Млађони Написано Септембар 23, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2017 пре 17 минута, cloudking рече Bez zena 100% civilizacije ne bi maklo dalje od australopitekusa a i tu bi se i zavrsila ova civilizacijska epopeja... Vecu glupost cuo nisam. Svesto valja sto je izgradjeno, od puteva kanalizacija, zgrada, umetnosti sve su dominantno istorijski izgradjivali i odrzavali muskarci. Najveci doprinos koji su zene kao grupa dale jeste to sto su radjale muskarce. Pricam o nekom grupnom doprinosu ne o individualnom. Je l oces naucni rad i za to? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 23, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2017 пре 15 минута, cloudking рече ja sam tu negde na minut- minut i po... care oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 23, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2017 пре 25 минута, cloudking рече ja sam tu negde na minut- minut i po... Verovatno i kad sipaš pivo, pola bude pena Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 23, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2017 пре 55 минута, Lady Godiva рече Није исто када спарингујеш са другом женом/мукарцем и кад ловиш бамбија, скупљаш бобице или музеш краву. Реч је била о могућости преживљавања, а не о томе ко је издржљивији и јачи. a dobro nisam znaoda prezivljavanje nema veze sa time ko je izdrzljiviji i jaci... Onda moja greska izvinjavam se. ajd sad pokusaj da ispinujes kako sam rekao da prezivljavanje ima SAMO veze sa time ko je izdrzljiviji i jaci, posto odmah da kazem nema. Ali to ti je ono... sladoled ne cini samo mleko.. ali je bitan sastojak. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 23, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2017 пре 3 минута, Млађони рече a dobro nisam znaoda prezivljavanje nema veze sa time ko je izdrzljiviji i jaci... Onda moja greska izvinjavam se. ajd sad pokusaj da ispinujes kako sam rekao da prezivljavanje ima SAMO veze sa time ko je izdrzljiviji i jaci, posto odmah da kazem nema. Ali to ti je ono... sladoled ne cini samo mleko.. ali je bitan sastojak. One imaju svoje uloge u tome (imale su i kroz istoriju), koje su prilično značajne. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Септембар 23, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2017 1 hour ago, Lady Godiva рече Није исто када спарингујеш са другом женом/мукарцем и кад ловиш бамбија, скупљаш бобице или музеш краву. Реч је била о могућости преживљавања, а не о томе ко је издржљивији и јачи. Mislim, moram da nesto primetim. ( i da se nasalim, sta da radim ). Ako ces sa bambicem i bobicama i coko mlekom ( ) , da hranis porodicu i grupu muskaraca ...i, nekog rmpajliju od 120 kila koji sece sumu, ore', kopa, gradi, rusi, ...onda, ce' se usrece.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 23, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2017 пре 5 минута, Аурор рече One imaju svoje uloge u tome (imale su i kroz istoriju), koje su prilično značajne. Imaju, da radjaju i odgajaju decu, to im je evolutivno gledano uloga. Muskarceva uloga je da lovi i da se stara oko prezivljavanja. Tamo smo dizajnirani. Bez zena vrsta ne bi mogla da prezivi, bez muskarca zene ne bi mogle da prezive. To je jednsotavno cinjenica prirode. Zenski input (radjanje dece) je mnogo vazniji od muskog, i zena je kompletno dizajnirana oko toga, a muskarad dizajniran da zastiti osobu koja produzava vrstu. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 23, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2017 пре 12 минута, Млађони рече Vecu glupost cuo nisam. Svesto valja sto je izgradjeno, od puteva kanalizacija, zgrada, umetnosti sve su dominantno istorijski izgradjivali i odrzavali muskarci. Najveci doprinos koji su zene kao grupa dale jeste to sto su radjale muskarce. Pricam o nekom grupnom doprinosu ne o individualnom. Je l oces naucni rad i za to? Necu ne treba mi, imam i ja mastu... zamisli novi svet: Muskarci rade sve a zene ne postoje. Ionako su muskarci bolji i ekspeditivniji u obavljanju svakog zadataka, a posto zene ne sluze nicemu osim da radjaju, da zene budu pohranjene u posebnim kontejnerima u kojimia bi lezale bez svesti. Napredna medicina koju bi muskarci bez zenkog upliva doveli do savrsenstva starala bi se o tome da zene budu zive i zdrave ali u nekom nesvesnom stanju i da u tim kapsulama samo sluze za radjanje dece... sve dok savrsen svet muskaraca ne izmisli nov nacin razmnozavanja da zene totalno budu suvisne... zamisli kako bi to bio lep svet... svuda samo muskarci koji sve znaju najbolje... kakav bi to gej svet bio lebac ti poljubim! Al bi bar bio savrsen... jbg... Juanito, Paradoksologija and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 2 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 23, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2017 пре 13 минута, Аурор рече Verovatno i kad sipaš pivo, pola bude pena Ne pijem alkohol. