Jump to content

Препоручена порука

изгледа да влада нека општа инсуфицијенција одређених ствари, и себе убрајам у "опште".....Магдаленче је то споменула у једном посту

(ево Меда доле цитира)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Мислим да апстиненција може и много штете да направи. Кад,нпр. апстинираш од хране, секса, пражњења негативне енергије, излазака... :)

наравно, све је ок док је умерено, као и апстиненција ;)

уколико, наравно, ниси у манастиру или тако негде у осами - тамо постоје практични и делотворни механизми да ти све то не штети, само је питање на колико дуго времена.

Подели на овим сајтовима

Kod ateista ništa nije normalno. Oni uvek imaju negativna razmišljanja o Hrišćanstvu.

сине, неко ти је напунио главу предрасудама, треба мало више да се дружиш с људима ;)

Подели на овим сајтовима

Oni sami kažu da ne treba verovati u Boga. Oni veruju u nauku i naučne dokaze, Ljudima kažu da nema ni jedan dokaz da Bog postoji.

не кажу да не треба веровати у Бога, него да они не верују у Бога.

друго, они не верују ни у шта и ни у кога, према томе ни у науку, немају религију, немају личност којој се клањају.

наука се бави доказима, тако да нема потребе за вером јер нема потребе да верујеш у постојање Сунца кад га гледаш и виђаш сваки дан.

и ја ти, као православан, кажем да не постоји ниједан доказ да Бог постоји, нити ће икад постојати сем сведочења Апостола и двехиљадугодишње Цркве.

чуда, мошти, иконе, свето причешће, силазак Благодатног Огња на Велику Суботу и остале појаве нису докази, иако исходе од Бога.

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1347134986' post='706580]

не кажу да не треба веровати у Бога, него да они не верују у Бога.

друго, они не верују ни у шта и ни у кога, према томе ни у науку, немају религију, немају личност којој се клањају.

наука се бави доказима, тако да нема потребе за вером јер нема потребе да верујеш у постојање Сунца кад га гледаш и виђаш сваки дан.

и ја ти, као православан, кажем да не постоји ниједан доказ да Бог постоји, нити ће икад постојати сем сведочења Апостола и двехиљадугодишње Цркве.

чуда, мошти, иконе, свето причешће, силазак Благодатног Огња на Велику Суботу и остале појаве нису докази, иако исходе од Бога.

To znam.

Подели на овим сајтовима

Dete ti jesti dete u svakom pogledu. Politicki, socioloski, ekonomski, bioloski, psiholoski. Raduj se tome, nece to jos dugo trajati. Kad prestane e onda si ga ugasio.

A lot of these kids never get to hear the truth about themselves until they're in their twenties, when their boss calls them in and says: "Bobby, clean out your desk and get out of here; you're a loser."

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Jos malo pa ce biti aktivnog agresivnog ponašanja! :D

Уништише ми тему. :))))

Ево мало агресије

**бали вас атеисти :)))

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Krivi ateiste.

Не кривим ја никог, а твоје троловање постаје јако ружно.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1347210408' post='706896] мали вежба пасивно-агресивно понашање :D

Jok, nego agresivno-agresivno, samo verbalno...

Pasivna agresija se najbolje prepoznaje kao inat, "e baš neću", a najbolje je osetite kada shvatite da vas neka osoba užasno nervira (koristi projektivnu identifikaciju, pa vas "uvlači" u svoju unutrašnju dramu), a realno nema baš preterano razloga za to.

Divota je, recimo, kada radite klinički intervju sa osobom koja je mirna, staložena, a osećate da u vama raste neka nedefinisana ljutnja... A onda vas intervjuisana pita: "Izvinite, smem li da vas udarim pepeljarom u glavu?" I potvrdi pertpostavku :)

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...