Jump to content

Ваш омиљени парфем?

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Није ми јасно кад ставе пола кила парфема, угуше све око себе.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Драгана Милошевић рече

Није ми јасно кад ставе пола кила парфема, угуше све око себе.

Не то се само ми гушимо,што смо алергични на та сумпорна испарења са њихових вратова,они остали се сви ложе,нема везе што ти парфем зачепи поре на кожи,па још запале цигару,направе смдрљак угушим се

Подели на овим сајтовима

А кад седнемо у кола сви четворо, онда је хаос.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Снежана рече

никада не пробај више од два

A ja bas mislio da pomesam ovi` 7-8 sto ste mi preporucili, pa kad se namirisem, ih... cista alhemija... idem ulicom, a snase se okrecu, `oce kola da i` pogaze...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, Поуке.орг инфо рече

Овај парфем је за озбиљног мушкарца, са правим стилом, углађеним понашањем, културним и пажљивим...

Evo me. :smeh1:

Imam dekant ovog parfema...vintage. Ubija koliko je jak.

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, Поуке.орг инфо рече

Овај парфем је за озбиљног мушкарца, са правим стилом, углађеним понашањем, културним и пажљивим...

Znaci, nije za mene... meni prosto treba miris za drvosecu zarobljenog u telu pesnika...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Драгана Милошевић рече

А кад седнемо у кола сви четворо, онда је хаос.

Sad sam se setio fazona kad Djogani priča:" Sednemo u kola nas četvoro i ja petoro" 12:smeha:

Подели на овим сајтовима

375x500.4509.jpg

The Beat for Men Burberry

Parfem The Beat for Men kreiran je kao drveno sveži miris, koji donosi arome grma leatherwood (dirca palustris) vetiver Bourbon-a, citrusa, crnog bibera i listova ljubičice. Veoma urban, moderan, i u konekciji sa londonskim rock'n'roll-om. Bočica je iste forme kao žensko izdanje, sa tamnim zapušačem, i staklom u zelenom koloritu, sa prepoznatljivim motivom kuće Burberry duž bočice.

https://www.punmiris.com/parfem/Burberry/The-Beat-for-Men-4509.html

Врхунски парфем, за мене најбољи Burberry. Тренутно је у DM-у на екстра попусту од 50%

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Поуке.орг инфо рече

Одличан је али ми је Beat некако бољи..

нисам га омирисала још... иначе имам од данас новог парфемског фаворита "Оlympea" , пандан мушком "Invictus"

image.png.a089a86257f493b8c71cbf8c427f59cf.png

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Поуке.орг инфо рече

Jel ovo aqua verzija ili ona stara?

Meni se Invictus ne dopada previše, mislim na stari, ali niva aqua verzija 2018 je vrhunska

stara verzija iz 2015.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...