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 23, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2017 пре 19 минута, Млађони рече Vecu glupost cuo nisam. Svesto valja sto je izgradjeno, od puteva kanalizacija, zgrada, umetnosti sve su dominantno istorijski izgradjivali i odrzavali muskarci. Najveci doprinos koji su zene kao grupa dale jeste to sto su radjale muskarce. Pricam o nekom grupnom doprinosu ne o individualnom. Je l oces naucni rad i za to? Zene stvarno nisu ucestvovale i svim tim izgradnjama??!! Pa ko im branio jbt? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 23, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2017 Управо сада, cloudking рече Necu ne treba mi, imam i ja mastu... zamisli novi svet: Muskarci rade sve a zene ne postoje. Ionako su muskarci bolji i ekspeditivniji u obavljanju svakog zadataka, a posto zene ne sluze nicemu osim da radjaju, da zene budu pohranjene u posebnim kontejnerima u kojimia bi lezale bez svesti. Napredna medicina koju bi muskarci bez zenkog upliva doveli do savrsenstva starala bi se o tome da zene budu zive i zdrave ali u nekom nesvesnom stanju i da u tim kapsulama samo sluze za radjanje dece... sve dok savrsen svet muskaraca ne izmisli nov nacin razmnozavanja da zene totalno budu suvisne... zamisli kako bi to bio lep svet... svuda samo muskarci koji sve znaju najbolje... kakav bi to gej svet bio lebac ti poljubim! Al bi bar bio savrsen... jbg... ne znam zasto bi takav svet bio savrsen niti iko prica o takvom svetu. Kao sto rekoh: >>Lmaju, da radjaju i odgajaju decu, to im je evolutivno gledano uloga. Muskarceva uloga je da lovi i da se stara oko prezivljavanja. Tamo smo dizajnirani. Bez zena vrsta ne bi mogla da prezivi, bez muskarca zene ne bi mogle da prezive. To je jednsotavno cinjenica prirode. << Medjutim zbog toga sto to kazem ja sam mizigonista.. nekako to znaci da mislimda zena ne treba i ne moze da bude odlican fotograf, arhitekta, inzenjer, fizicar, sudija, pravnik ili sta god danas ili da ih mi muskarci nekako drzimo van toga ako mislimo to. Naprotiv, ja zelim da svi budu srecni, pa i zene i da rade sta god oce u zivotu i da traze svoju srecu gde god je vidili. Ali ne mogu da se pravim suntav na cinjenicno dizajniranje polova od strane evolucije i da izmisljam neke gluposti da je rod stvar izbora, da su patriarhat i rodne uloge tu bezbeze i da sve to vreme nije ostavilo behejvoralnog traga na muskarce i zene koji ce i pored uslova totalne zakonske jednakosti da rezultije razlicitim prosecnim rezultatima. Ne znam zasto svi pretpostavljate da ja to ne mislim, ako ukazujem na ove cinjenice. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 23, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2017 пре 2 минута, cloudking рече Zene stvarno nisu ucestvovale i svim tim izgradnjama??!! Pa ko im branio jbt? Niko, samo nisu sposobne i kvalitetni radnici za te izgradnje jer nisu za to dizajnirane. da one nisu imale instinkt da radjaju decu i da budu majke, da su umesto toga isle na gradjevinske radove u srednjem ili starom veku da ginu kao muve - vrsta ne bi prezivela. 100 muskarca - 1 zena = jedno dete 100 zena - 1 muskarac = 100 deteta. evolutivno gledano zenski zivot je bitniji nego muski. Muski zivot je tu da stiti zene, zenski zivot je tu da radja i vaspitava decu. Toko smo izgradjeni, da je suprotno vrsta bi izumrla. I molim te nemoj da pocnes oen gluposti kako muskarci nesto nisu dozvoljavali zenama.. imamo dokaze o zeni koja je postala advokat 1600te godine. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 23, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2017 пре 4 минута, Млађони рече Bez zena vrsta ne bi mogla da prezivi, bez muskarca zene ne bi mogle da prezive. Pre 10k godina. Danas mogu, imaš ih i na forumu dosta, na kraju krajeva... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 23, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2017 пре 1 минут, Аурор рече Pre 10k godina. Danas mogu, imaš ih i na forumu dosta, na kraju krajeva... Ne pre 10 k nego pre 300-400. Vreme pre 10 k nije nista puno ostrije nego vreme od pre 300 -400. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Септембар 23, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2017 пре 4 минута, Млађони рече Ne pre 10 k nego pre 300-400. Vreme pre 10 k nije nista puno ostrije nego vreme od pre 300 -400. U kom smislu nije ostrije, kulturnom ili bioloskom? Da li smo mi bili isti prije 10 000 i prije 400 bioloski i kulturno? http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука