Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 30 минута, Natasa. рече

Zato što u Ferariju nemaš egzistencijalnu brigu, kako ćeš da preživiš mesec, nahraniš decu, obezbediš im pristojnu budućnost. Možeš da odeš na neki fini put malo da odmoriš, platiš psihijatra da te sluša i tako...ima pogodnosti, nije da nema, OSIM ako ti deca nisu neizlečivo bolesna ili narkomani, pijandure, kriminalci, tada džaba sve.

Чудни су путеви Господњи и када нешто задеси некога не вреди му ни да је богат ни да је сиромашан, исто у се хвата.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Kralj 12:smeha:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Natasa. рече

Verovatno hoće da stignu taj stadijum pobožnosti na brzinu, pa deluju nakaradno...ili samo 'oće da se udaju i briga ih za pobožnost u suštini:)).

Fake it till you make it. :)

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Kratos рече

Kralj 12:smeha:

Као у биоскопу.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, Kratos рече

Šta ako i ta osoba sama boluje od neizlečive bolesti?Kakve veze ima da li vozi juga ili ferari?Mož da plače nad svojom sudbinom u kvalitetnijem i skupljem vozilu?

Meni je to plaćanje psihijatra krajnji jad jedne egzistencije otuđenosti.To znači da nemaš prijatelja kome možeš sve da kažeš i da budeš iskren.

Ako boluje može da plati tim stručnjaka da se izleči ili da olakša poslednje dane. Palijativa nije jeftina, ali je korisna. Pred smrću su svi jednaki, bolest ne bira takođe, ali lečenje itekako ima veze sa novcem. To je tužno, ali je realnost.

Što se psihijatra tiče, ne bih se složila. To znači da čovek ima problem i treba mu stručna pomoć. Zbog mišljenja da je to jadno ili sramotno ljude je stid da zatraže stručnu pomoć, povlače se u sebe i samo prave još veći problem. Šta ćemo sa depresijom? Tu koliko god ti prijatelji želeli dobro, ne mogu ti pomoći, treba stručnjak da se umeša. Plus što ljudi imaju svojih problema i ne mogu da slušaju crnjačenje unedogled.

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Ненад Р. рече

Чудни су путеви Господњи и када нешто задеси некога не вреди му ни да је богат ни да је сиромашан, исто у се хвата.

Smrt i bolest da, ali lečenje ne. Tu se itekako ogledaju finansijske i klasne razlike. Tretman sa parama i bez - nebo i zemlja.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Muramasa рече

Ja ne bih ni za psihijatrom posegao, jer ako sam ludak, bolje mi je da to ostane nedokumentovano, pre nego što počne da utiče na moje slobode i poslovnu sposobnost.

Problem sa ljudima je vrlo labav jezik, tako da informacije cure na sve strane.

Zato ideš kod privatnog, nema dokumentacije, strogo poverljivo. I ne znači da si lud u smislu da te treba zatvoriti.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Muramasa рече

Zar nije bolje kupiti dobro sečivo ili pucu i onda sam to rešiti?

Ajde ne lupaj, imaj malo poštovanja.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Muramasa рече

Mislim da je mač daleko veće poštovanje prema ljudskom dostojanstvu nego morfijum.

Ovde ima ljudi koji su izgubili nekog od bolesti, zato skrati malo. Ti si zdrav kao dren, tvoji su ok pretpostavljam i ne daj Bože da vidiš "lepotu" palijative. Ne preteruj.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Juanito рече

Fake it till you make it. :)

Zvuči kao krilatica Kosmopolitena za dostizanje ženskog orgazma.

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Neša_ рече

Podseća na moju komšinicu.

Samo što moja komšinica nema takvo lanče. I mlađa je prilično.

Ili tvoja komsinica podsjeca na nju?:D

Je li udata komsinica ili zauzeta mozda? 

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Neša_ рече

Podseća na moju komšinicu.

Samo što moja komšinica nema takvo lanče. I mlađa je prilično.

Naravno. Dubokoumni Tvrtko ne gleda matorke...c, to je već iskorišćeno :0205_whistling:.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Neša_ рече

Ne bih rekao da je ovo baš odgovarajući primer (mada ima nekih sličnosti) jer ovde ističeš unutrašnje karakteristike mobilnog, pa i sam eliminacioni kriterijum je unutrašnja karakteristika, a žena još u samom startu eliminiše muškarca zbog spoljašnjih karakteristika i mogućnosti, ako su ispod njenog očekivanja (a očekivanja su obično prevelika), ne interesujući se uopšte za njegove unutrašnje vrednosti. Sličnost je u tome što bez dovoljno para ne možeš imati ni jedno ni drugo.

Pa zaradi pare ne samo da kukaš kao neka tetka :)).

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...