Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 8 часа, Kratos рече

:unbelieveble::0222_shocked:

Драле - једини човек који је успео да шокира Кратоса!  :smeh1:

Ово је за наслове...

П.С. @Kratos  Драле се шалио ;)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 8 часа, Natasa. рече

Ih bre Ronalde, nemo' si nakraj srca.

Nisam na kraj srca, ali dosta često dodje do prepucavanja izmedju nje i mene na temama, pa je bolje da ne razmjenjujemo komentare i poruke. Koliko sam uspio da je upoznam Dijana je dobra osoba, ali to nema veze sa raspravama na forumu ili bilo gdje drugo.

Подели на овим сајтовима

Dobro, dosta je bilo prepucavanja, spustanja, nipodastavanja.

Pokusajte da razgovarate na zadatu temu sa uvazavanjem druge licnosti ili zatvaram temu.

Hvala.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

је л' мислите  да људи имају жељу да се упознају са вама после оваквих мудролија по форуму? :D 

'ајд сад озбиљно...да ли вам је форум био користан као својеврсни филтер, место где које вам је помогло да лакше и безболније уведте нове људе у свој живот?

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Сања Т. рече

Ово је за наслове...

Jupiii :)))

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Сања Т. рече

Ово је за наслове...

Šokiran sam  jer ona uglavnom gotovo ništa i ne piše,više lepi neke prepodobne tekstove.:D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Kratos рече

ona uglavnom gotovo ništa i ne piše,

moracu da te razocaram ...ipak nisi dobro informisan....pogledaj na profilu "my activity"...to vazi za jos poneke....mora da mi  ime privlaci veliku paznju, tako da prateci moje postove ne primecujete da postoji dosta onih koji takodje kopipejstuju, ne otvaraju svoje licne teme, ili  ne otvaraju teme uopste...a da ne pominjem one koji su uvek antiprotivni, pa troluju, i uvek ubacuju negativnost na forumu....znaci, postoji jedan broj forumasa koji su dezurni kriticari, a licno nista nisu ucinili da daju svoj doprinos forumu....a ja se upravo na takvim temama uopste i ne oglasavam , niti ih pratim...nemam vremena za bacanje....

that`s it....just information....

i bolje bi vam bilo da poverujete Draletu...covek me zna....;) to se zove internet upoznavanje srodne duse....:)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Metnuću te od sad na praćenje.:smeh1: 

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Kratos рече

Metnuću te od sad na praćenje

ne propusti to nikako....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Снежана рече

је л' мислите  да људи имају жељу да се упознају са вама после оваквих мудролија по форуму? :D 

'ајд сад озбиљно...да ли вам је форум био користан као својеврсни филтер, место где које вам је помогло да лакше и безболније уведте нове људе у свој живот?

Да, користио ми је много.

Што ше тиче упознавања уживо, свакако би волео да се деси.Тада можеш далеко боље да процениш човека. Чак и ове што пишу неозбиљно, питање би било како би се понашали када се сретнемо уживо. Није исто када се дошисујемо "преко жице" и гледамо у очи, уживо.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, Muramasa рече

Ni ja nešto nisam siguran da vi i u stvarnom životu delujete kao svetitelji, kao ovde na forumu.

pa to ti pricam....ne veruj dok ne vidis svojim ocima....:nene:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Muramasa рече

Ni ja nešto nisam siguran da vi i u stvarnom životu delujete kao svetitelji, kao ovde na forumu.

Muramusa tebra nema prepodobnih:D

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, MiroslavOs рече

Vjerujem da upoznavanje preko interneta moze biti kvalitetno i iskreno. Samo treba biti uporan i vjerovati! 

Добродошао на форум! :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...