Jump to content

Препоручена порука

Дете, мало се примири, тек си дошао овде. Не истрчавај се са коментарима, веруј ми да је паметније :)

Nemoj ti mene tako da nazivaš ja za tebe nisam dete. Ako si ateista to je tvoj stvar.

Подели на овим сајтовима

Kod ateista ništa nije normalno. Oni uvek imaju negativna razmišljanja o Hrišćanstvu.

Evo jedna moja drugarica se nikako ne moze uklopiti u ovo sto kazes.

Ako je tvoje iskustvo takvo kako opisujes, ne znaci da ono na pravi nacin reprezentuje stvarnost.

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

Pa šta ako sam 94. godište? Zar nisam upravu za ateiste?

Nisi. Zato sto postoji jako veliki broj ateista i generalno nereligioznih koji nisu ni blizu onoga sto ti nudis korz svoj opis u ovih nekoliko tvojih

postova na raznim temama.

Подели на овим сајтовима

Evo jedna moja drugarica se nikako ne moze uklopiti u ovo sto kazes.

Ako je tvoje iskustvo takvo kako opisujes, ne znaci da ono na pravi nacin reprezentuje stvarnost.

Nije moje iskustvo takvo pogrešno misliš. Ja samo kažem da nije normalno da neko priča kako nema veze sa religijom a poziva na ne veru u Boga. Ne kažem da su svi ateisti loši. Ja delim ljudi na dobre i loše.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Nemoj ti mene tako da nazivaš ja za tebe nisam dete. Ako si ateista to je tvoj stvar.

Веровао или не, могу мајка да ти будем.

Подели на овим сајтовима

Nije moje iskustvo takvo pogrešno misliš. Ja samo kažem da nije normalno da neko priča kako nema veze sa religijom a poziva na ne veru u Boga. Ne kažem da su svi ateisti loši. Ja delim ljudi na dobre i loše.

Pa to sto propagiraju odbacivanje religije ne znaci da su s anjom na bilo koji nacin povezani.

Подели на овим сајтовима

Pa nema tu nista protivrecno. Oni koji pozivaju na "ne veru u Boga" oni sigurno nemaju veze sa religijama. Zato sto vera mora prethoditi religiji.

Подели на овим сајтовима

Oni sami kažu da ne treba verovati u Boga. Oni veruju u nauku i naučne dokaze, Ljudima kažu da nema ni jedan dokaz da Bog postoji.

Ok, kazu da ne treba verovati u Boga. I? Kako ih to povezuje sa religijom?

Povezuje ih isto kao sto sam ja povezan sa npr. nacizmom jer kazem da ne treba biti nacista.

To kao prvo. Kao drugo, u nauku se ne veruje.

Kao trece, kad kazu da nema dokaza da Bog postoji, potpuno su u pravu.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Дете, најискреније ти кажем да прво мало упознаш форум, видиш о чему је све већ писано, јер овако твоји коментари смехотресно подсећају на "дежави".

Подели на овим сајтовима

Дете, најискреније ти кажем да прво мало упознаш форум, видиш о чему је све већ писано, јер овако твоји коментари смехотресно подсећају на "дежави".

Ja ti opet kažem da me ne zoveš dete.

Подели на овим сајтовима

Ja ti opet kažem da me ne zoveš dete.

Kako da te zove? Deda?

Dete ti jesti dete u svakom pogledu. Politicki, socioloski, ekonomski, bioloski, psiholoski. Raduj se tome, nece to jos dugo trajati. Kad prestane e onda si ga ugasio.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...