Juanito Написано Фебруар 5, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 On 4. 2. 2016. at 23:55, Јастан рече Одустани, отворимо календар и погледамо жене не чине ни 10% Иди бегај, отворих погрешан календар, све жене у њему... marijjaa, GeniusAtWork, kordun and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 On 4. 2. 2016. at 23:51, Јастан рече Јастан је симпатични појединац, жене су група и све што групе чини групом. E moj Čejoviću ko te ne zna.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 On 5. 2. 2016. at 0:05, Juan рече Иди бегај, отворих поглешан календар, све жене у њему... Paradoksologija, kordun and Снежана је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јастан Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 On 4. 2. 2016. at 23:57, kordun рече ajde brate nemoj tako protiv zena da pricas, ja necu dozvoliti da se tako ophodis prema nasim zenama, eno ti tamo susjedna tema sa znamenitim zenama, majka svetog save, majka ovoga, majka onoga Јаке ти жене, да ваљају, не бисмо имали 300 000 абортуса годишње. Наравно не ваљају ни мушкарци, али тема је феминизам. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Проклет био издајица своје домовине! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 Ajde sestre u gluvo doba noci jel to cekamo da nam se rucak skuva ili sta? Jastan je Ceja? Jaoooj zar je moguce Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 On 5. 2. 2016. at 0:06, Aquilius Cratus рече E moj Čejoviću ko te ne zna.... Jeste neki stari forumas, ali mislim da nije Cejovic, on ne moze ovoliko dugo da se skriva, pazi na ijekavicu itd, Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 On 5. 2. 2016. at 0:00, kordun рече pusti to, odgovori mi na moje prepravlejno pitanje, zasto enma danas cavki medju programerima nemoj da mi prodajes maglu Ukratko mogu da ponovim već napisano - u početku je programiranje viđeno kao potpuno ženski posao (precizan, ali dosadan, kao planiranje večere i vođenje domaćinstva), onda se supkultura programera promenila, i pri studiranju i zapošljavanju potencirani su neki drugi stereotipi (tehnički um, rad ne sa ljudima već sa mašinom). Ima žena sada među programerima, znam neke, i nije im lako. Imaju neprijatnosti među kolegama, kultura u kojoj se kreću nije prijateljski nastrojena prema ženama, baš je muški klub. Žena mora mnogo da voli programiranje da bi se borila sa vetrenjačama. Većina ljudi će birati put koji se od njih očekuje. Samo oni koji baš vole nešto prkosiće očekivanjima i preprekama. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 On 5. 2. 2016. at 0:06, Јастан рече Јаке ти жене, да ваљају, не бисмо имали 300 000 абортуса годишње. Наравно не ваљају ни мушкарци, али тема је феминизам. Лажу те. Годишње се код нас изврши пар милиона абортуса...минимум. https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 On 5. 2. 2016. at 0:05, Juan рече Иди бегај, отворих погрешан календар, све жене у њему... Нови Пирелијев календар слави феминизам Juanito and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 On 5. 2. 2016. at 0:10, Снежана рече Нови Пирелијев календар слави феминизам Ovaj ceo deo od pojave Jastana bi trebalo prebaciti na temu sa šalama Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јастан Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 Шале или не, Срби неће дочекати 22. век и тиме ће огранак неуништиве Цркве Христове, трула гранчица СПЦ да увене, хаха, није смешно. Проклет био издајица своје домовине! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 On 5. 2. 2016. at 0:16, Јастан рече Шале или не, Срби неће дочекати 22. век и тиме ће огранак неуништиве Цркве Христове, трула гранчица СПЦ да увене, хаха, није смешно. Čekaj... ti si ozbiljan? Nisi veseli trol? Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јастан Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 On 5. 2. 2016. at 0:22, Paradoksologija рече Čekaj... ti si ozbiljan? Nisi veseli trol? Нешто што сам рекао није тачно? Проклет био издајица своје домовине! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јастан Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 On 5. 2. 2016. at 0:27, Јастан рече Проклет био издајица своје домовине! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 On 5. 2. 2016. at 0:09, Paradoksologija рече Ukratko mogu da ponovim već napisano - u početku je programiranje viđeno kao potpuno ženski posao (precizan, ali dosadan, kao planiranje večere i vođenje domaćinstva), onda se supkultura programera promenila, i pri studiranju i zapošljavanju potencirani su neki drugi stereotipi (tehnički um, rad ne sa ljudima već sa mašinom). Ima žena sada među programerima, znam neke, i nije im lako. Imaju neprijatnosti među kolegama, kultura u kojoj se kreću nije prijateljski nastrojena prema ženama, baš je muški klub. Žena mora mnogo da voli programiranje da bi se borila sa vetrenjačama. Većina ljudi će birati put koji se od njih očekuje. Samo oni koji baš vole nešto prkosiće očekivanjima i preprekama. nece ti proci ta supkulturna zavjera, programiranje jeste idealno radno mjesto za zene, bas zato sam i postavio to pitanje, medjutim zene su tu skroz zakazale, zato sto su onako generalno duduci za te stvari i to je realnost, niko zenama ne brani da programiraju, ako im smetaju neki arogantni muski timovi , ko im brani da stvaraju zenske timove, programiranje je mlada oblast yaposlajvanja, zene tu nisu bile diskriminisane kroz istoriju, medjutim zakazale su, prosto nemaju potrebne kvalitete kao muskarci, da imaju pa trziste rada bi to prepoznalo i to svjetlosnom brzinom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука