Jump to content

Ваш омиљени парфем?

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

пре 17 минута, Broken рече

Kako je lep osećaj kad se okupaš uveče pa staneš pred kolekciju parfema i gledaš koji da staviš z asvoju dušu. Neprocenjivo. :smeh1:

Be careful, my young brother ! :nene:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Омиљен у мојој колекцији, ово је парфемско савршенство... предобар мирис

Dior Homme Intense

375x500.13016.jpg

Nova reklamna kampanja za Dior Homme i dalje u prvi plan stavlja popularnog Jude Law. Reklamna kampanja za novi Dior Homme fotografisana je u hotelu Du Cap Eden Roc u Cap d’Antibes na jugu Francuske. Za novu kampanju Jude Law je fotografisan u luksuznom gliseru Riva Aquarama, na Azurnoj obali.

Dior Homme Intense izdanje kreirano je da ostavi još jači utisak, bude intenzivnije i dugotrajnije.

Sofisticiraniji Dior Homme Intense ističe akorde lavande u visokim notama koje daju snagu, senzualnost i dubinu mirisu. Cvetovi lavande bez listova lavande su u početnim notama nadovezujući praškasto-puderasti iris pojačan ambretom, koja ostavlja mošusno-voćni trag, uz liker kruške i akodre pudera. U osnovi su plemenite drvene note kedra iz Virdžinije i vetivera ostavljajući utisak topline, elegancije i prefinjenosti.

Dior Homme Intense 2011 je predstavljen 2011. Parfem je kreirao Francois Demachy.

Perfume rating: 4.39 out of 5 with 141 votes.

https://www.punmiris.com/parfem/Christian-Dior/Dior-Homme-Intense-2011-13016.html 

Подели на овим сајтовима

Летњи, прелеп мирис... пун цвета и мириса чаја... Изненађујуће лепо од Bossa, што није чест случај, тренутно на попусту од 50% у Јасмину од 125 ml Eau de Toilette

Hugo Urban Journey Hugo Boss

Hugo Urban Journey je novi flanker izvornog Hugo mirisa za muškarce. Intenzivan i aromatičan, lansiran je početkom 2018. kao osvježavajući i energičan miris za moderne istraživače gradova. Sadrži note Himalajskog Whorl cvijeta  (Morina longifolia), s drvenom bazom Guaiac i srcem crnog čaja.

375x500.48091.jpg

https://www.punmiris.com/parfem/Hugo-Boss/Hugo-Urban-Journey-48091.html

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Плаво Небо рече

Питах једном да ли неко зна за неки парфем са мирисом кокоса. Купих један за којег би се могло рећи да има арому истог. BVLGARI - OMNIA crystalline

pa to je ženski parfem. 

Si ti muškarac ili žena? Ozbiljno pitam.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Broken рече

pa to je ženski parfem. 

Si ti muškarac ili žena? Ozbiljno pitam.

Е јеси смешан, па где сам то написао да сам га купио за мене :) И моја сестричина обожава мирис кокоса. То што сам питао питао сам због ње јер сам њој хтео да купим.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Плаво Небо рече

Е јеси смешан, па где сам то написао да сам га купио за мене :) И моја сестричина обожава мирис кокоса. То што сам питао питао сам због ње јер сам њој хтео да купим.

Aaaaa, ja sam povrsan dosta, ne zameri. :D

Подели на овим сајтовима

Caron pour un homme. Parfemčina. Kreiran 1934.

Ima samo tri note. Lavanda, vanila i mošus. Negde piše da ima i amber.

Uglavnom, mnogi ljudi koji izuzetno dobro poznaju parfemsku umetnost kažu da je ovo remek delo. Ja se slažem sa njima. Jednom sam prodao sve svoje parfeme i zadržao samo ovaj.

Prilažem fotografiju načinjenu u frizerskom salonu starom koliko i sam parfem. :)

IMG_4100.jpg

Подели на овим сајтовима

Icon Racing Alfred Dunhill za muškarce

375x500.47564.jpg

Odličan parfem, imam ga u kolekciji... 

Icon Racing od Alfred Dunhill je drveni aromatični miris za muškarce. Ovo je novi parfem. Icon Racing je predstavljen 2017. Parfem je kreirao Laurent Le Guernec. Gornje note su Bergamot, Grejpfrut i Kardamon; srednje note su Cvijet narandže, Biber i lavanda; bazne note su Drvo Guaiac, vetiver i mošus.

https://www.punmiris.com/parfem/Alfred-Dunhill/Icon-Racing-47564.html

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Поуке.орг инфо рече

KOristio sam "običan" ali sam batalio jer ceo grad miriše na njega...

Ne znam kakav je  intense...

ja ne znam kakav je obican, imam samo intense, jednom sam kupio malo pakovanje od 50 ml, pa sam presao na ovo vece pakovanje,mnogo mi se svidja, tu gdje ja zivim ga ne koriste bas cesto. ja inace nisam sklon parfemima, ali eto za neke prilike su neophodni.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...