Jump to content

Velja94

Члан
  • Број садржаја

    444
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

О Velja94

  • Рођендан 10/14/1994

Profile Information

  • Пол :
    Мушко
  • Локација :
    Novi Beograd
  • Интересовање :
    Religija
    Kompjuteri
    Tenis

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.facebook.com/velimir.ivanovic1

Velja94's Achievements

Интересује се

Интересује се (5/9)

35

Форумска репутација

  1. U više navrata napadju političare koje idu kod vladika. Stalno dižu prašinu u javnosti.
  2. Ni čemu ne vodi protivljenje AS protiv Crkve jednostavno moraju da shvate da je Crkva moćnija od njih.
  3. @@Muramasa, Šta znači raspaliti po nekom? To znači samo biti primitvna osoba kao neki.
  4. Promeniti naziv teme na ovoj Evolucija i Veliki prasak su laži iz pakla.
  5. @, Što se ateisti bave humanitarnim radom to ne bih želeo da komentarišem jadan je taj kome poklone nešta. Ne pamtim ni jedan lep gest AS.
  6. Pa to se slažem sa tobom. Ali zašto ne bi ste udarili po Adventistima, Jehovinima svedocim, Mormonima i ostalim oni to baš žele.
  7. A po toj logici AS nema pametnija posla nego da udara na SPC?
  8. Pa izgleda. Svaki ateisti koji napravi nekakvu veću katastrofu da ne kažem sra*** na primer pokušaj ubistva ili slično setise Boga, to je dokaz da ateizam nije čvrst. Vidi se koliko je Peđa tužan i jadan sa ovim video klipovima na YouTubu koji su čist vandalizam. Njemu podršku daju Voja Antonić i Andrija Šrek što je očigledno i podržavaju ga. Njemu se vidi obrazovanje kad svakog koje monah zove svetovnim imenom.
  9. Nauka ne priznaje religiju kao ni religija nauku.
  10. Dokle više sa njihovim tužbama? Stalno traže dlaku u jajetu ali što je najbitnije država može da se zahvali Ateistima Srbije tako što će da dopune državnu kasu. Poznato je da P. S. kroji tužbe redovno a moguće je da je i ovu on sam smislio i samo promuvao. Ovim su sami sebi porazili i tako dokazali kako imaju komplekse i kako su ljubomorni na SPC. Večito kažu kako nam se nameće da verujemo u Boga gde je tu njihova logika? Čelnici Ateista Srbije hoće svima da nametnu ateizam i to sad nije nametanje ateizma nekome.
  11. @, Pa ti znaš šta to znači nikad nebi ovo ??? stavio. Svaki veliki ateista na kraju postaje vernik jer je shvatio da je ateizam praznoverje. Kad čovek nema religiju bukvalno ostane ne raspoređen. Svaki čovek koji ne veruje u Boga bukvalno kao da stoji po strani. Između ateista i vernika ima velike razlike. Ateisti se najlakše između sebe druže dok je to sa vernicima malo teže jer nemaju istu ideologiju.
  12. Ovo stvarno nema smisla šta rade sve se može razumeti ali ovo ne. Ovo "nema mira kod onih koji nemaju mir s Bogom, koji je uslov za mir s drugima" što je patrijrh rekao potpuno je u pravu. To što neki misle kako su toliko pametni u stvari se sprdaju sa samim sobom. Zašto Ateisti Srbije nisu tužili našeg predsednika Tomu kada je rekao:Svaki čovek koji veruje u Boga je dobar čovek? Ateisti moraju da shvate ih je SPC nadjačala. Svakom veliko ateisti na kraju dođe iz odozdo kao nagore. Ova tužba je najobičnije dizanje prašine u javnosti, nadam se da će uz Božju pomoć svaki ateista postati verujući.
  13. Velja94

    Jovan Deretic!

    Ljudi stavite ovog Deretića na blesimetar ima kazaljka odmah da iskoči. Kakve sve gluposti lupeta to nema nigde. Priča kako su Česi i Poljaci Srbi na jednom od video klipova gde je tu logika? Ima puno njegovih bizarnih video klipova.
×
×
  • Креирај ново...