Jump to content

Ваш омиљени парфем?

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Creed Aventus за нас сиротињу...

375x500.41963.jpg

Vibrant Leather od Zara je drveni miris za muškarce. Ovo je novi parfem. Vibrant Leather je predstavljen 2016. Gornje note su Bergamot i Limun; srednje note su Bambus i Koža; bazna nota je pačuli.

Да ли је ово добар мирис? Јесте. Заиста јесте...

А да ли је исти као Creed? Није. Има ту неку Creed вибру, али није Creed Aventus, далеко је од Creed-a... Пријатан је, за 2500 динара је више него добар, за сваки дан... Али ако очекујете Creed Aventus, немојте... 

Подели на овим сајтовима

Vibrant Leather sam jednom testirao. Liči na Aventus možda 50-60%. Kao i većina Zarinih parfema nije loš u početku ali posle ili izdominira neka veštačka nota ili vrlo brzo nestane. Kol'ko para tol'ko i muzike. :D

Jedan od izuzetaka je Gourmand Leather, taj je mnogo kvalitetniji od ostalih koje sam probao.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Broken рече

Vibrant Leather sam jednom testirao. Liči na Aventus možda 50-60%. Kao i većina Zarinih parfema nije loš u početku ali posle ili izdominira neka veštačka nota ili vrlo brzo nestane. Kol'ko para tol'ko i muzike. :D

Jedan od izuzetaka je Gourmand Leather, taj je mnogo kvalitetniji od ostalih koje sam probao.

Мислим да је најбоља копија Creed Aventusa онај арапски Armaf club de nuit intense

Подели на овим сајтовима

Aqva Amara Bvlgari za muškarce

375x500.22675.jpg

Ово је врх врхова мирис. Веома постојан, прелеп за летње дане..

Aqva Amara, nova verzija muškog mirisa Aqva kuće Bvlgari, predstavlja novi preokret u kreaciji „vodenih“ parfema. Parfimer Jacques Cavallier obogatio je kompoziciju plemenitim sastojcima i učinio je luksuznijom, s tim da se trudio sačuvati prepoznatljivi vodenasti i mediteranski karakter.

Aqva Amara, ili „gorka voda“, je miris ispunjen energijom i svjetlošću prikazanim bakrenom bojom bočice. Kompozicija sadrži akorde sicilijanske mandarine izmiješane sa uljem cvijeta nerolija. U bazi se nalaze note indonežanskog pačulija i bijelog tamjana olibanuma.

Model kampanje je Jon Kortajarena koji pozira kao osunčani Grčki bog. Kampanju je snimio Mario Sorrenti. Miris je dostupan kao 50 i 100 ml Eau de Toilette.

Aqva Amara je predstavljen 2014.

https://www.punmiris.com/parfem/Bvlgari/Aqva-Amara-22675.html

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Broken рече

Evo jedan ženin. :D

IMG_5088.JPG

Одличан. Невероватно постојан, буквално се осећа цео дан... а мирис очаравајући...

Може да се користи и као мушки без проблема.

Подели на овим сајтовима

Ово је мој омиљени пафем,али га дуго нисам имала,нешто га не примећујем у парфимеријама,а и скуп је.РезÑлÑÐ°Ñ Ñлика за sanzelize,guerlain,perfume

Тренутно користим овај

РезÑлÑÐ°Ñ Ñлика за noa,parfum

Сећам се када сам завршила гимназију и имала матурско вече,користила сам овај парфем.Након тога сам ишла да полажем пријемни на Филолошком факултету,и увек када осетим мирис овог парфема он ме подсети на то време.Док сам полагала пријемни испит,мама ме је чекала на клупици у парку преко пута Филолошког факултета у Београду.С обзиром да се испоставило да сам одлично урадила писмени и тест на пријемном,мирис тог парфема увек у мени изазове лепе емоције и сећање на све то,поготово сада када маме више нема.Парфем зна понекад бити много више од парфема.

РезÑлÑÐ°Ñ Ñлика за tramp,parfem

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

Покушавам да овој теми додам  мало историје,свакодневнице,књижевности...иначе причао парфему ће се свести на причу о марки,цени и амбалажи  :)

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Нифада рече

Покушавам да овој теми додам  мало историје,свакодневнице,књижевности...иначе причао парфему ће се свести на причу о марки,цени и амбалажи  :)

Mene miris vrati u trenutak kad sam ga prvi put osetio. Svaki parfem koji imam kad pomirišem setim se tačno situacije u kojoj sam g aprvi put pomirisao. Zamimljivo, najjasnije se sećam šta je bilo na TV-u u tom trenutku. Da li postoji neka veza miris i slika ? Kao da postoji.

Подели на овим сајтовима

375x500.69.jpg

Мој омиљени vetiver... Парфем разваљује колико је добар, али није за момчиће адоесценте, за оне који воле слаткасте водице могу слободно да га заобиђу...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...