Jump to content

Све што сте хтели да знате о феминизму...

Оцени ову тему

Juanito

Препоручена порука

On 4. 2. 2016. at 23:55, Јастан рече

Одустани, отворимо календар и погледамо жене не чине ни 10%

Иди бегај, отворих погрешан календар, све жене у њему...

Подели на овим сајтовима

On 5. 2. 2016. at 0:05, Juan рече

Иди бегај, отворих поглешан календар, све жене у њему...

:))  :))  :))  :))       12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:

Подели на овим сајтовима

On 4. 2. 2016. at 23:57, kordun рече

ajde brate nemoj tako protiv zena da pricas, ja necu dozvoliti da se tako ophodis prema nasim zenama, eno ti tamo susjedna tema sa znamenitim zenama, majka svetog save, majka ovoga, majka onoga 

Јаке ти жене, да ваљају, не бисмо имали 300 000 абортуса годишње. Наравно не ваљају ни мушкарци, али тема је феминизам. 

Проклет био издајица своје домовине! 

Подели на овим сајтовима

On 5. 2. 2016. at 0:00, kordun рече

pusti to, odgovori mi na moje prepravlejno pitanje, zasto enma danas cavki medju programerima :) nemoj da mi prodajes maglu

Ukratko mogu da ponovim već napisano - u početku je programiranje viđeno kao potpuno ženski posao (precizan, ali dosadan, kao planiranje večere i vođenje domaćinstva), onda se supkultura programera promenila, i pri studiranju i zapošljavanju potencirani su neki drugi stereotipi (tehnički um, rad ne sa ljudima već sa mašinom).

Ima žena sada među programerima, znam neke, i nije im lako. Imaju neprijatnosti među kolegama, kultura u kojoj se kreću nije prijateljski nastrojena prema ženama, baš je muški klub. Žena mora mnogo da voli programiranje da bi se borila sa vetrenjačama.

Većina ljudi će birati put koji se od njih očekuje. Samo oni koji baš vole nešto prkosiće očekivanjima i preprekama.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

On 5. 2. 2016. at 0:06, Јастан рече

Јаке ти жене, да ваљају, не бисмо имали 300 000 абортуса годишње. Наравно не ваљају ни мушкарци, али тема је феминизам. 

Лажу те. Годишње се код нас изврши пар милиона абортуса...минимум.

Подели на овим сајтовима

On 5. 2. 2016. at 0:05, Juan рече

Иди бегај, отворих погрешан календар, све жене у њему...

:D Нови Пирелијев календар слави феминизам

pireli,-kalendar_660x330.jpg

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

On 5. 2. 2016. at 0:10, Снежана рече

:D Нови Пирелијев календар слави феминизам

Ovaj ceo deo od pojave Jastana bi trebalo prebaciti na temu sa šalama  :smeh1:

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Шале или не, Срби неће дочекати 22. век и тиме ће огранак неуништиве Цркве Христове, трула гранчица СПЦ да увене, хаха, није смешно.

Проклет био издајица своје домовине! 

Подели на овим сајтовима

On 5. 2. 2016. at 0:16, Јастан рече

Шале или не, Срби неће дочекати 22. век и тиме ће огранак неуништиве Цркве Христове, трула гранчица СПЦ да увене, хаха, није смешно.

Čekaj... ti si ozbiljan? Nisi veseli trol?  :unbelieveble:

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

On 5. 2. 2016. at 0:09, Paradoksologija рече

Ukratko mogu da ponovim već napisano - u početku je programiranje viđeno kao potpuno ženski posao (precizan, ali dosadan, kao planiranje večere i vođenje domaćinstva), onda se supkultura programera promenila, i pri studiranju i zapošljavanju potencirani su neki drugi stereotipi (tehnički um, rad ne sa ljudima već sa mašinom).

Ima žena sada među programerima, znam neke, i nije im lako. Imaju neprijatnosti među kolegama, kultura u kojoj se kreću nije prijateljski nastrojena prema ženama, baš je muški klub. Žena mora mnogo da voli programiranje da bi se borila sa vetrenjačama.

Većina ljudi će birati put koji se od njih očekuje. Samo oni koji baš vole nešto prkosiće očekivanjima i preprekama.

nece ti proci ta supkulturna zavjera, programiranje jeste idealno radno mjesto za zene, bas zato sam i postavio to pitanje, medjutim zene su tu skroz zakazale, zato sto su onako generalno duduci za te stvari i to je realnost, niko zenama ne brani da programiraju, ako im smetaju neki arogantni muski timovi , ko im brani da stvaraju zenske timove, programiranje je mlada oblast yaposlajvanja, zene tu nisu bile diskriminisane kroz istoriju, medjutim zakazale su, prosto nemaju potrebne kvalitete kao muskarci, da imaju pa trziste rada bi to prepoznalo i to svjetlosnom brzinom

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...