malo živosti u kolotečinu prepodobnosti. Al' stvarno smara to sa zaleđenim srcima i kako je materijalno skoro pa nepotrebno :smeh1:, I can't argue with that.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 3 минута, Muramasa рече

Zar su patetisanje i sprdanje jedino što ima da se kaže i to ne samo za tragediju, nego za bilo kakvu negativnu pojavu?

Osuda.odmazda.Ja recimo kad sam čitao za onog sveštenika u vezi pedofilije već mi se javila misao da ga streljam na trgu a još nisam ni pročitao tekst.Čim sam video pedofil da se pominje samo mi to bilo u glavi.:D 

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Neša_ рече

Nije srebroljubiv nego evroljubiv. :smeh1:

You're sittin' down and wonderin' what it's all about 
You ain't got no money, they will put you out 
Why don't you do right, like some other men do?
Get out of here and get me some money too 

:smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Kratos рече

Osuda.odmazda.Ja recimo kad sam čitao za onog sveštenika u vezi pedofilije već mi se javila misao da ga streljam na trgu a još nisam ni pročitao tekst.Čim sam video pedofil da se pominje samo mi to bilo u glavi.:D 

Naravno. Gde je GNEV?!!!

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Naravno. Gde je GNEV?!!!

Pa da i gnev,sve je to izmiskovano,tri u jedan.:)))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Neša_ рече

Ja nisam evroljubiv i izgleda da je to ono što mi ne valja. :stadaradim:

Get out of here and get me some money too 
  Ne kukaj, nego poslušaj Peggy Lee :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Ronald рече

Od jadan ja, do divni ja... kako bi bilo da cujes drugog, pa da se malo preispitas... u pravu si, necemo dalje komentarisati. 

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Muramasa рече

To je podskup moje ciljne grupe. :)))

Ima tu još njih koji spadaju u prepodobne, ali nikada nisam imao komunikaciju sa njima, pa se mimoilazimo da im ne narušavam duševni mir.

Mani me, toliko sam prepodobna da bih te banovala bespovratno da ti olaksam muke... ali muskarci nisu sazaljivi kao ja. U pravu si, ipak sam prepodobna. 

A za ono sto kazes da na ozbiljne teme nema ozbiljnih odgovora osim sprdnje i patetisanja, da sutis! jer ti si taj koji ne daje ozbiljan doprinos. To sto ti smeta, tj. za cim ceznes da bi pothranjivao svoje fiks-ideje, ti si nalicje toga. Pothranjujete se medjusobno. Ozbiljnog napora ni dusevnog ni intelektualnog ni sa jedne strane...

I kako da ti objasnim da je Justin bio gromovnik, da zato nije bio vladika, da je imo srece da su ga se komunisti upravo bojali pa ga nisu ubili, a da je Nikolaj bio ozbiljan diplomata i pedagog, i uz to izvanredno talentovan pjesnik? Ne, ne cuje on. :) Cak je i mene utefterisao i nalijepio mi etiketu. Pitaj Klauda dal sam prepodobna. Nego tebe u djecu racunam, a njega u odrasle... Odmori od foruma i vjernika, prepodobnih ili ne... Ne cini ti dobro. :)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Muramasa рече

da zamislim da bude prepodoban kao Jessy sa onim frazama "Oh, otuđeni smo,... zahladneli smo... srca su nam zaleđena...".

Jessy nije prepodobna

Ona se samo folira tako

Baš je neprepodobna

Dapače

Čakšta više

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Muramasa рече

To se baš ovde dešava. Izađe neka vest da se desila neka tragedija i odmah izađu prepodobni sa blagočestivim komentarima tipa "Ah, srca su nam se zaledila", "Oh, mnogo smo se otuđili", "Gospod da ga prosti i useli u Carstvo nebesko...", "Avaj, samo nam je materijalno bitno", "To je zato što nema Hrista među nama/u našim srcima".

Da nema trolova da okrenu kurblu, ceo forum bi imao taj ton.

Па у сваком житу има и кукоља. Зар не Мурамаса.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Дијана. рече

Od jadan ja, do divni ja... kako bi bilo da cujes drugog, pa da se malo preispitas... u pravu si, necemo dalje komentarisati. 

Preispitaj ti sama sebe za početak, ne moraš da slusas nikoga sa strane. Nisam ja nigdje rekao niti da sam jadan ili divan, daleko od toga, medjutim ti si pretpostavila kao i uvijek da sam ja nekoga provocirao, navela imena, medjutim izgleda da ti ljudi nemaju nikakvih problema sa mojim pisanjima. Mozda ti bolje znaš od njih samih, nemam pojma. Što se tiče tebe i sama si mene provocirala, ali da ne nastavljamo dalje.

Pozdrav sve najbolje u životu ti zelim, ali nema potrebe da ti i ja razmjenjujemo vise poruke na forumu ili bilo gdje drugo jer nema nikakve svrhe.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Драшко рече

Jessy nije prepodobna

Ona se samo folira tako

Baš je neprepodobna

Dapače

Čakšta više

:unbelieveble::0222_shocked:

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Ronald рече

Pozdrav sve najbolje u životu ti zelim, ali nema potrebe da ti i ja razmjenjujemo vise poruke na forumu ili bilo gdje drugo jer nema nikakve svrhe.

Ih bre Ronalde, nemo' si nakraj srca.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Muramasa рече

Nego, zanimljiv je fenomen da su prepodobne uglavnom žene, dok muškarci više vuku na pravedničko-revniteljski gnev,

Ja sam ubedjen kad bi se Hriscanstvo ocistilo od patetike i liberalne degeneracije, da bi postao Hriscanin. :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...