GeniusAtWork Написано Јануар 31, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2020 пре 7 часа, obi-wan рече Brate, cijim komentarima? На фејсу. Иначе друга половина коментара су били у фазону "нико никад није умро од грипа", "не плашите људе безвезе", "никад нећу да примим вакцину, па не знам шта да буде, на мени мафија неће да зарађује!", "ако нећете грип, само кувано, кисели купус, бели лук и ракију", "људи су данас размажени, хоће да други мисле да су болесни и да леже и не раде ништа" и тако то. obi-wan and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 31, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 31, 2020 пре 48 минута, GeniusAtWork рече "људи су данас размажени, хоће да други мисле да су болесни и да леже и не раде ништа" Звучи ко Вучић... АлександраВ, GeniusAtWork and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jestira. Написано Фебруар 1, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2020 пре 4 часа, Драшко рече aaaajoj, pa na mojoj akademiji na prvom delu ispita je sedela u komisiji (sada vec pokojna) ali tada izuzetno vitalna profesorka Liza Šuica Babić, tada joj je bilo punih 73 godine (poživela je još 16-17) ona je jedina od komisije meni prišla i rekla šta ima (nahvalila me) ali argumentovano i kolegijalno. A što se tiče lekara... Očuh, za koga ne znam gde je sad iskreno, je hteo da se rokne par puta pošto mi je mama umrla. Više puta je bio u LL na raznim odeljenjima Trebao sam da porazgovaram sa doktorkom N.N. (ne bih ime navodio) u vezi njegovog slučaja Videla me jednom na hodinku " a vi koga čekate?" "čekam vas" "Meeene čekate (izbečeno)" "da" rekoh" u vezi čega"upita ona ...rekoh u vezi tog i tog čoveka "aaaa, ne mogu danas, dodjite sutra..." ok dolazim ja sutra (kancelarija tip top, puna divnih predmeta, raznih,,,,a ceo Laza Lazarevic je beeeeda inace sem PP odeljenja koje je onako....) sećam se ovih reči doktorke (mozda me secanje vara ali ne verujem) "on je propao čovek, kolko shvatam on nikome ne treba, ni njegovom bratu pa ako on (njegov brat) hoće da ga ubije...(da se reši bede, jelte)..." doktorka psihijatar Tuga eto koliko empatije od doktora punih " znanja"... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jestira. Написано Фебруар 1, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2020 Jedna moja drugarica odbila je kiretažu i sad ima predivno dete, pa ti slušaj te stručnjake... Рапсоди, Sanja Т., АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 1, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2020 пре 14 часа, Silvija рече @Flojd @Нифада zasto ne predjete na pp, ocigledno se svidjate jedno drugom ja uzivam dok citam vase prepiske Zanimljivo. Vidis isto mi je to predlozlila jedna cura sa kojom sa pisao pre nekog vremena. ? Al to nisi bila ti heh. Pa dobro sigurno bi tu bilo konstruktivnog razgovora a mozda i lepog prijateljstva posto mislim da je ona malo starija od mene. Naravno da je Nifada raspolozna sigurno bi popio kafu sa njom i ispricao se. A ti devojce nemoj mnogo da vilenis po forumu i spajas druge nego imas Bojana, i Bogomislica pa nesto tu pravite, posto Muramasa i Nesa nisu aktivni a verujem da bi se sa njima super slagala. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 1, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2020 @Silvija I to ne samo sa njom, npr sa Rapsom jer mislim da je sjajan lik, pa onda Obi van legenda, lubenica i ako imamo suprotna misljenja, Natasa moja generacija sa kojom sam stalno na ratnoj nozi, ? Aristotaks, Plavo nebo, Marina Savkovic. Ima tu mnogo zanimljivih ljudi po forumu sa kojima bi bilo zanimljivo popricati uzivo. A to preporucujem i tebi. Православни Србин је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Фебруар 1, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2020 пре 44 минута, Flojd рече Zanimljivo. Vidis isto mi je to predlozlila jedna cura sa kojom sa pisao pre nekog vremena. ? Al to nisi bila ti heh. Pa dobro sigurno bi tu bilo konstruktivnog razgovora a mozda i lepog prijateljstva posto mislim da je ona malo starija od mene. Naravno da je Nifada raspolozna sigurno bi popio kafu sa njom i ispricao se. A ti devojce nemoj mnogo da vilenis po forumu i spajas druge nego imas Bojana, i Bogomislica pa nesto tu pravite, posto Muramasa i Nesa nisu aktivni a verujem da bi se sa njima super slagala. ? Vidim tema se proširila.Nisam primetila da su Nifada i Flojd imali neku dužu komunikaciju ovde da bi se pravile relacije.Pošto znaš da sam malo starija od tebe,ako jesam,možda znaš i kako se zovem van ovog Foruma,i gde bismo popili kafu,ako bismo popili. