Jump to content

Све што сте хтели да знате о феминизму...

Оцени ову тему

Juanito

Препоручена порука

пре 8 минута, Juanito рече

Значи феминиња је жена која студира, ради, зарађује свој новац, одваја време за себе...?

Nije, to je osnova na koju se posle vrsi nadogradnja ( pelcer ).  Ne mozes se s autenticnoscu baviti pitanjima feminizma,  ili bilo cime, ako nisi potpuno nezavisan. :)   

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Grizli 'deca su muskarcima komad namestaja' i Auror 'za malu decu otac je nebitna osoba' i posle kao 'mi' mrzimo muskarce i/ili imamo lose misljenje o njima...

Ja se trudim da ne generalizujem na osnovu svog ogranicenog kruga i iskustva, ali brate, fala Bogu pa gotovo nijedan ovakav slucaj ne znam... Jedna porodica iz kasnih sedamdesetih, gde je otac radio daleko i dolazio povremeno, kod njih je vazilo 'otac kolac' i nigde drugde da ja znam.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Grizzly Adams рече

Свашта, па нисам ја женско да се наљутим због шале... :D

E cvrc, ni ja se ne ljutim ;):D 

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Grizzly Adams рече

Ја га гледам, "а бре брате који ти је? Је л те ударило нешто у главу?"

Pa sad su ga dekonstruisali, feminizovali, civilizovali, uštrojili... ;)

Nije više divljak kao mi.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Grizzly Adams рече

Не знам, мени је то смешно, помало и одбојно. Да не кажем да ме нервира мораћу опет да се извињавам...

Не мораш никоме да се извињаваш, само не знам зашто ми ниси у лице рекао да сам ти толико одбојан?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Таша рече

Nije, to je osnova na koju se posle vrsi nadogradnja ( pelcer ).  Ne mozes se s autenticnoscu baviti pitanjima feminizma,  ili bilo cime, ako nisi potpuno nezavisan. :)   

Pobogu, nezavisni su samo oni koji na svojoj zemlji od svog poljoprivrednog rada zive sami bez struje, vode i puteva. A svako ima pravo da misli.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Аурор рече

Pa sad su ga dekonstruisali, feminizovali, civilizovali... ;)

Nije više divljak kao mi.

Jesi li divljak ili izuzetno civilizovan? Opredeli se, ako su toliko bitne etikete.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

@Grizzly Adams

не знаш ти шта си све пропустио тиме што ниси чувао децу по паркићима или шетао кучиће ...а тек уз понеко јаоооо, буци, буци.. увек била најбоља шема за мување младих мама и усамљених куцољубаца :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Paradoksologija рече

Pobogu, nezavisni su samo oni koji na svojoj zemlji od svog poljoprivrednog rada zive sami bez struje, vode i puteva. A svako ima pravo da misli.

Жене студирају из једног од два разлога: 1) да би нашле мужа на факултету и удале се; 2) да би могле да буду феминисткиње. Ајмо даље, занимљива ми ова тема много, баш може много тога новог да се научи. А ти си још хтела да је закључавамо...

Подели на овим сајтовима

Хбт, колико стереотипа на једном месту joooj Мушкарци треба да буду такви и такви, жене такве и такве, да реагују тако и тако. Иначе су "чудни". 

Ја сам зрео за лудницу онда одавно...

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Juanito рече

Не мораш никоме да се извињаваш, само не знам зашто ми ниси у лице рекао да сам ти толико одбојан?

Је л ово шала или си стварно нечим увређен?

Ништа лично бре брате... причамо си мало.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Је л ово шала или си стварно нечим увређен?

Ништа лично бре брате... причамо си мало.

Нисам ничим увређен. Не стидим се тога што јесам, нити се сматрам за милиметар мањим мушкарцем јер испољавам ”женске обрасце понашања”. После тридесете престајеш да се вређаш зато што неко овако или онако мисли о теби.

Али ако кажеш да ти је одвратан и одбојан неко ко се ”одушевљама свим и свачим” или коме су ”слатка мала деца”, онда се заиста постављају нека питања. Замисли да ја кажем како су ми баш одвратни и одбојни они ”који одлазе у иностранство да би зарадили паре” или нешто слично, небитно, а онда пијем пиво с тобом. Зар то не би било, мало... чудно?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...