Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

15 minutes ago, Дијана. рече

Ma jesu oni, imam i njihovo odobrenje da pokrenem temu danas, ali ipak treba vijest iz prve ruke da je sve islo po planu... :smil443643319dc3d:

:navijanje:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Dok je neko Tvrdio neko je radio :)

Rapsa i Pedja su bili slatki od pocetka, bas divne vesti :)

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

20 minutes ago, Јелена011 рече

Rapsa i Pedja su bili slatki od pocetka, bas divne vesti :)

Које?

Знаш нешто?

Подели на овим сајтовима

Procitah da ce se danas vencati, jel? U vezi su vec neko vreme,,ozbiljni ljudi, nece ko klinci da se vuku deset godina :D

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Ето, били смо стрпљиви! :)

Нека је са срећом, другари! У љубави, међусобној бризи и пажњи да одолите свакој невољи! :sunce:

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • 1 month later...

Помаже Бог,

Инжењер по занимању, 43 године стар, живим и радим у Београду, нормалан у сваком погледу.
Тражим озбиљну девојку за брак и породицу. Нисам се женио, немам деце.
Православље је за мене начин живота а не форма и обичај.
Ако има заинтересованих девојака за упознавање јавите се.

Свако добро.

п.с: нека остане ова тема за нас који тражимо сродну душу, ако поставите по 20 коментара како је то лепо, честитке итд наши се постови изгубе међу њима... можемо за то да отворимо другу тему...

Подели на овим сајтовима

Moguće je.. Što da ne... Mislim da neki ljudi  lakše otkriju sebe kroz pisanje... i da su opušteniji... 

Srodna duša znači neko sa kim se u razgovoru osećamo kao da smo kod kuće...Otvoriti dušu pred nekim u današnje vreme nije lako.. tako da mislim da takodje nije lako naći sebi srodnu dušu... kojoj nije važno gde si.. s kim si...šta imaš... nego ko si zaista i ka čemu težiš... 

Подели на овим сајтовима

26 minutes ago, tt_aca рече

43 године стар

Cuj star :D to su najlepse godine, vazno je kako se covek u dusi oseca zar ne? Samo napred, zelim vas srecu i da nadjete ono sto trazite, uz Boziju pomoc! :mahmah:

Подели на овим сајтовима

31 minutes ago, tt_aca рече

нормалан у сваком погледу

Dobra taktika, to svaka kaže, manje više istim rečima: ,,samo da je normalan". Ajd' srećno :) 

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Nije me bilo dugo ali moram da kazem da je sve moguce. Upoznala ja ovde bivseg decka, upoznala puuuno divnih ljudi suprotnog pola. Neki ispadose sasavi ali i to je deo zivota :D

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Muramasa рече

Pokušao sam ranije, ali sam shvatio da od toga nema vajde. Imam tu nesreću da privlačim one koje mi se ne sviđaju ili su neodgovarajuće, a ne one koje bi mi se svidele.

Па  добро, идеш даље. Тако је и иначе у животу

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...