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 1, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2020 пре 28 минута, Нифада рече Vidim tema se proširila.Nisam primetila da su Nifada i Flojd imali neku dužu komunikaciju ovde da bi se pravile relacije.Pošto znaš da sam malo starija od tebe,ako jesam,možda znaš i kako se zovem van ovog Foruma,i gde bismo popili kafu,ako bismo popili. Znas kako vodili smo kao liga dzentlmena i Nifada, e sad sam promenio nik u Flojd jer mi bolje lezi . Ne znam nista o tebi al jedno sto znam da je ppnekad pametno da muskarac pusti da dame biraju. Tako da, sam raspolozan doci gde god kazes i popit kaficu uz prijatan razgovor. I ponecu cvet tj ruzu kako bi se lakse prepoznali. Postp uvek kad treba da se vidim sa nekim prepoznaju oni mene pre nego ja njih pa mi se prvi be jave. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Фебруар 1, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2020 пре 1 сат, Flojd рече Znas kako vodili smo kao liga dzentlmena i Nifada, e sad sam promenio nik u Flojd jer mi bolje lezi . Ne znam nista o tebi al jedno sto znam da je ppnekad pametno da muskarac pusti da dame biraju. Tako da, sam raspolozan doci gde god kazes i popit kaficu uz prijatan razgovor. I ponecu cvet tj ruzu kako bi se lakse prepoznali. Postp uvek kad treba da se vidim sa nekim prepoznaju oni mene pre nego ja njih pa mi se prvi be jave. ? Sećam se Lige dzentlmena,no nešto ne mogu da se setim tematike,mislim da je bilo nekih neslaganja.Vidiš,ja već godinama ovde Nifada,i imam još samo jedno ime,ono koje je u ličnoj karti. Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 1, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2020 пре 2 часа, Нифада рече Sećam se Lige dzentlmena,no nešto ne mogu da se setim tematike,mislim da je bilo nekih neslaganja.Vidiš,ja već godinama ovde Nifada,i imam još samo jedno ime,ono koje je u ličnoj karti. Ne znam ni ja vise, bilo je raznih tema. Ne secam se ni da li je bilo slaganja ili ne slaganja. Stvarno se ne secam, secam se da su bile razne teme. Pa jel to lose sto ja nemam isto ime u licnoj karti i na forumu?? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Фебруар 1, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2020 пре 24 минута, Flojd рече Ne znam ni ja vise, bilo je raznih tema. Ne secam se ni da li je bilo slaganja ili ne slaganja. Stvarno se ne secam, secam se da su bile razne teme. Pa jel to lose sto ja nemam isto ime u licnoj karti i na forumu?? Nisam mislila na to,nego da ne menjam nik ovde.Ja sam bila medju onima koji su bili za to da se ovde prijavimo sa imenom i prezimenom i fotografijom,medjutim misljenja su bila da svako izabere.Respekt za one koji su sa imenom i prezimenom i fotografijom,ali takvih je malo.Ostala sam sa nikom Nifada zato što je većina tako,i ne bih volela da razgovaram sa imenom i prezimenom i fotografijom,sa nekim ko je sa nikom,i to je ok.Najgori su mi oni koji su sa nikom,a znaju ko sam ja,ne bih o tome kako znaju,ja nisam otkrivala,i onda komentarišu sa tih pozicija.Znam najmanje dve osobe takve. Meni to Flojd liči na Frojd koga izgovara neko ko ima problem jasno da izgovori slovo r. Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 1, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2020 пре 20 минута, Нифада рече Nisam mislila na to,nego da ne menjam nik ovde.Ja sam bila medju onima koji su bili za to da se ovde prijavimo sa imenom i prezimenom i fotografijom,medjutim misljenja su bila da svako izabere.Respekt za one koji su sa imenom i prezimenom i fotografijom,ali takvih je malo.Ostala sam sa nikom Nifada zato što je većina tako,i ne bih volela da razgovaram sa imenom i prezimenom i fotografijom,sa nekim ko je sa nikom,i to je ok.Najgori su mi oni koji su sa nikom,a znaju ko sam ja,ne bih o tome kako znaju,ja nisam otkrivala,i onda komentarišu sa tih pozicija.Znam najmanje dve osobe takve. Meni to Flojd liči na Frojd koga izgovara neko ko ima problem jasno da izgovori slovo r. Haha, ja sam prvo postavio sliku i ime a kada sam video da su svi sa avatarima promenio sam i ja. Ne zanam nista o tebi. Haha, neee Flojd je zbog ljubavi prema automobilima... A liga, smatrao sam da je oke biti dzentlmen ali me je jedna devojka posebno i ostali sa foruma ubedili da je to lose. Pa eto, osta to sto jeste Flojd zaludjenik za kola. ? Поет је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Фебруар 1, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2020 @Flojd SAMO JAKOOOOOOOO ! :D :D Flojd је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Фебруар 6, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2020 Muzu svojemu, Robertu, vratila se Kristina! New female space record for Nasa astronaut WWW.BBC.COM Nasa astronaut Christina Koch completes the longest-ever single spaceflight by a woman. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Април 17, 2020 Пријави Подели Написано Април 17, 2020 On 1/30/2020 at 11:52 PM, Нифада said: Opštepoznat stav je da kod nas žene nazivaju babe,cim predju četrdeset godina,termin deda se uglavnom koristi za očevog oca. Не баш. 0 - 22: дериште, 22 - 30: девојка, 30 - 50: тета, 50 - 60: средовечна тета, 60 - 80: бака, 80+ : фосил Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука