Jump to content

Ваш омиљени парфем?

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

пре 5 минута, kordicka93 рече

Moja drugarica danas dobila od tetke. Parfem je bombonica. Razmisljam da i ja sebi uzmem :)

GC parfem.jpg

mozda se nadje neki dzentlmen da pokloni za rodjendan:D 

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

On 15.9.2018. at 7:09, Broken рече

Sta iz parfemske garderobe danas staviti ? Idem na svadbu. :D

Zelim da dominiram.

Staviš Amouage interlude...i oteraju te sa svadbe jer previše dominiraš 

Подели на овим сајтовима

1537247747472386662523.thumb.jpg.992623fae0492294fad52265607e8762.jpg

Jedno i jedino koje mogu da koristim.

Zbog alergije na mirise, raznorazne , uopste ne koristim parfeme.Moji se parfemisu tek kada izadju iz kuce, zbog iritacije.

Ovaj sam slucajno otkrila da mi ne izaziva nikakve nadrazaje i sada samo njega koristim.

:sunce:

Подели на овим сајтовима

On 20.6.2018. at 13:01, Поуке.орг инфо рече

375x500.15303.jpg

За двадесетак еура можете да пронађете овај непревазиђени класик... Ух, како ово подсећа на младост... Прелеп, предиван мирис...

Hahaha...hvala ti sto me vrati unazad.

Tacno podseca na mladost. 

Secam se da mi se svdeo jedan decko, jer divno mirise ( mlados', ludos' ).  Kazeo on da koristi Brut...ukapiram da mogu da kupim parfem, sta ce mi decko ( izmedju svega ostalog, bili bas mladi )....i odem....  

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Broken рече

Како ти се манифестују те алергије ?

Potpuno sam zdrava. Udjem u prostoriju i krene grebuckanje po grlu, iritacija sinusa i momentalno slinavljenje...kijanje. 

Kako bih objasnila? Kao da u korenu jezika osecam te cestice mirisa, pa krecem i da kasljem.

Isto kada stanem u prevozu pored namirisanih ljudi.

Da...ista reakcija i na jake sapune i duvanski dim.

Подели на овим сајтовима

Odem sad na sajt Punmiris da pogledam svoj komentar na jedan parfem i ukapiram da mi je komentar nestao. Nešto su menjali sajt pa su verovatno izbrisali komentare neaktivnih profila. Baš me je pogodilo. Šta je, tu je. Sećam se svog komentara dosta dobro jer se sećam utiska o ovom parfemu koji me je i naveo da nešto napišem.

O kom se parfemu radi ?

Voyageur Lalique.

o.24371.jpg

Sećam se pre neke 3 i po godine, odem u lokalnu Jasmin parfimeriju (koja je tada postojala) da tražim neki parfem za suprugu. Dok sam čekao da prodavačica proveri ima li ga počeo sam da razgledam muške parfeme. Vidim, na polici plava bočica...nov parfem od kuće Lalique. Bočica je potpuno ista po obliku kao Lalique Hommage, jedan raniji, odličan parfem. Gledam, mislim se da li da ga probam. To premišljanje je bilo rezultat nekog mog tadašnjeg stava da je sve dobro već izmišljeno. Da su najbolji parfemi već kreirani i da je sve novo uglavnom neupotrebljivi krš. Ipak, znajući da ova parfemska kuća ima jedan stabilan nivo kvaliteta, našpricam na onaj papirić i čak ne pomirišem odmah nego ga stavim u džep jakne i zaboravim.

U autu, posle 10ak minuta, osetim nešto jako prijatno...mislim na miris. Izvadim papirić, stavim pod nos...i BUM ! Ma jel' moguće ?! Prva misao mi je bila da sam ovo sve vreme tražio. To je ono što meni treba. Potpuno neočekivano sam pronašao miris koji me je oduševio. On verovatno nije spektakularan ali takav kakav je meni je savršeno "legao". Sećam se nečeg mentolastog, zemljanog. To je kombinacija vetivera, pačulija i mahovine. Vanila ga usladi malo, taman koliko treba. Neke performanse kao trajnost, projekcija ( koje su ljubiteljima parfema često jako bitne) mu nisu jača strana ali meni je to potpuno nevažno. To što daje dok traje je prelepo...hvala mu.  :D

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Поуке.орг инфо рече

@Broken Voyageur mi nije na listi top 10, ali kad god posegnem za njim, iznova se oduševim. 

Trenutno mi je svakodnevni Molecules 01, a uveče Franck Boclet Icon

Za oba sam čuo ali nisam ih probao. Ti baš imaš dobru kolekciju. :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...